Horoscop special: Luna Plină a viermelui în Balanță 25 martie 2024. Ce adevăruri dificile ies la iveală? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Luna Plină a viermelui în Balanță 25 martie 2024. Ce adevăruri dificile ies la iveală?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Luna Plină a viermelui în Balanță 25 martie 2024. Ce adevăruri dificile ies la iveală?
Luna Plină a viermelui în Balanță 25 martie 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Luna plină a viermelui din 2024 va ilumina cerul pe măsură ce ne luăm adio de la iarnă și salutăm primăvara, marcând un moment de renaștere, rejuvenare și înnoire. Luna plină a viermelui, prima Lună plină a primăverii din 2024 va fi în echilibrata zodie a Balantei, pe 25 martie 2024. Mai mult, această primă Lună plină marchează și prima eclipsă de Lună a anului, deci nu este o lună obișnuită a viermelui.

Ca o eclipsă lunară, Luna  plină a viermelui din Balanță poate fi un mesaj de a reevalua echilibrul relației tale și de a renunța la obiceiurile distructive care te împiedică să găsești armonie genuină. Este esențial să abordezi această perioadă intensă a sezonului de eclipse cu o minte deschisă și o pregătire de a îmbrățișa schimbarea, deoarece este un moment puternic de transformare și creștere.

Chiar dacă sentimentele sunt intense, este doar uman să vrei să pui deoparte diferențele și să găsești un compromis. Relațiile, parteneriatele și eforturile artistice care solicită munca în echipă sunt cele mai bune de urmărit în acest moment.

Deoarece Balanța, o zodie condusă de Venus, este faimoasă pentru gustul său impecabil în estetică și pentru capacitatea sa de a aduce armonie în orice spațiu, s-ar putea să simți o puternică dorință de a face unele amenajări peisagistice sau alte forme de înfrumusețare a mediului în timpul lunii viermelui din 2024. Este un stil pe care te gândești să-l schimbi în această primăvară?

3 cristale pentru a valorifica puterile sezonului eclipselor 2024. Atenție, începe din 25 martie 2024

Ora de vara 2024. Cum ne afecteaza schimbarea

Sezonul Berbecului 2024 – 20 martie – 19 aprilie: Se aprind energiile de Foc! Cum reacționează zodiile

Luna plină a viermelui: Ce este?

Luna plină care apare în martie este numită Luna plină a viermelui. În multe culturi, Luna plină este asociată cu introspecția, eliberarea și elaborarea planurilor pentru viitor. Atunci când luna este direct opusă soarelui pe cerul cu Pământul în mijloc, se spune că este o Lună plină. Din cauza tensiunii energetice pe care această aliniere o generează, sentimentele reprimare de mult timp pot ieși la iveală, arătând zonele problematice din viața noastră.

De ce se numește Luna plină a viermelui?

Luna viermelui este cea mai populară denumire pentru Luna plină din martie. Această denumire provine din practica americanilor nativi de a numi Luna plină după un anumit eveniment natural specific. Denumită după perioada când viermii și alte creaturi ies din solul (și coaja copacilor) înmuiat de iarnă, Luna viermelui este considerată a fi aleasă din acest motiv. Pentru mulți, Luna plină a viermelui marchează începutul primăverii și, totodată, sfârșitul sezonului de iarnă.

Deoarece coincizează cu începutul scurgerii sevei de arțar, luna viermelui mai poartă și alte denumiri: luna zahărului, luna sevei și luna zahărului.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8

Data articol: 25/03/2024