TOATE planetele DIRECTE pentru încă TREI săptămâni. Cum să profităm de această energie fără retrograde - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TOATE planetele DIRECTE pentru încă TREI săptămâni. Cum să profităm de această energie fără retrograde

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » TOATE planetele DIRECTE pentru încă TREI săptămâni. Cum să profităm de această energie fără retrograde
TOATE planetele DIRECTE
Credit foto: Depositphotos.com

În fiecare an, avem câteva luni prețioase când toate planetele din sistemul nostru solar se mișcă înainte pe orbitele lor. Ceea ce înseamnă că nu există retrograde cu care să ne confruntăm și suntem în afara perioadei de umbră a lui Mercur retrograd. Încă din 27 ianuarie 2024, cosmosul ne oferă un răgaz până pe 1 aprilie 2024, când Mercur intră din nou retrograd. Mai avem așadar trei săptămâni fără nicio planetă majoră în mișcare

Ce înseamnă când toate planetele sunt directe?

Toate planetele din sistemul nostru solar retrogradează la un moment dat într-o perioadă de 18 luni. Cunoscutul Mercur retrograd se întâmplă, în medie, de trei ori și chiar patru ori pe an. Deși celelalte planete nu retrogradează la fel de frecvent, ele petrec ceva timp călătorind înapoi pe cerul nostru – sau mai degrabă, par să fie.

Planetele retrograde nu se mișcă, de fapt, înapoi. Mișcarea este o iluzie optică creată de ratele orbitale diferite ale fiecărei planete. Este echivalentul cosmic al călătoriei într-un tren care trece pe lângă alt tren. Trenul pe lângă care treci pare să se miște înapoi până când trenul în care vă afli îl depășește. Când Pământul se aliniază cu o altă planetă, celălalt corp planetar pare să se miște înapoi până când unul dintre ei se îndreaptă înainte.

Planeta iubirii Venus, în romanticul Pești: 11 martie – 4 aprilie 2024. Noi începuturi pentru aceste DOUĂ ZODII

Chiar dacă retrogradele sunt o iluzie, ele provoacă schimbări energetice în emoțiile noastre și în viața noastră.

Fiecare planetă ne aduce o anumită energie cu care să lucrăm în zilele noastre. De exemplu, Mercur guvernează comunicarea, Marte guvernează pasiunea, iar Venus guvernează dragostea și creativitatea. Retrogradele învârt energia unei planete în interior și ne cer să reflectăm, să reprocesăm și să reintegram orice aspecte ale vieții pe care le guvernează planeta. Această atracție interioară a energiei poate provoca uneori întârzieri, direcționare greșită și confuzie în zonele guvernate de acea planetă.

În timp ce retrogradele ne oferă o oportunitate de a reflecta și de a ne realiniaza, ele ne pot împiedica, de asemenea, să trecem în viitor. Mai avem trei săptămâni fără planete retrograde și trebuie să profităm pentru a face schimbări semnificative în viața noastră și de a crește exponențial. Aceasta este o oportunitate frumoasă. Când valorificăm corect acea energie, lucrurile se pot întâmpla cu viteza fulgerului.

Ce e de făcut când toate planetele sunt directe?

Stabilește intenții clare

Este important să ai intenții clare cu privire la ceea ce îți dorești în viață. Orice este posibil dacă ești determinat. Petreceți ceva timp reflectând asupra schimbărilor pe care dorești să le aduci în viața ta. Să știi că orice viziune pe care o ai se poate transforma în realitate. Ai sprijinul Universul pentru evoluția ta. Indiferent de ceea ce alegi, fii clar în ceea de îți dorești cu adevărat.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11/03/2024