Semnificatia spirituala a Eclipsei de SuperLuna plina in Scorpion. Cum sa lucrezi cu energia „Lunii florilor” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatia spirituala a Eclipsei de SuperLuna plina in Scorpion. Cum sa lucrezi cu energia „Lunii florilor”

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Semnificatia spirituala a Eclipsei de SuperLuna plina in Scorpion. Cum sa lucrezi cu energia „Lunii florilor”
Semnificatia spirituala a Eclipsei de SuperLuna plina in Scorpion

Sezonul eclipselor nu este intotdeauna o plimbare prin parc. Aceste perioade cosmice grele au tendinta de a produce dezvaluiri spontane si schimbari masive in viata noastra. Eclipsa de Luna plina din 15 Mai 2022 cu siguranta nu face exceptie. Ne va aduce emotiile la un punct culminant si ne va curata tot ceea ce trebuie sa lasam in urma – indiferent daca ne simtim pregatiti sau nu. Poreclita si „Luna Florilor”, semnificatia spirituala a punctului culminant lunar al lunii, aminteste si de faptul ca trecerea de la samanta la inflorire necesita o transformare completa, iar acest tip de renastere nu este intotdeauna usoara.

Luna plina marcheaza punctul de mijloc iluminat al ciclului lunar si este cunoscuta pentru ca aduce un val de energie, tensiuni si emotii sporite.

Deoarece Luna plina a lunii Mai este, de asemenea, o eclipsa de Luna, apogeul puterii se va simti probabil chiar mai intens decat de obicei. Eclipsele de Luna in astrologie sunt asociate cu explozii rapide de crestere, schimbari majore si revelatii surprinzatoare. Deoarece aceasta lunare feroce atinge apogeul in semnul transformator al Scorpionului, sensul spiritual al eclipsei de Luna plina din Mai 2022 este despre a ne confrunta cu adevarurile care se afla sub suprafata vietii noastre – si astfel sa permitem adevaratului nostru sine sa infloreasca deplin.

Alinierea la energia oricarei luni pline ne poate ajuta sa ne impamantam si sa ne pregatim pentru ceea ce va urma – dar acest lucru este si mai important atunci cand navigam in meandrele sezonului eclipselor. 

Citeste si: Horoscop special: Eclipsa totala de SuperLuna plina sangerie in Scorpion. Ce n-ai facut din 2013 incoace?

Care este semnificatia spirituala a „Lunii florilor”?

Conform Almanahului fermierului, „Luna florilor” este o porecla traditionala data Lunilor pline care au loc in luna Mai. Acest nume floral provine de la faptul ca luna Mai marcheaza punctul culminant al primaverii in emisfera nordica, iar in aceasta perioada a anului, o abundenta de plante infloresc. Alte porecle comune pentru aceasta lunatie includ „Luna infloririi” sau „Luna plantarii”, toate facand referire la energia orientata spre renastere din aceasta perioada a anului. In mod potrivit, semnificatia spirituala a eclipsei de Luna plina din luna Mai este, de asemenea, plina de posibilitati si infloreste cu o crestere transformatoare.

„Luna Florilor” este plina de potential, dar trebuie sa ne amintim ca unele flori au spini.

Aceasta eclipsa are loc in semnul profund si puternic al Scorpionului, care aduce problemele de putere, control si secrete in prim-plan, cerandu-ne sa infruntam adevarul adevarat al inimii. Sensul acestei lunatii este sa privim dincolo de suprafata vietii noastre si sa realizam ceea ce se ascunde in umbra, astfel incat sa putem in sfarsit sa-l aducem la lumina. Ca semn asociat cu transformarea, energia Scorpionului ne ajuta sa ne curatam bagajul emotional pentru a face loc cresterii. Fiti gata sa va infruntati sentimentele si sa recunoasteti scheletele din dulapul vostru.

Soarele si Luna vor fii in multe alte aspecte cu alte planete, adaugand mai multa intensitate si dramatism energiei eclipsei. Dar acest tip de crestere puternica ne va ajuta sa ne aliniem la soarta noastra si sa ne pregatim pentru un nou pas in calatoria noastra. In plus, vom experimenta patrunderea proaspata a norocoasei planete Jupiter in Berbecul de foc. In momentul lunii pline, Jupiter se va afla la 0 grade fata de Berbec – primul grad al primului semn al zodiacului – un punct care este plin de potential pentru noi inceputuri si noi calatorii interesante. Cu Mercur retrograd, de asemenea, vom dori sa temperam aceast zel cu oarecare precautie si atentie – dar acest cocktail cosmic ne poate ajuta cu siguranta sa vedem magia si motivatia care ne asteapta dupa eclipsa.

Te mai poate interesa: Cand este urmatoarea zi Vineri 13? Aduce noroc sau nu?! Afla ce spun astrele

Cum sa lucrezi cu energia „Lunii florilor”

Desi aceasta este a doua eclipsa a anului, este prima eclipsa de Luna – si face parte din duoul de lunatii care cuprinde sezonul eclipselor din primavara anului 2022 – asa ca este timpul sa stai pe loc si sa vezi ce iti rezerva Universul. Luna plina este de obicei un moment propice pentru ritualuri de eliberare sau alte practici de manifestare, dar in timpul eclipselor, cel mai bine este sa renuntati la orice ceremonie magica a Lunii. Eclipsele pot fi haotice, deoarece adesea aduc schimbari bruste, crestere rapida si oportunitati neasteptate – asa ca, in loc sa incercati sa va concentrati asupra propriilor dorinte si intentii, deschideti-va inima catre orice incearca viata sa va ofere. Aveti incredere ca ceea ce este adus in timpul acestui eveniment lunar este menit sa fie si fa loc pentru ca lucrurile sa fie mai aliniate cu cine esti tu cu adevarat.

Asa cum trebuie sa ne eliberam gradinile de buruieni pentru a face loc florilor, aceasta eclipsa ne indeamna sa ne curatam bagajele emotionale si sa ne confruntam cu adevarurile interioare pentru ca ceva frumos sa poata inflori. Ramaneti prezent in timpul schimburilor si fiti dispus sa va simtiti sentimentele.

sursa: bustle.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 15/05/2022