Vrei sa stii mai multe despre tine? Alege un simbol si afla ce fel de om esti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vrei sa stii mai multe despre tine? Alege un simbol si afla ce fel de om esti

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Vrei sa stii mai multe despre tine? Alege un simbol si afla ce fel de om esti
test simbol

Fiecare om prefera anumite forme si culori. Acest lucru se vede in hainele alese, in modul de decorare a casei, alegerea coafurii sau chiar a gustului muzical.

Asadar, nu este nicio surpriza ca daca iti plac lucrurile curate si organizate vei prefera culori si forme care corespund acestora. Spre exemplu, ti-ar putea placea colorile deschise, stralucitoare precum albul sau verdele fosforescent si stilurile si formele moderne cu linii bine conturate.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Priveste imaginile de mai jos si alege-o pe cea care te atrage cel mai mult. Ia in calcul atat culorile cat si forma desenului. Iata semnificatia alegerii tale.

Jovialitate

Iti place vremea calda si sa mergi la plaja. Stii cum sa te relaxezi si sa ramai calm chiar si in cele mai nebunesti situatii. Oamenilor le place sa petreaca timp in compania ta intrucat ai o personalitate joviala si calda.

Compasiune

Intelegi foarte bine sentimentele celorlalti oameni. Esti plin de compasiune, spiritual si, posibil, vegetarian (sau macar te bate gandul sa devii). Iti place sa te dai cu bicicleta, ceaiul fierbinte si o carte buna. Iti plac atat cainii cat si pisicile.

Temut

Este calm, calculat, rece si toate acestea te fac unul dintre cele mai temute persoane din jur. Ai un simt al stilului minunat, nu doar vestimentar ci si ca decorare al casei. Ca animal de companie preferi pisica.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/12/2021