Marte în Rac 25 martie - 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?
Marte în Rac 25 martie - 20 mai 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Pe 25 martie 2023, Marte intră în Rac. Chiar dacă Marte este în ”toamnă” în Rac, este o presupunere corectă să spunem că majoritatea oamenilor trebuie să așteaptă cu nerăbdare ca Marte să schimbe în sfârșit semnele. Au trecut 8 luni lungi. Am „terminat” atât de mult cu Marte în Gemeni. O schimbare – orice schimbare – este binevenită!

Marte este asociat cu energie, acțiune și impuls, iar Racul este un semn asociat cu emoția, securitatea și casa. Când Marte intră în Rac, acesta poate fi o perioadă de intensitate emoțională crescută și o concentrare sporită asupra problemelor domestice și personale.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Între 25 Martie și 20 Mai, în timp ce Marte se află în Rac, oamenii cu influențe puternice Rac în harta lor, cum ar fi cei cu Soarele, Luna sau alte planete în Rac, pot simți mai pregnant efectele acestui tranzit.

Citeste si: Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Zeul războiului se întâlnește cu crabul

Planeta Marte este adesea numită”Zeul Războiului” datorită naturii sale agresive și energice, dar să nu credeți că e vorba doar de lupte. Treaba lui este să te determine să acționezi. El are stăpânire asupra furiei, sexului și orice altceva care îți ridică adrenalina. Fără această planetă, viața ar fi într-adevăr plictisitoare. Marte este responsabil pentru aprinderea unui foc în tine și pentru a te ajuta să mergi mai departe.

Semnul crabului, însă, în general, nu este prea asertiv. Racului îi place să stea aproape de casă și să se concentreze pe activități mai pasive, cum ar fi îngrijirea familiei și îngrijirea de sine. Deci, când vizitează Marte, poate fi un pic de trezire emoțională. Furia și pasiunea pot să iasă la suprafață și să solicite să fie exprimate. În aceeași ordine de idei, chestiunile domestice care au fost liniștite sau permisive pot ocupa brusc centrul atenției și strigă pentru atenția ta. Așa că, în timp ce Marte este aici, micul Crab liniștit va ieși din carapacea lui în multe feluri.

Emoții nebunești?

În timp ce Marte rămâne în Rac până pe 20 Mai, nu fi surprins dacă experimentezi niște emoții variate (și nebunești). Marte incită la acțiune, iar când se întâlnește cu Racul, asta înseamnă invariabil să te confrunți cu sentimente și stări super-energizate. Probabil te vei simți nebun și fericit, entuziast, iubitor, fricos, trist și frustrat. Atitudinile extreme și în continuă schimbare sunt la ordinea zilei.

Racul se concentrează, de asemenea, pe energie caldă, grijiulie și hrănitoare. Acest semn are un sentiment de siguranță și maternitate de la Soare. Dar când adaugi Marte în amestec, temperamentul se poate aprinde, iar oamenii se pot supăra din cauza problemelor de „îngrijire”. Mulți dintre noi vor simți că suntem desconsiderați, în timp ce alții pot pretinde cazuri de neglijare. Indiferent de caz, această perioadă ne va permite să ne facem cunoscute sentimentele cu hotărâre și încredere. Este un moment minunat pentru a curăța aerul emoțional.

Horoscop special: MERCUR în BERBEC 2023. 19 martie – 3 aprilie. SE SCHIMBĂ TOTAL ce gândim, ce vorbim, ce auzim!

Timp pentru îmbunătățire a locuinței

Marte în Rac va face lucrurile să meargă și pe frontul de acasă. Ai neglijat în ultima vreme vreo îndatorire casnică? Între 25 Martie și 20 Mai, în perioada Marte în Rac, este o oportunitate excelentă de a relua lucrurile. Dacă asta înseamnă să vopsești casa, să repari instalațiile sanitare, să redecorezi sau să aranjezi grădina, vei avea energia lui Marte pentru a te ajuta să abordezi aceste proiecte cu vigoare și ușurință reînnoite.

Viața de familie intră și în îmbunătățirea locuinței. Ia inițiativa și petrece clipe frumoase împreună cu cei dragi. A face ceva acasă este favorizat chiar acum, așa că ia în considerare o seară de film, o seară de jocuri sau un grătar în curte. Momentul este corect dacă ai vrut să ai o discuție serioasă cu copilul sau alt membru al familiei.

Marte te va întări cu curajul de care ai nevoie pentru a face față oricărei situații domestice provocatoare. Emoțiile pot crește, dar în general, șansele tale de succes sunt mari. Și odată ce tranzitul se încheie, tu și cei dragi veți avea probabil o mai bună înțelegere și relații mai bune. Acasă va fi mai multă fericire pe mai multe planuri.

Când Zeul Războiului vizitează Semnul Crabului, salută valul de energie și folosește-l pentru a acționa în probleme emoționale și de familie. Tu și casa ta veți ieși transformați după această perioadă!

sursa: yearly-horoscope.org

foto: Depositphotos.com

Data articol: 22/03/2023