Există un motiv astrologic pentru care te simți ca o zeitate. Vezi ce zeu reprezintă zodia ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Există un motiv astrologic pentru care te simți ca o zeitate. Vezi ce zeu reprezintă zodia ta!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Există un motiv astrologic pentru care te simți ca o zeitate. Vezi ce zeu reprezintă zodia ta!
ce zeu reprezintă zodia
Credit foto: Depositphotos.com

Mitologia antică este esențială pentru studierea astrologiei, dar printre multele lucruri pe care aceste subiecte ezoterice le au în comun, un lucru este sigur: ambele sunt atemporale. Astrologia este plină de componente mitologice, motiv pentru care vom discuta despre atributele unice ale zeiței tale zodiacale. Zeul sau zeița care se asociază cu fiecare semn zodiacal o dovedește, considerând că fiecare constelație reprezintă o figură divină în mitologia antică. Există mai mult de o abordare a practicii astrologiei. Deși majoritatea astrologilor își bazează studiile pe observația psihologică, există cel puțin o alternativă și acolo, în cele din urmă, zeitățile antice joacă un rol.

Mitologia pictează o imagine și oferă o poveste de fundal astrologiei.

Cu atât de mult, istoria și mitul său antic l-au inspirat pe psihanalistul și astrologul Carl Jung să conecteze știința modernă și practicile antice încă din 1954, care, la rândul său, a fost începutul arhetipului astrologic. De exemplu, în psihologia jungiană, arhetipurile reprezintă modele și imagini universale care fac parte din inconștientul colectiv. Jung credea că omenirea moștenește arhetipurile în același mod în care își moștenește modelele comportamentale instinctive – și acesta este doar vârful aisbergului.

Adevărul este că fiecare simbol are o poveste în spate și același lucru este valabil și pentru toate cele 12 arhetipuri zodiacale.

Iată zeul sau zeița asociată cu a ta:

Berbec: Ares, Zeul Războiului

În mitologia greacă, Ares este fiul lui Zeus și al Herei; el este zeul războiului, reprezentând aspectele violente și fizice ale bătăliei. Unii spun că Ares a fost amantul Afroditei și a fost disprețuită de soțul ei, Hephaestus, după ce aventura lor a fost descoperită printre olimpici. Acest lucru poate suna un clopoțel, deoarece Berbecul este neîmblânzit, foarte pasionat și renumit pentru că este agresiv fizic. Acest semn cardinal de foc este pe cât de îndrăzneț, pe atât de cumpatat este atunci când este inspirat. Berbecul merge la război pentru a lupta pentru ceea ce își dorește cel mai mult, iar puterea lor de voință este un lucru magnific.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 05/08/2023