Nodurile Lunare trec pe Axa Destinului Berbec-Balanță în iulie 2023. Află totul despre Nodul Lunar Nord! De ce e important și ce legătură are cu viitorul - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Nodurile Lunare trec pe Axa Destinului Berbec-Balanță în iulie 2023. Află totul despre Nodul Lunar Nord! De ce e important și ce legătură are cu viitorul

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Nodurile Lunare trec pe Axa Destinului Berbec-Balanță în iulie 2023. Află totul despre Nodul Lunar Nord! De ce e important și ce legătură are cu viitorul
ce este Nodul Lunar Nord
Credit foto: Depositphotos.com

Nodul Nord, sau „Nodul adevărat”, este un punct din harta natală care reflectă nodurile lunii și reprezintă locul în care vei învăța lecții de viață.

Semnificația Nodului Lunar Nord

Nodul Lunar Nord reprezintă locul unde se aflau nodurile lunare la momentul în care te-ai născut. Deci, nu este un corp ceresc fizic precum Marte sau Jupiter. Dar chiar și așa, nodurile Nord și Sud din diagrama natală sunt extrem de importante.

Nodurile Nord și Sud acționează ca instantanee spirituale ale a ceea ce a fost cândva și a ceea ce va urma. Spre deosebire de planetele și aștrii din diagrama ta care arată instantaneul personalității tale așa cum este acum, Nodul tău Nord și Nodul Sud împreună arată o privire asupra ciclurilor tale karmice, a creșterii spirituale și a vieților anterioare.

În iulie, Nodurile Lunare își schimbă din nou zodiile. Află totul despre Nodul Lunar Sud! De ce e important și ce legătură are cu viețile anterioare

Nodul Nord vs. Nodul Sud

De ce Luna are două noduri? Care este diferența dintre cele două?

De fapt, nodurile Nord și Sud nu ar trebui considerate ca entități separate. Așezate opus unul față de celălalt pe cer, ele lucrează împreună pentru a forma o imagine completă. Ele sunt simbolice pentru două jumătăți ale dezechilibrului nostru karmic. O parte reprezintă din ceea ce creștem, iar cealaltă reprezintă în ceea ce devenim. De aceea, ele sunt adesea numite „Nodurile destinului”.

Nodul tău Nord reprezintă ceea ce vei deveni. Semnul zodiacal, casa și aspectele nodului tău Nord vor arăta tipurile de experiențe în care vom fi plasați de-a lungul vieții noastre pentru a crește spiritual. Acest tip de energie nu este ceva cu care te naști, dar cu care va trebui să crești pe măsură ce îmbătrânești.

Nodul tău Sud reprezintă tipul de persoană din care de dezvolți. În timp ce energia Nodului Sud reprezintă locul în care excelăm în mod natural, acestea sunt talente naturale pe care le folosim pentru a păși în destinul nostru din Nodul Nord. Energia Nodului Sud poate arăta, de asemenea, zonele în care ne retragem de cele mai multe ori sau în care exagerăm. Creșterea presupune riscuri și disconfort – deci, este esențial să nu te bazezi pe abilitățile Nodului tău Sud în detrimentul dezvoltării Nodului tău Nord.

„Nodul adevărat” și Nodul Nord

„Nodul adevărat” este un sinonim pentru Nodul Nord. Deși au definiții ușor diferite, ele sunt adesea folosite pentru a reprezenta același lucru.

TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin. De unde venim, de ce, unde ne ducem?

Simbol

Simbolul pentru Nodul Nord arată ca o potcoavă cu susul în jos, cu cercuri la capete.

Nodul Lunar Nord în relație cu semnele zodiacale

Nodul Lunar Nord în BERBEC

Lecții și recompense în jurul temelor de leadership, echilibru de învățare, ieșire în evidență ca lider și vedetă, prioritizarea propriilor obiective, cultivarea curajului, încrederea în instinctul tău și îmbrățișarea dorințelor tale

În iulie, Nodurile Lunare își schimbă din nou zodiile. Află totul despre Nodul Lunar Sud! De ce e important și ce legătură are cu viețile anterioare

TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin. De unde venim, de ce, unde ne ducem?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 30/06/2023