Semnificatia spirituala a Portalului Leului. Ritual pentru a profita de energia zilei de 8 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatia spirituala a Portalului Leului. Ritual pentru a profita de energia zilei de 8 august 2022

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Semnificatia spirituala a Portalului Leului. Ritual pentru a profita de energia zilei de 8 august 2022
semnificatia spirituala a portalului leului - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_100476372_L

In fiecare an, pe 8 August, ni se ofera o oportunitate puternica de a manifesta, datorita deschiderii portalului „Poarta Leului”. Esti curios sa afli mai multe? Iata ce este portalul „Poarta Leului” si despre ce este vorba, plus cum sa lucrezi cu energia sa puternica.

Ce este portalul „Poarta Leului”?

Portalul „Poarta Leului” se deschide in fiecare an pe 8 August, cand soarele din Leu, steaua Sirius, Centura lui Orion si Pamantul se aliniaza. Acest lucru creeaza un portal puternic de energie, care potenteaza manifestarea.

Numele provine de la ideea ca aceasta aliniere creeaza un „portal” pentru ca manifestarile sa aibă loc, „leul” venind de la soare in Leu.

In timpul portalului „Poarta Leului”, Sirius se separa suficient de soare pentru a aparea la vedere. Deoarece Sirius este cea mai stralucitoare stea de pe cerul nostru nocturn, unii mistici antici (si chiar actuali) credeau ca Sirius infuzeaza pamantul cu un plus de energie si lumina.

Egiptenii antici il venerau pe Sirius ca pe zeita Sopdet, sarbatorind intoarcerea lui Sirius pe cerul diminetii ca inceputul sezonului agricol si inceputul unui nou an. Vindecatorii si profesorii din anumite comunitati new age cred ca energia care vine de la Sirius contine energie speciala de ridicare sau activare care poate ajuta Pamantul si oamenii sai sa evolueze.

Ce inseamna numarul 8 in astrologie.

Luand in considerare semnificatia numarului opt in astrologie, acesta se remarca cel mai mult in ceea ce priveste casele si semnele zodiacului.

Cea de-a opta casa si al optulea semn al zodiacului apartin Scorpionului, asa ca din punct de vedere astrologic, opt are conexiuni cu puterea, transformarea, energia, pasiunea si sexualitatea – toate temele Scorpionului.

Opt corespunde, de asemenea, cartii de Forta din pachetul traditional de tarot; aceasta carte prezinta o femeie care interactioneaza calm cu un leu, cu un simbol infinit deasupra capului. Astfel, numarul opt are, de asemenea, conexiuni simbolice ezoterice cu puterea si cu leul.

Ce inseamna numarul 8 in numerologie.

In numerologie, opt are si o mare importanta. Energia dubla a opt pe 8 august (8/8) este de bun augur. Opt este cunoscut drept numarul de putere si actioneaza ca o punte intre taramurile material si spiritual. Este, de asemenea, numarul puterii si al bogatiei.

Opt este legat de realizare, obiective si intersectia dimensiunilor spirituale si fizice, semnificate prin cercurile care se intrepatrund ale lui „8” sau simbolul infinitului. Se crede ca cei nascuti sub calea vietii numarul opt sunt aici pentru a stapani integrarea spiritului in materie, similar semnificatiei sale tarot, opt reprezinta puterea in numerologie.

Cum sa profiti la maximum de deschiderea acesteia.

Deci, cum poti sa actualizezi toata aceasta puternica energie opt-ului? 

1. Apleaca-te catre Leul tau interior.

Portalul „Poarta Leului” are loc in timpul sezonului Leului, si mai precis, in jurul varfului sezonului Leului, amplificand temele acestui semn zodiacal. Ca atare, asculta-ti Leul tau interior, indiferent daca te-ai nascut sub acest semn sau nu!

Semnul Leului contine si reprezinta dragostea, generozitatea, leadership-ul si creativitatea. Cand soarele este in Leu, intreaga lume beneficiaza de o infuzie a acestor energii. Cel mai bun mod de a profita la maximum de „Poarta Leului” este sa faci lucruri ca un Leu si sa urmaresti sa intensifici cat mai mult energia naturala a momentului.

2. Concentreaza-te pe iubire.

Pe langa faptul ca iti alimenteaza Leul interior, acesta este un moment excelent pentru a te concentra pe iubire. Dragostea este o parte cheie a Leului si a potentialului „Portii Leului”. Considerata a fi un „portal” energetic, „Poarta Leului” te poate conecta la portalul din propria ta inima.

Fa lucruri care sa aduca bucurie in timpul si chiar inainte de data „Poartii Leului” pentru a-ti deschide ai extinde inima.

3. Pregateste-te pentru schimbari masive.

Portalul „Poarta Leului” este, de asemenea, un moment bun pentru a „examina modul in care iti exerciti puterea in prezent si ia in considerare tipul de putere pe care ai dori sa o cedezi in viitor. Acest lucru il face o oportunitate de a incepe sa manifesti ceea ce doresti sa obtii. Doar nu actiona precipitat si nu te concentra pe castiguri pe termen scurt, deoarece opt reprezinta numarul infinitului. In schimb, foloseste energia cu intelepciune si ai incredere ca o crestere rapida este in asteptare, pregatindu-te pentru decolare.

4. Atinge latura ta spirituala.

Acest portal este un timp spiritual puternic, iar accesarea propriei tale lumi spirituale va amplifica aceasta energie. Acum este o sansa de a-ti face activitatile spirituale preferate, mai ales intr-un grup, ceea ce poate mari energia si intentia pozitiva.

Intalnirile pentru ceremonii, meditatii, cantari, yoga, dans, arta, timp in natura etc., poat amplifica energia „Portii Leului”.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/08/2022