Horoscop special: 3 ZODII care uită de tristețe din 11 iunie. Alinierea Soare-Lună-Venus le vindecă suferințele în dragoste - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: 3 ZODII care uită de tristețe din 11 iunie. Alinierea Soare-Lună-Venus le vindecă suferințele în dragoste

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: 3 ZODII care uită de tristețe din 11 iunie. Alinierea Soare-Lună-Venus le vindecă suferințele în dragoste
ZODII care uită de tristețe
Credit foto: Imagine de Kristen de la Pixabay

Marți, 11 iunie, trei zodii vor vedea o nouă lumină care le va ajuta să treacă peste suferința iubirii. Alinierea Soare-Lună-Venus este atât de pozitiv încărcat încât nu vor mai dori să se întoarcă vreodată la acea stare întunecată din mintea lor.

11 iunie le oferă acestor trei zodii ideea că se pot vindeca pe cont propriu și se vor transforma astfel încât să uite de suferință și de durere.

Iată, așadar, care sunt aceste trei zodii.

Leu

Ceea ce îți vindecă inima și îți permite să găsești în sfârșit pacea interioară pe 11 iunie este faptul că nu mai ești disponibil pentru haosul care pare să-ți fi condus viața atât de mult timp. Ai ajuns să înțelegi că aceasta a fost o alegere, deși nu erai cu adevărat conștient de luarea acelei alegeri, și, la un moment dat, ai ales inconștient să te agăți de suferința ta. În timpul acestui frumos tranzit Venus-Soare-Lună vei găsi în tine puterea să renunți la toate acestea.

Vrei ca iubirea să intre în inima ta și știi că tu ești cel care poate permite asta, ceea ce îți dă un sentiment de putere. Dacă tu ești cel care poate permite iubirii să intre, atunci exact asta vei face, cu ajutorul acestor aspecte astrologice iubitoare sub forma unui tranzit Venus-Soare-Lună. Iubirea domnește suprem în acest moment, și vrei să te vindeci, să renunți și să mergi mai departe pentru a avea o viață minunată.

Îți datorezi asta ție însuți și îți vei oferi acest dar de iubire de sine și libertate de suferința pe care ai ținut-o în preajma ta mult mai mult decât era necesar. Toți trecem prin momente grele, iar suferința ta a fost cu siguranță printre cele mai grele, dar chiar dacă simți nevoia să te eliberezi de această povară, cu ajutorul tranzitului Venus-Soare-Lună din această zi, vei face acest lucru, Leu.

4 zodii care trebuie să profite de ultimă șansă în iunie

Horoscop special: Marte face cuadratură cu Pluto retrograd. 11 iunie 2024. Cum gestionează zodiile energia impulsivă și egoul irascibil

Vrei sa stii mai multe despre tine? Alege un simbol si afla ce fel de om esti

Fecioară

Ironia acestei zile nu îți scapă, dragă Fecioară, deoarece ești cineva care, odinioară, se străduia să se scufunde în tristețea și disperarea sa, iar acum, când cerul îți oferă tranzitul Venus-Soare-Lună, ești brusc foarte conștient de ceea ce ți-ai făcut și prin ce te-ai pus, inutil. Ești pe punctul de a începe o transformare majoră și abia aștepți să pornești acest motor.

Există ceva în această zi care te face să privești cu ușurință propriile tale eforturi de a rămâne jos și acum nu vezi niciun motiv pentru care ar trebui să continui cu acest tip de gândire negativă. Este absolut uimitor, dragă Fecioară, și vezi că nu există niciun motiv să te mai împiedici singură. Ai „văzut lumina” și nu mai e cale de întoarcere.

Suferința pe care ai hrănit-o prea mult timp acum nu mai are sens pentru tine. Ai făcut timpul tău în acea închisoare și te simți destul de mult răzbunată; nu mai este niciun loc unde să mergi decât în sus, iar în timpul tranzitului Venus-Soare-Lună de marți, 11 iunie, te vei simți foarte încrezătoare în viitor. Carpe Diem este noul tău motto. Uau, cât de bine îți stă!

4 zodii care trebuie să profite de ultimă șansă în iunie

Horoscop special: Marte face cuadratură cu Pluto retrograd. 11 iunie 2024. Cum gestionează zodiile energia impulsivă și egoul irascibil

Vrei sa stii mai multe despre tine? Alege un simbol si afla ce fel de om esti

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10/06/2024