Mercur iese din retrograd in Capricorn 2022. E timpul sa actionezi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur iese din retrograd in Capricorn 2022. E timpul sa actionezi!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur iese din retrograd in Capricorn 2022. E timpul sa actionezi!
mercur in capricorn 2020 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - mercury-5537392_1920

Mercur in Capricorn 2022. Mercur, planeta comunicarii, gandirii, calatoriilor, tehnologiei, iese din retrograd, in pragmaticul si organizatul Capricorn. El va ramane aici din 3 februarie pana in 14 februarie 2022, cand va reintra in Varsator. Capricornul este cunoscut pentru cat de mult munceste, planifica si este dominat de spirit practic.

Mercur in Capricorn – Rezolutii clare, eficiente, realiste si pragmatice

Cu Mercur in Capricorn suntem mai putin galagiosi si laudarosi. Ne vom concentra mai mult pe detaliile care fac ca lucrurile sa se intample in loc de imaginea mare, de ansamblu, ce poate fi uneori si nerealista. Zodiile de pamant – Taur, Fecioara si Capricorn – se vor bucura cel mai mult de vibratiile lui Mercur, in timp ce zodiile Berbec, Rac si Balanta vor avea o dificultate mai mare cu aceasta schimbare de ritm.

Mercur in Capricorn ne ajuta sa luam viata mai in serios. Sa ne oprim din a visa cu ochii deschisi despre ce vrem. Si chiar sa facem ceva in acest sens. Intrucat Mercur conduce comunicarea, noul tranzit este cel mai bun pentru a formula un plan, a-l vorbi cu altii sau a-l pune pe scris, ca sa avem un sezon Capricorn cat mai productiv posibil!

Te mai poate interesa: Evenimente astrologice FEBRUARIE 2022. Urmeaza TREI LUNI fara planete RETROGRADE, dar cu ASTEROIZI in actiune! Cum ne influenteaza si Nodurile Destinului?

Capricornul nu are prea multa imaginatie sau emotie.

El este un semn de pamant materialist, deci Mercur in Capricorn ne va pune intr-o stare mentala mult mai pragmatica si logica. A vorbi despre ce simtim sau a vorbi cu cineva doar de dragul vorbitului nu se prea poate intampla in acest tranzit – cea mai mare preocupare mentala este cea de a obtine rezultatele gandite.

Sa avem grija sa alocam si timp pentru relaxare si distractie – cu atatea planete importante in Capricorn riscam sa uitam de acest aspect vital al vietii! Energia Capricornului ne poate face sa fim mai duri cu noi insine, sa punem presiune pe noi daca nu facem constant ceva in directia tintita. Asadar, daca te simti tensionat cat timp Mercur este in Capricorn, reaminteste-ti ca este in regula sa faci pauze si ca nu trebuie sa muncesti mereu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/02/2022