Marte în Rac 2023: 25 martie - 20 mai. Emoții puternice cu agresivul Marte în sensibilul Rac. Cum le facem față? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Marte în Rac 2023: 25 martie – 20 mai. Emoții puternice cu agresivul Marte în sensibilul Rac. Cum le facem față?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Marte în Rac 2023: 25 martie – 20 mai. Emoții puternice cu agresivul Marte în sensibilul Rac. Cum le facem față?
Marte în Rac 2023
Credit foto: Depositphotos.com

RAC – „SIMT, DECI SUNT”.

CUVINTE CHEIE PENTRU MARTE: Energie, agresivitate, competivitate, hotărâre, acțiune, inițiativă, impulsivitate, aventura, rapid, energie fizică, încăpățânare, curaj, asertivitate și erupție.

Marte este în Rac de sâmbătă – 25 martie până sâmbătă – 20 mai 2023. Marte rămâne într-o zodie timp de aproximativ 6 săptămâni, dar durează 2 ani pentru a tranzita toate cele 12 semne solare, pur și simplu pentru că Marte va retrograda o singură dată în perioada respectivă de 2 ani. Tocmai am încheiat o perioadă de șapte 7 luni pe Marte în Gemeni din cauza unui retrograd.

Marte este planeta afirmării și a conducerii. Marte (împreună cu Soare) este testosteronul din diagramă. Va descrie gradul de forță la care mergem după ceea ce ne dorim. În funcție de zodia în care se află Marte, ne va spune dacă suntem forțați și confruntați sau dacă preferăm să stăm la distanta și să privim. De asemenea, va dezvălui ce ne motivează și ce dorințe ne conduc cel mai puternic. Casa pe care Marte o ocupă în Harta Natală sau Întoarcerea Solară este locul în care aceste caracteristici se vor manifesta cel mai mult.

Citeste si: Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

Marte în Rac este de fapt în ”toamnă”.

Aici nu ai toate instrumentele necesare pentru a te ajuta. Este ca și cum cineva ar fi introdus într-o poziție de conducere „fără” cunoștințele, experiența sau abilitățile necesare pentru a face treaba. Sau este ca și cum elevul de clasa a VI-a intra la facultate. Este pur și simplu deplasat și vei avea nevoie de ajutor suplimentar. Marte în Capricorn se află în starea sa de putere, motiv pentru care Marte în Rac (zodia opusa Capricornului) se află în cădere (starea cea mai slabă).

Deoarece Marte este intens agresiv și motivat, iar Racul este emoțional și capricios, această plasare te poate face să fii intens emoțional, capricios și hipersensibil. Știu, asta iti mai lipsea, dacă ești deja o persoană emoțională. Mai mult, această poziție pe Marte în zodia Rac are legătură cu casa și familia. Emoțiile duc direct la furie sub această poziție pe Marte. Aici vedem violența domestică; intră în casă sau, cel puțin, lucrurile sunt aruncate precum vase sau haine pe stradă. Dacă relațiile se termină, se vor încheia într-o notă urâtă.

Racul stăpânește mama și casa, așa că această plasare creează relații inarmonice în sfera domestică.

Racul stăpânește stomacul, așa că vor fi mulți cei care vor experimenta tulburări de stomac și ulcere din cauza stresului emoțional. Va trebui să faci tot posibilul să-ți înăbușezi emoțiile și să le pui un capac rece, astfel încât să nu ajungi să arăți ca un nebun. Da, nu glumesc. Furia devine atât de scăpată de sub control, încât cineva ajunge să pară nebun. Întotdeauna spun că cel care isi lasă emoțiile să scape atât de departe de sub control încât aruncă obiecte personale pe fereastră sau ard haine în curte îi poate oferi celeilalte motive să spună: „Vezi, asta sunt eu vorbind despre.” Spun doar, nu da nimănui un motiv pentru a-și justifica comportamentul greșit arătând ca nebunul furios.

Cel mai bun mod de a canaliza această emoție intensă este direct într-un proiect în mediul de acasă, cum ar fi grădina sau amenajarea peisajului. Racul este grădinarul și peisagistul zodiacului, care este canalul perfect pentru această energie, deoarece Racul trebuie să se hrănească și să hrănească. Acest lucru ar putea fi folosit și pentru a curăța deșeurile, pentru a construi o cameră suplimentară sau pentru a face reparații atât de necesare. Acestea fiind spuse, acesta este cel mai bun moment pentru proiectele de acasă DIY (do it yourself).

Dacă esti stresat, atunci repara un scaun sau picteaza o cameră.

Acest lucru iti va oferi, de asemenea, senzația de a fi la conducere sau te vei simți ca și cum ai reveni la conducere. Aminteste-ti, Marte conduce în mod natural berbecul. ÎNCARC-O în mod corespunzător.

De asemenea, mă întreb pentru mulți dintre voi dacă ar putea exista unele lupte pentru bani, deoarece Venus se află în Taur până marți – 11 aprilie 2023. Deși aceasta ar putea fi o luptă pentru facturi, ar putea fi și o luptă pentru o moștenire, testamente, beneficiari și altele asemenea. Acest lucru se datorează faptului că Marte este vechiul conducător al Scorpionului, care guvernează „banii altor oameni”, inclusiv moșii, moșteniri, testamente, beneficiari și asigurări, inclusiv asigurări de viață. Așa că s-ar putea ca după 11 aprilie 2023, când Venus se mută în Gemeni, luptele pentru bani se vor diminua. Cu siguranță nu va fi cazul tuturor, dar pentru cei care au de-a face cu probleme de bani în casă și/sau care au de-a face cu treburile casnice și de familie, acest lucru ar putea fi ușor.

sursa: drstandley.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 22/03/2023