Lună plină în Berbec: 9 octombrie 2022. Semnificații spirituale! Ce avem de vindecat? - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lună plină în Berbec: 9 octombrie 2022. Semnificații spirituale! Ce avem de vindecat?

Lună plină în Berbec 9 octombrie 2022

Luna plină și Venus

Venus, planeta iubirii și a relațiilor, este, de asemenea, foarte activă sub această Lună Plină, așa că s-ar putea foarte bine să vedem o mulțime din această energie de vindecare de Foc declanșată de conexiunile noastre cu ceilalți. Dacă purtăm o mască în oricare dintre relațiile noastre, dacă nu am reușit să ne exprimăm adevăratul sine sau dacă ne-a fost greu să stabilim limite, toate acestea pot apărea sub Luna plină din octombrie.

În esență, orice relație te-a îndepărtat de sinele tău adevărat va fi analizată. Indiferent ce apare sub această Lună plină, este important să reții că este ultima Lună plină înainte de începerea sezonului eclipselor. Aceasta înseamnă că, dacă ceva se simte nerezolvat sau dacă ceva începe să se dezlege, poate fi necesar să aștepți până la eclipsa de Lună plină de luna viitoare pentru a vedea cum se va desfășura totul.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Te mai poate interesa: Luna Plina. Semnificatii astronomice si astrologice. Superstitii de Luna plina

Luna plină și Marele Trigon

Și, în cele din urmă, sub această Lună plină se află o configurație triunghiulară perfectă cunoscută sub numele de Marele Trigon, activată de Soare, Saturn și Marte. Această formulă de energie poate aduce un sentiment de ușurare. Gândește-te la asta ca la modul Universului de a furniza ploaie pentru a stinge orice incendiu care a scăpat de sub control. Oricât de volatilă ar putea fi această Lună plină din Berbec, există suficientă energie liniștitoare, vindecătoare și dulce pentru a aduce ușurință și pentru a ne aminti că viața este menită să fie și frumoasă, dar și tulbure.

Sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 05/10/2022