Luna Plină în Săgetător 23 mai 2024. Lecții importante de viață pentru noi toți - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna Plină în Săgetător 23 mai 2024. Lecții importante de viață pentru noi toți

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna Plină în Săgetător 23 mai 2024. Lecții importante de viață pentru noi toți
Luna Plină în Săgetător 23 mai 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Luna Plină în Săgetător sosește pe 23 mai, aducând valuri de aventură, distracție și joc! Rareori avem parte de o Lună Plină care ne încurajează să căutăm bucuria, să nu luăm lucrurile prea în serios și să ne amintim că viața este o experiență bogată a fiecărei emoții.

Sub Luna Plină în Săgetător, este probabil să ne fie mai ușor să adoptăm o mentalitate abundentă și să fim optimiști în privința viitorului. Unde anterior am fi putut vedea uși închise sau obstacole, această Lună Plină aruncă o lumină, permițându-ne să vedem o nouă cale înainte.

Pentru a valorifica energia acestei Luni Pline, recunoștința va fi cheia noastră. Cu cât ne concentrăm mai mult asupra tuturor darurilor și abundenței din jurul nostru, cu atât putem sărbători locul în care ne aflăm astăzi și să ne simțim în pace cu situația noastră actuală, cu atât mai multe beneficii vom simți de la această Lună Plină.

3 zodii care învață din trecut și își îmbunătățesc viața

Luna Plină în Săgetător și puterea intenției

Folosiți această Lună Plină ca pe un reminder să căutați bucuria, să sărbătoriți tot ceea ce vă face să vă simțiți bine și să aduceți puțină aventură și joc în viața voastră! Găsiți modalități de a vă relaxa și de a aduce puțină distracție în viața voastră.

Încercarea de lucruri noi, întâlnindu-vă cu prietenii care vă fac să vă simțiți bine, făcând ceva ce vă aprinde pasiunile și doar amintindu-vă că viața nu este doar muncă grea sunt câteva modalități minunate de a vă sincroniza cu această energie.

Eliberarea rușinii legate de facerea bucuriei intenția noastră poate ajuta, de asemenea. Uneori, putem simți că munca grea este necesară pentru a ne simți productivi sau că facem o diferență. Dar uneori, cea mai bună diferență pe care o putem face în viața noastră și în viața altora este să fim în bucuria noastră și să căutăm bucuria.

Vedeți dacă puteți folosi energiile Lunii Pline pentru a face din bucurie o prioritate și vedeți cum începe să evolueze și să schimbe direcția vieții voastre.

Simbolul Sabian al Lunii pline în Săgetător

Simbolul Sabian pentru această Lună Plină este – „Un copil mic învață să meargă.” Adesea ne gândim la un copil care învață să meargă ca fiind lent sau chiar stângaci, iar în timp ce acest lucru ar putea fi adevărat, într-adevăr este curajos. Copiii trebuie să fie determinați, trebuie să creadă în ei înșiși, trebuie să știe că pot chiar dacă nu pot chiar să gestioneze încă.

Un copil care învață să meargă este o ființă hotărâtă, curajoasă și curajoasă care este gata să facă acest pas în teritoriu nou și să nu renunțe niciodată până când nu reușește!

Poate exista ceva în viața ta care te face să te simți ca un bebeluș care tocmai își face primii pași. Poate exista o situație în care te simți că te târăști, nesigur dacă te îndrepți cu adevărat în direcția potrivită.

Această Lună Plină ne încurajează să actionăm. Ne încurajează să ne găsim curajul de a face acei pași, de a încerca ceva nou și de a contesta ceea ce credem despre noi înșine. Poate că am petrecut întreaga noastră viață târându-ne, dar acum este momentul să facem un pas înainte spre următoarea evoluție a destinului nostru.

Luna Plină din mai oferă tuturor un upgrade dacă suntem pregătiți să facem săritura. S-ar putea să descoperim că ne apare o oportunitate, sau poate ceva din trecutul nostru ajunge în sfârșit la un punct culminant. Există puțină noroc universal de partea noastră, trimițând semnale pentru a amplifica intențiile noastre.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/05/2024