Horoscop special: 2024, un an de transformări și începuturi pentru aceste 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: 2024, un an de transformări și începuturi pentru aceste 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: 2024, un an de transformări și începuturi pentru aceste 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor!
an de transformări și începuturi pentru 4 ZODII
Credit foto: Depositphotos.com

Stelele sugerează că unele semne zodiacale ar putea avea un an cu adevărat minunat înainte. 2024 aduce șansa unor noi începuturi după suișurile și coborâșurile anului 2023. Este timpul pentru schimbări majore și începuturi noi pentru toată lumea. Încă de la începutul anului, transformatorul Pluto s-a întors în Vărsător (20 ianuarie), iar Uranus a ieșit din retrograde în Taur (27 ianuarie). Aceste schimbări ar putea determina o reevaluare a ceea ce este important pentru tine și deschiderea unor noi oportunități, în special în domenii legate de Taur și Vărsător în harta ta astrală. Este momentul să îți asumi riscuri și să explorezi lucruri noi. S-ar putea să descoperi talente ascunse sau modalități diferite de a face bani pe care nu le-ai fi luat în considerare anterior.

Iată care sunt zodiile care vor beneficia de ajutorul astrelor în 2024.

Berbec

2024 ar putea fi anul tău de reinventare, Berbecule. Călătoria Nodului Nord prin prima ta Casa, Pluto în casa a 11-a a ta aduc o șansă de a-ți transforma planurile de viitor și modul în care te integrezi în lume. Este probabil să realizezi multe în 2024. Când Marte se întâlnește cu Pluto în Vărsător pe 14 februarie, impactul tău în comunitate va fi puternic. Cunoașterea bine obiectivelor tale te va ajuta să profiți la maximum de această energie puternică.

În martie și aprilie, eclipsele în relația ta și în semnul tău marchează un nou început. Primești unda verde de la univers pentru a renunța la lucrurile care te țin în loc și pentru a îmbrățișa un nou capitol. Scăderea influențelor negative te face să te simți eliberat. Aprilie aduce o întâlnire Jupiter-Uranus, aducând posibile câștiguri financiare neașteptate. Norocul poate fi de partea ta, mai ales în problemele financiare, pe măsură ce Venus se alătură lui Jupiter în sectorul bogăției tale.

În esență, 2024 ar putea fi un an de reînnoire personală pentru Berbec, oferind șanse de transformare a obiectivelor, de a atinge succesul, de a te elibera de inhibiții și poate chiar de a experimenta o creștere a oportunităților financiare.

Ultima săptămână cu Venus în Capricorn. TREI ZODII trebuie să fie atente în relații. Ce le aduce planeta iubirii până pe 16 februarie 2024

Cel mai important eveniment astrologic al anului? Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!

4 zodii care au relații bune cu banii mai mereu

Taur

În 2024, ambițiile tale vor fi puternice, Taurule. Concentrează-te pe munca ta și modul în care ești văzut de ceilalți. Întoarcerea lui Pluto în zona ta profesională evidențiază slujba ta, reputația și modul în care te văd oamenii. Este o șansă de a te angaja mai profund în obiectivele tale profesionale și de a lăsa o mare impresie. În jurul eclipsei lunare din martie, ai putea să-ți reevaluezi rutina zilnică pentru a-ți crește energia și eficiența, având ca scop atingerea potențialului tău maxim.

Există multe oportunități pentru tine! În aprilie, Jupiter și Uranus se întâlnesc în zona ta de autoexpresie, încurajându-te să arăți lumii cine ești. Este un moment minunat să începi o nouă afacere online sau să te aventuri în ceva nou. Mai aduce o aliniere puternică între Venus și Jupiter în semnul tău, sporind potențialul tău financiar și permițându-ți să te redefinești. Este un moment extrem de norocos pentru tine!

Când Jupiter se mută în sectorul tău financiar în mai, abilitatea ta de a face bani ar putea crește și mai mult. Apoi, în septembrie, o eclipsă lunară în zona ta de comunitate ar putea zgudui viața ta socială și conexiunile, aducând schimbări semnificative care vor dura aproximativ șase luni. Această eclipsă ar putea marca, de asemenea, sfârșitul unui capitol profesional și te-ar putea îndrepta către o nouă viziune asupra viitorului.

Ultima săptămână cu Venus în Capricorn. TREI ZODII trebuie să fie atente în relații. Ce le aduce planeta iubirii până pe 16 februarie 2024

Cel mai important eveniment astrologic al anului? Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!

4 zodii care au relații bune cu banii mai mereu

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10/02/2024