Se deschide Portalul de Argint 28 și 31 mai 2024: Soarele face conjuncție cu Steaua Regală Aldebaran. Ce să faci ca să ai noroc - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se deschide Portalul de Argint 28 și 31 mai 2024: Soarele face conjuncție cu Steaua Regală Aldebaran. Ce să faci ca să ai noroc

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Se deschide Portalul de Argint 28 și 31 mai 2024: Soarele face conjuncție cu Steaua Regală Aldebaran. Ce să faci ca să ai noroc
Se deschide Portalul de Argint 28 și 31 mai 2024

Aldebaran este cunoscută ca una dintre Cele Patru Stele Regale. Poziția sa în cerul nostru a fost considerată sacră de multe culturi antice din întreaga lume. Se spune că Aldebaran aduce noroc, curaj, succes și rezistență. Energia sa este asemănată cu cea a unui înger păzitor, care veghează și protejează pe cei care se scaldă în energia sa.

Despre Aldebaran se spune că trezește și ascuțește mintea. Activează chakra celui de-al treilea ochi, permițându-ne să creștem în inteligență și să ne ridicăm conștiința la noi înălțimi. Aldebaran este considerată steaua iluminării și ne permite să descărcăm idei noi și inspirate direct din Univers în mințile noastre.

Unii astrologi spun că Aldebaran este Portalul de Argint, adică punctul de intrare pentru sufletele care călătoresc către sau se reîncarnează înapoi pe Pământ. Pe măsură ce sufletele călătoresc prin Portalul de Argint, ele sunt scăldate în lumina protectoare a Aldebaran înainte de a-și continua drumul către noua lor reîncarnare.

Evenimente astrologice IUNIE 2024. Planetele importante se aglomerează în zodia Gemeni. Cum resimțim energiile duale

În fiecare an, între 28 și 31 mai, Soarele traversează Aldebaran, activând energia sa și făcând-o mai accesibilă pentru fiecare dintre noi.

Putem folosi energia Aldebaran pentru a ne ascuți mințile, pentru a accelera drumul către iluminare, pentru a ne spori rezistența, pentru a ne proteja și, poate, pentru a ne aminti de ce am ales să ne reîncarnăm în această viață.

Dacă ați dorit vreodată să faceți o regresie în viețile trecute sau o lectură a înregistrărilor Akashice, acest interval de timp va oferi un suport suplimentar. De asemenea, este posibil să aveți vise sau descărcări intuitive despre viața voastră trecută și contractul sufletului.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/05/2024