Mercur în Vărsător: 11 februarie - 2 martie 2023. La ce trebuie să fim atenți - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur în Vărsător: 11 februarie – 2 martie 2023. La ce trebuie să fim atenți

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur în Vărsător: 11 februarie – 2 martie 2023. La ce trebuie să fim atenți
Mercur în Vărsător
Credit foto: Imagine de TheSpaceway de la Pixabay

Pe lângă faptul că este un tranzit inteligent, Mercur în Vărsător este, de asemenea, puțin neobișnuit. Gândurile noastre vor fi cu siguranță inventive, posibil până la punctul de a fi excentrice sau de-a dreptul ciudate – există o linie fină între a fi „ciudat” și a fi un geniu, nu? Acest lucru ajunge să fie un lucru bun, deoarece vom avea capacitatea de a privi viața dintr-un unghi diferit și de a obține perspective noi. Și pentru că Vărsătorul este foarte orientat spre viitor, este posibil să petrecem timp gândindu-ne la cum să ne facem viitorul luminos.

Când Mercur este în Vărsător

Gândurile și ideile noastre devin mai progresive atunci când Mercur își instalează tabăra în Vărsător. Acest semn este cunoscut pentru că împinge limitele, așa că atunci când se asociază cu planeta activității mentale, vom dori să luăm în considerare ce ar putea fi mai degrabă decât ceea ce este. Nu ar trebui să fim surprinși dacă venim cu câteva idei exagerate și ciudate în timpul Mercurului în Vărsător.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Vărsătorul este despre a rămâne neutru și a nu lăsa sentimentele noastre să stea în calea adevărului. Așadar, atunci când Mercur va trece prin acest semn, vom avea ocazia să vedem lucrurile în care suntem implicați emoțional printr-o lentilă mai rațională. Această abordare ne-ar putea ajuta în sfârșit să vedem oamenii și situațiile așa cum sunt ei cu adevărat. Așteptați-vă la câteva momente „a-ha” datorită acestui duo dinamic!

Singurul lucru la care trebuie să fii atent în timpul lui Mercur în acest semn este să rănești sau să neglijezi sentimentele altora. Natura cerebrală a lui Mercur în Vărsător poate învinge emoțiile și le poate raționaliza, făcându-le greu de simțit. Este posibil să pierdem legătura cu părțile noastre sensibile, așa că trebuie să facem tot posibilul pentru a gestiona cu grijă orice conversație pe care o avem în această perioadă.

Te mai poate interesa: Mercur a ieșit din retrograd. Cum ne influențează zodia până în 14 mai 2023

Mercur retrograd în Vărsător

Când Mercur devine retrograd în Vărsător, nu numai că comunicarea și călătoria vor deveni haotice, dar ne putem aștepta și la o doză suplimentară de confuzie atunci când vine vorba de tehnologia noastră. La urma urmei, Vărsătorul guvernează electricitatea, tehnologia și internetul. Așadar, atunci când Mercur devine retrograd în acest semn, este posibil să avem o frustrare suplimentară cu accidentele din aceste zone. Pentru a evita să faceți o achiziție care duce la regret, amânați să cumpărați orice dispozitiv electronic nou până când Mercur trece direct.

Dar există și un avantaj pentru retrogradul lui Mercur prin Vărsător. Este un moment în care ideile noastre cele mai inovatoare vor trece printr-o revizuire. Dacă am avut gânduri „libere”, aceasta este șansa noastră de a le reevalua înainte de a le dezvălui lumii. Visele și aspirațiile noastre cele mai puternice pot fi revizuite și putem folosi acest tranzit pentru a renunța la ceea ce știm că nu mai funcționează în realitatea noastră.

Nu rata nici: Mercur iese din retrograd in Capricorn. 18 ianuarie 2023. E timpul sa actionezi!

Dacă te-ai născut cu Mercur în Vărsător

”Mărșăluiești în ritmul propriei tobe”! Vărsătorul este condus de Uranus, planeta individualității și a revoluției. Acest lucru dă gândurilor tale o latură progresivă! Abordarea ta orientată spre viitor te poate face să privești atât de departe, încât gândurile tale ajung înaintea timpului lor.

Cu Mercurul tău într-un semn de Aer, ai darul detașării și grația obiectivității. Ești mai interesat de fapte decât de sentimente, ceea ce te poate face să fii uneori distant sau lipsit de emoții. Este în regulă să te concentrezi pe toate gândurile care ”bâzâie” în creierul tău, dar este, de asemenea, bine să iei o pauză din când în când, pentru a te putea reconecta cu latura ta mai blândă.

Delicios de ciudat. Neortodox. Cu spirit liber. Acestea sunt doar câteva cuvinte pe care oamenii le-ar putea folosi pentru a te descrie! Ești un orator antrenant, care are întotdeauna ceva interesant și perspicace de împărtășit și ai un spirit inteligent care îi face pe cei din jurul tău să râdă și să gândească.

Nu ești niciodată unul care să se ferească de o dezbatere, ai opinii puternice – și uneori neconvenționale – pe o varietate de subiecte. Îți plac conversațiile care provoacă gândirea și stimulează intellectual, bucurându-te de”lupta” mentală cu oameni care te provoacă. Și pentru că ești o ”fântână” de cunoaștere, poți de obicei să faci față în ringul verbal.

sursa: tarot.com

Imagine de TheSpaceway de la Pixabay

Data articol: 08/02/2023