Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?
Luna noua in Capricorn 2022

Luna noua reprezinta noi inceputuri si este un moment de varf pentru manifestare si stabilirea intentiilor. Luna noua in astrologie marcheaza inceputul unui nou ciclu lunar si, desi este posibil sa nu poti vedea luna foarte clar in aceasta faza a lunii, energia sa este la fel de puternica ca in orice alta perioada a lunii.

Urmatoarea Luna noua (care va fi prima din 2022) apare pe 2 ianuarie in zodia harnica si pragmatica a Capricornului. Luna noua din ianuarie 2022 ne ofera un impuls lunar catre obiectivele noastre de Anul Nou si este deosebit de grozava pentru a manifesta mai multa stabilitate financiara in viata noastra sau pentru a face miscari de cariera bine planificate. Energia Capricornului pretuieste rabdarea, asa ca nu este nevoie sa te grabesti pana la linia de sosire sub aceasta lunatie. Ia lucrurile incet si pregateste-te pentru neasteptat, pentru a te asigura ca intentiile de luna noua sunt construite pentru a dura.

Info: Lunile noi vor fi intotdeauna in acelasi semn zodiacal prin care traverseaza in prezent Soarele. De exemplu, o Luna noua care cade in timpul sezonului Leului va fi intotdeauna in Leu. Asta pentru ca lunile noi au loc atunci cand luna se aliniaza cu Soarele intr-un aspect de conjunctie (adica ambele sunt aproape de acelasi grad al aceluiasi semn zodiacal), iar aceasta aliniere de bun augur aduce energia potentialului, cresterii si noi oportunitati.

Indiferent de anotimp si de semnul zodiacal, toate lunile noi ne afecteaza in moduri generale. 

Luna noua iti poate afecta starea de spirit

In astrologie, lunile noi ne cheama adesea sa reflectam la locul in care ne aflam si sa evaluam ceea ce ne dorim dintr-o perspectiva mai linistita. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa-ti permiti spatiu si timp sa te retragi in tine si sa imbratisezi singuratatea. Bazeaza-te pe partea ntroverta a ta si nu-ti fie teama sa renunti la orice plan social major daca ai prefera sa fii singur.

Luna noua te poate face somnoros

Cand luna se intuneca in timpul unei faze de luna noua, probabil ca vei dori sa mergi la culcare putin mai devreme decat de obicei. Deoarece lumina lunii se retrage in timpul unei luni noi, la fel si nivelurile noastre de energie – gandeste-te la asta ca la o mica hibernare lunara.

Citeste si: Luna si vocea sa: Cea mai buna muzica inspirata de Luna

Te vei simti mai motivat pentru a-ti atinge obiectivele

O luna noua are loc atunci cand lumina lunii este in punctul cel mai de jos – dar de acolo, incepe sa „alunece” sau sa creasca in urmatoarele saptamani, pana la luna plina, ceea ce iti creste nivelul de motivatie si ajuta la aducerea unui impuls cosmic obiectivelor tale personale. Asa ca nu te lasa pacalit de sentimentele tale de luna noua adormita – acesta este de fapt doar un moment de ragaz inainte de a te arunca cu capul inainte spre obiectivele si proiectele tale.

Luna noua este un moment bun pentru grija de sine si pozitivitate

Luna noua se refera la speranta si posibilitati, ceea ce face din acesta un moment deosebit de important pentru a fi mai amabil, mai grijuliu si mai pozitiv fata de tine, precum si pentru a-ti proteja energia sensibila. Evita sa petreci timp cu persoane care sunt descurajatoare sau pesimiste. Fa lucruri sub aceasta luna noua care te fac sa te simti optimist si entuziasmat de noile oportunitati.

Nu rata nici: ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion?

Date viitoare de Luna Noua

Acum ca stii ce fel de energie aduc lunile noi, consulta datele viitoarelor luni noi in 2022:

Luna noua din ianuarie 2022 este pe 2 ianuarie.

Luna noua din ianuarie/februarie 2022 este pe 31 ianuarie/1 februarie.

Luna noua din martie 2022 este pe 2 martie.

foto: Depositphotos.com

Data articol: 28/12/2021