Se deschide Portalul de Argint: 28-31 mai 2023. Soarele și Steaua regală Aldebaran deschid calea către iluminare - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se deschide Portalul de Argint: 28-31 mai 2023. Soarele și Steaua regală Aldebaran deschid calea către iluminare

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Se deschide Portalul de Argint: 28-31 mai 2023. Soarele și Steaua regală Aldebaran deschid calea către iluminare
Portalul de Argint
Credit foto: Depositphotos.com

Aldebaran este cunoscut drept una dintre cele”patru stele regale”. Locul său pe cer a fost mult timp considerat sacru de multe culturi antice din întreaga lume.

Se spune că Aldebaran aduce avere, curaj, succes și rezistență. Energia sa este asemănată cu un înger păzitor, care veghează și îi protejează pe cei care se scaldă în energia sa.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

De asemenea, se spune că Aldebaran trezește și ascute mintea. Îți activează chakra celui de-al treilea ochi (a șasea chakră), permițându-ți să crești în inteligență și să-ți ridici conștiința la noi culmi.

EVENIMENT astral. Soarele în cuadratură cu restrictivul Saturn? 27-29 mai 2023. Egoul față în față cu responsabilitatea!

Aldebaran este considerat steaua iluminării și îți permit să descărci idei noi și inspirate din Univers direct în mintea ta.

Potrivit unor astrologi, Aldebaran este, de asemenea, considerat a fi casa”Portalului de Argint”, care este punctul de intrare pentru sufletele care călătoresc sau se reîncarnează înapoi pe Pământ.

Pe măsură ce sufletele călătoresc prin”Portalul de Argint”, ele sunt scăldate în lumina protectoare a Aldebaran înainte de a-și face drum în noua lor reîncarnare.

În fiecare an, în perioada 28-31 Mai, Soarele traversează Aldebaran, activându-și energia și făcând-o mai ușor accesibilă fiecăruia dintre noi.

Poți folosi energia lui Aldebaran pentru a-ți ascuți mintea, pentru a-ți accelera calea către iluminare, pentru a-ți spori rezistența, pentru a te proteja și, probabil, pentru a-ți aminti de ce ai ales să te reîncarnezi în această viață.

Dacă ai dorit vreodată să faci o regresie în viața trecută, o meditație sau o citire a înregistrărilor Akashice, acest interval de timp îți va oferi un sprijin suplimentar. De asemenea, s-ar putea să ai în mod natural vise sau descărcări intuitive despre viața trecută și contractul sufletului.

Deoarece Aldebaran este legat de avere și succes, putem folosi această zi și pentru a acționa în direcția obiectivelor și viselor, cum și pentru munca de manifestare.

Pe măsură ce portalul energiei lui Aldebaran este sporit, vizualizează tot ceea ce îți dorești pentru tine, pentru cei dragi și pentru lumea din jurul tău. Permite-ți minții să fie transportată la noi înălțimi în timp ce creezi această imagine pentru tine.

Deoarece energia lui Aldebaran este atât de puternică, mai ales la nivel mental, te poți simți puțin copleșit sau anxios, mai ales dacă ești predispus să gândești prea mult sau să ai o minte dezordonată.

Dacă începi să te simți copleșit de gândurile tale, adu-ți atenția înapoi la respirație. De asemenea, este util să alegi ceva în spațiul tău la care să te uiți sau să fă o listă cu toate lucrurile pentru care te simți recunoscător. Acest lucru te poate ajuta să-ți schimbi gândurile la o stare mai prezentă, mai degrabă decât să te gândești la trecut sau viitor, ambele putând provoca stres și anxietate.

În iulie, Nodurile Lunare își schimbă din nou zodiile. Află totul despre Nodul Lunar Sud! De ce e important și ce legătură are cu viețile anterioare

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 26/05/2023