Lună plină în Berbec: 9 octombrie 2022. Semnificații spirituale! Ce avem de vindecat? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lună plină în Berbec: 9 octombrie 2022. Semnificații spirituale! Ce avem de vindecat?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Lună plină în Berbec: 9 octombrie 2022. Semnificații spirituale! Ce avem de vindecat?
Lună plină în Berbec 9 octombrie 2022

Luna Plină în Berbec din 9 octombrie se apropie și are darul de a vindeca. Dar această vindecare nu vine într-un pachet bine ambalat. Dimpotrivă! Atinge acel punct sensibil din care nu mai rămâne altă soluție decât  să te predai.

Atingerea acestui punct de capitulare vine din energia volatilă și fierbinte din jurul acestei Luni Pline. Acesta este genul de energie care ne forțează limitele. Acesta este genul de energie care ne aduce în punctul din care pur și simplu nu putem continua așa cum am fost. Dar, oricât de provocator este acest punct, există magia vindecătoare a renunțării și o mare parte din această magie vine de la Chiron, micuțul astru vindecător, care își unește forțele cu Lună Plină din Berbec.

Promisiunea lui Chiron

Chiron, împreună cu energia Lunii pline în Berbec, promite vindecare, nu prin încercarea de a repara, controla sau forța, ci prin capitulare. Când ne predăm, dăm naștere acceptării, renunțării, iertării și ne deschidem posibilităților pe care acele stări le pot crea. Chiron este cunoscut drept vindecatorul rănit deoarece a învățat să găsească puterea, înțelepciunea și darurile care pot veni din rănile sale.

Chiron nu este interesat să-și „repare” rănile. El a acceptat că unele răni pur și simplu erau prea adânci pentru a se vindeca total vreodată. El a acceptat că unele răni au fost scrise în stele. În schimb, a luat aceste răni și le-a folosit drept combustibil pentru propria sa trezire. Chiron ne învață că, deși avem răni, chiar dacă suntem frânți, îndurerați, triști, singuri, deprimați sau bolnavi, chiar dacă am fost răniți din nou și din nou, încă putem duce o viață frumoasă.

Chiron ne permite să ne gândim la rănile noastre ca la niște portaluri secrete către o înțelegere și compasiune mai profundă, o intuiție mai înaltă, o cunoaștere mai mare și chiar ca la potențialul de a contribui la vindecarea și ghidarea altora.

Energia de Foc a lui Chiron retrograd

La momentul Lunii pline din octombrie, Chiron va fi în Berbec și va fi retrograd, întărind energia de Foc pe care o simțim și, potențial, aducând lucruri din trecut care trebuie rezolvate. S-ar putea să simțim că am ajuns la sfârșitul limitei noastre, dar dacă continuăm să ne mișcăm, acel punct limită ne va inspira să mergem mai departe, să iertăm sau să renunțăm complet. Iar acest lucru în sine poate aduce un fel de vindecare sau o nouă rezoluție.

Ori de câte ori avem o energie puternică de Foc ca aceasta, trebuie să o canalizăm în mișcare. Nu putem rămâne în același loc, trebuie să ne mutăm. Această idee de mișcare se poate manifesta ca nevoia de a dansa, de a face mișcare sau de a alerga. De asemenea, se poate manifesta ca pur și simplu nevoia de a face un pas în orice direcție pentru a schimba ceva în propriile vieți. Și acest pas nu este unul metaforic, este un pas intenționat pentru a schimba energia din viața ta. Nu trebuie să fie mare, chiar și un mic pas contează!

Citeste si: Horoscop special: CHIRON RETROGRAD in Berbec. 19 iulie – 23 decembrie 2022. Vindecatorul ranit si impulsivul Berbec pregatesc surprize?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 05/10/2022