Eveniment 16 ianuarie 2022: Soarele in conjunctie cu planeta transformarii si renasterii Pluto. Cum te transforma pe tine? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eveniment 16 ianuarie 2022: Soarele in conjunctie cu planeta transformarii si renasterii Pluto. Cum te transforma pe tine?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eveniment 16 ianuarie 2022: Soarele in conjunctie cu planeta transformarii si renasterii Pluto. Cum te transforma pe tine?
Soarele in conjunctie cu Pluto

In astrologie, CONJUNCȚIA se formeaza atunci cand doua sau mai multe planete sunt foarte aproape una de cealalta (o distanta de maximum 10 grade) indicand o energie amplificata si implicit o putere de influența mai mare in harta respectiva. Influenta conjunctiei este in general benefica, dar conteaza intre ce planete se formeaza.

Pe 16 ianuarie 2022 are loc conjunctia dintre Soare si Pluto. La ce sa ne asteptam?

Desigur la o amplificare a tot ce inseamna Pluto care va fi foarte aproape de Soare. Influentele acestui aspect astral se resimte la nivel personal pentru fiecare dintre noi. Pluto este planeta transformarii, numita si planeta mortii si renasterii pentru ca ea se „ocupa” de eliminarea a tot ce e vechi si nefolositor pentru noi ca sa faca loc la nou.

Cand aceasta caracteristica este amplificata de Soare, la ce sa ne asteptam?

Acesta este momentul anului in care ne predam propriul ego in fata oricarui adevar superior pe care Pluto ni-l cere. In plus, atat Mercur, cat si Venus, sunt in conjunctie cu Pluto din decembrie pana la inceputul lunii martie. Energia lui Pluto se simte puternic si ne invita sa ne transformam la nivel structural. Daca nu esti inca sigur de ceea ce trebuie sa faci, fii atent la ce se petrece in jurul tau. Poti primi mesaje din subconstient despre ceea ce iti doresti cu adevarat, despre cine esti cu adevarat. Odata ce imbratisezi adevarul, nimic nu ti se mai pare terifiant, ci chiar benefic.

Te mai poate interesa: Predictii 2022. Se reface puzzle-ul! Mercur – retrograd de PATRU ORI! Cum ne influenteaza destinul?

Tranzitul Soarelui in conjunctie cu Pluto

Tranzitul soarelui in conjunctie cu Pluto mareste foarte mult puterea personala si capacitatea de a influenta rezultatele in viata ta. Cu toate acestea, intensitatea crescuta si natura ta investigatoare pot duce la lupte pentru putere. Este posibil sa trebuiasca sa faci fata cu tactici subterane, cum ar fi comportamentul de control si manipulare.

Paranoia este posibila sub aceasta influenta, dar este, de asemenea, posibil ca dusmanii tai sa comploteze impotriva ta. Iti descoperi un talent pentru cercetare si investigare profunda. Acest lucru se aplica si la nivel psihologic, unde poti obtine informatii despre orice comportament distructiv, cum ar fi obsesiile si dependentele. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a da de cap oricaror dificultati serioase in relatie. Dinamica relatiilor complexe va deveni mai clara pentru tine. O mare parte din perceptia pe care o dobandesti poate avea loc la nivel psihic si iti vei proiecta sinele psihic de o maniera patrunzatoare.

Sa fii prea dur poate cauza probleme in relatie.

Altii pot simti ca si cum ii cercetezi adanc in suflet. Incearca sa eviti interogarea celor dragi si foloseste puterea sporita pentru a face transformari pozitive in jurul tau. Altruismul va aduce cele mai bune rezultate.

Este posibil sa experimentezi ceva dramatic sau suparator. Daca da, priveste-o ca pe o oportunitate de a incepe de la zero. Acest tranzit favorizeaza transformarile si evolutia sufleteasca. Initial, aceasta va implica retragerea si obuna analiza a situatiei. Procesul de renastere va duce la o mai mare stima de sine si eficacitate personala. Acesta este momentul sa abordezi orice zone intunecate si sinistre ale vietii tale, de la crima la vulgaritate, la hartuire si dependente. De asemenea, poti folosi bine acest tranzit pentru a curata deseurile si a elimina dezordinea inutila din viata ta.

Nu rata nici: 4 date care vor defini anul 2022. Previziunile astrologilor!https://sfatulparintilor.ro/evenimente-astrologice/4-date-care-vor-defini-anul-2022-previziunile-astrologilor/

Soarele in conjunctie cu Pluto pe harta natala

Conjunctia Soarelui cu Pluto face ca o persoana sa fie foarte profunda si intensa, mai ales daca acest aspect se regaseste si in harta natala. Poti exercita o mare putere si influenta, in timp ce esti supus unor forte puternice care actioneaza asupra vietii tale. Ca rezultat al acestor forte interioare si exterioare profunde, evenimentele si relatiile pot fi foarte intense si iti pot schimba viata.

Ambitia puternica si impulsul te obliga sa experimentezi pe deplin si profund majoritatea lucrurilor din viata. Aceasta vointa neincetata, iscoditoare si patrunzatoare poate fi uneori sufocanta pentru altii. Te proiectezi intr-o maniera puternica, cu intentie constienta, chiar si la nivel spiritual sau psihic. Altii pot gasi acest lucru nelinistitor, simtind ca privesti in sufletul lor. Aceasta natura patrunzatoare inseamna, de asemenea, ca poti parea prea puternic, interferent, obsesiv sau compulsiv.

Pe partea pozitiva, abilitatea ta de a citi oamenii si de a ajunge la capatul problemelor, te-ar face un excelent cercetator, spion, psihic, lider politic, sef sau criminalist. Fie ca esti iubit sau urat, te poti astepta sa ai o influenta asupra celor din jur si sa iti lasi amprenta. Abilitatea ta de a fi cu un pas inainte te face un lider eficient.

Iti pretuiesti propria intimitate, dar asta, impreuna cu aspectul tau uneori intunecat si misterios, ii poate face pe altii sa fie suspiciosi. Esti susceptibil sa fii acuzat de ceva, chiar daca esti nevinovat. S-ar putea sa treci prin perioade de paranoia, care rezulta din faptul ca ai fost mintit, si s-ar putea chiar sa te incurci in unele conspiratii din viata ta, cum ar fi afaceri secrete sau relatii de afaceri dubioase .

A intra in contact cu partea intunecata a vietii este firesc pentru tine.

Aceasta ar putea implica politie, institutii, criminalitate, droguri sau prostitutie. Multe depind de alte aspecte ale acestei conjunctii. Aspectele dificile ale conjunctiei ar putea duce la decadenta si comportamente autodistructive, lupte nemiloase pentru putere si manipulare. Datorita naturii tale pline, viciului si crima, sau dependenta de droguri, te-ar duce pana in adancul suferintei umane.

Cand  te afli prin aceste parti mai sinistre ale lui Pluto, puterea ta extraordinara iese in prim-plan. Ai o mare capacitate de a-ti transforma viata. Asocierea lui Pluto cu genetica si evolutia inseamna ca atunci cand te confrunti cu provocari extreme pentru supravietuire, are loc un salt evolutiv.

In urma unui esec, poti trece printr-o perioada de retragere si de autoanaliza. Capacitatea de refacere duce la inviere sau renastere. Acest lucru este adesea de natura spirituala si poate fi ajutat prin mijloace oculte, cum ar fi regresia intr-o viata trecuta.

Nu va dura prea mult timp dupa o infrangere sau o calatorie in lumea de dinclo pentru ca puterea sa iti revina. Respectul de sine si impreuna cu aaltruismul pot duce apoi la o mare putere si influenta, notorietate si chiar faima.

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 15/01/2022