Lună plină în Balanță, 6 aprilie 2023. Semnificația spirituală a Lunii pline roz - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lună plină în Balanță, 6 aprilie 2023. Semnificația spirituală a Lunii pline roz

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Lună plină în Balanță, 6 aprilie 2023. Semnificația spirituală a Lunii pline roz
Lună plină în Balanță 6 aprilie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Luna plină in Balanță atinge apogeul de plinătate pe 6 aprilie 2023. Balanța este o zodie asociata relațiilor noastre și modului în care interacționăm în cadrul acestora. Este, de asemenea, conectata la justiție, corectitudine, nevoile și bunăstarea celorlalți.

Sub Luna plină din Balanță, este posibil să observăm un reflector asupra relațiilor noastre și a modului în care alegem să ne arătăm în ele. Ce relații ne fac sa iesim pe plus? Ce convingeri ne determină să ne slimitam din nou din persoana care putem fi?

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Luna Plină ne poate lumina acest lucru, trimițând vibrații vindecătoare care ne pot permite să ne simțim mai încrezători, sprijiniți și văzuți. De asemenea, s-ar putea să obținem în sfârșit încrederea de a renunța sau de a schimba relațiile care nu ne mai servesc sinele cel mai înalt.

Evenimente astrologice APRILIE 2023. Începe sezonul eclipselor și al retrogradelor! Ce transformări urmează?

Luna plină în Balanță aduce vindecare

Chiron, asteroidul cunoscut sub numele de vindecatorul rănit, este foarte activ sub Luna Plină din aprilie 2023 și ne va sprijini să observăm modul în care rănile ne pot ghida relațiile și modul în care alegem să ne arătăm în interacțiunile noastre cu ceilalți.

Rănile noastre ne pot împiedica uneori să fim pe deplin prezenți și autentici în relațiile noastre, dar energia lui Chiron este cea care ne amintește că rănile noastre nu trebuie să ne rețină. Rănile noastre pot exista și încă ne pot conduce către un loc al întregului, iubirii, conexiunii și frumuseții.

Chiron recunoaște că unele răni sunt prea adânci pentru a fi vreodată „reparate”.

În schimb, Chiron ne învață să ne acceptăm rănile, să le iubim și să înțelegem că reala a noastră.

Prin propria rană a lui Chiron își găsește darul de a fi vindecător, profesor și intuitiv. Și poate rănile tale îți pot oferi același lucru. Poți să mergi cu rănile tale, dar totuși să duci o viață uimitoare, iubitoare și cu un scop.

Dacă esti dispus să pășesti în muncă, Luna plină din Balanță iti poate lumina această călătorie de vindecare, ajutându-te să it recunoaști modul de integrare, în ciuda rănilor. Și din această totalitate, iti poate permite să faci conexiuni mai profunde, mai semnificative și mai autentice cu ceilalți.

TOATE planetele DIRECTE pentru încă TREI săptămâni. Cum să profităm de această energie fără retrograde

Luna Plină Balanță: Tăierea cordonului

Există o frumusețe sub Luna plină din Balanță care ne poate ghida să devenim mai profunzi, mai conectați și mai în ton cu lumea din jurul nostru. De multe ori suntem concentrați să fim în ton cu noi înșine și cu lumea noastră interioară, dar această Lună Plină ne încurajează să fim în contact și cu ceilalți.

Luna Plină din aprilie ne încurajează să stabilim conexiuni mai profunde și să nu ne fie frică să ne dam o sansa. Există o tendință când energia Balanței este puternică să ne pierdem în prezența altora și, deși nu vrem cu adevărat să mergem acolo, uneori este o parte necesară pentru a ne regăsi pe noi înșine.

Dacă te-ai trezit pierdut în strânsoarea altuia, această Lună Plină este ocazia ta de a înota spre cealaltă parte a ei și de a ieși mai trezit și mai conectat la cine ești.

Dacă te simți chemat, Luna plină din Balanță este, de asemenea, un moment puternic pentru a face un ritual de tăiere a cordonului. În acest ritual, poti elibera orice cabluri de conexiune care te țin blocat sau limitat. Când faci ritualul tăierii cordonului, nu ii faci rau celeilalte persoană, ci pur și simplu rupi legăturile energetice pe care le-ai creat cu ea.

Jupiter este, de asemenea, strâns legat de această Lună plină, ceea ce poate fi benefic atunci când vine vorba de acest tip de muncă. Jupiter este marele expansor. El mărește ceea ce are nevoie de atenția noastră, astfel încât să putem lua măsuri odată pentru totdeauna.

Cu calitățile expansive ale lui Jupiter sporite sub această Lună plină, ne va fi mai ușor să observăm unde trebuie să tăiem cordoanele și unde ne putem permite să ne aplecăm puțin mai adânc. Jupiter nu numai că ne va aduce claritate, dar are și o modalitate de a evidenția și pozitivul, astfel încât să putem aprecia și recunoaște mai ușor căptușeala de argint care ne înconjoară.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/04/2023