Ultima săptămână cu Venus în Capricorn. TREI ZODII trebuie să fie atente în relații. Ce le aduce planeta iubirii până pe 16 februarie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ultima săptămână cu Venus în Capricorn. TREI ZODII trebuie să fie atente în relații. Ce le aduce planeta iubirii până pe 16 februarie 2024

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ultima săptămână cu Venus în Capricorn. TREI ZODII trebuie să fie atente în relații. Ce le aduce planeta iubirii până pe 16 februarie 2024
Ultima săptămână cu Venus în Capricorn
Credit foto: Depositphotos.com

Din 23 ianuarie 2024, planeta iubirii este în Capricornul cel serios. Totul pare să se aranjeze grație faptului că ne-am concentrate ca să facem lucrul corect. Inteligența guvernează acest tranzit, la fel și simtul practic… când vine vorba de dragoste.

Toate acestea sunt posibile și vor fi evidente în viețile acestor trei semne zodiacale, mai ales în ultima săptămână a tranzitului lui Venus în Capricorn. Din 16 februarie, planeta iubirii va trece în libertinul Vărsător.

Lucrăm în limitele noastre pentru a crea și stabili ce este corect pentru tine și ce înseamnă „noi” ca parteneriat romantic. Această perioadă este norocoasă, dar nu este despre manifestări dulci de afecțiune. Venus în Capricorn ne aduce conștientizarea că această relație necesită muncă, și suntem bucuroși să aducem această muncă.

Iată la ce să fie atente cele trei semne zodiacale, în ultima săptămână cu Venus în Capricorn

Taur

Ai lucrat foarte mult pentru a ajunge în acest punct, și ceea ce este cu adevărat interesant și distractiv pentru tine este că partenerul tău pare să fi ajuns și el la acest punct și înțelege cu adevărat: asta necesită muncă. Asta necesită ascultare și comunicare… asta necesită efort și rezistență… și tu ai totul. Partea minunată? Și partenerul tău are totul, și toate acestea îți dau speranțe. Nimic nu funcționează mai bine decât gândirea practică, iar tu, Taurule, ești foarte bun la acest mod de a trăi orientat spre soluții. Ai petrecut destul timp în țara egoismului excesiv și ai învățat toate lecțiile într-un mod dificil.

Tu și partenerul tău romantic aveți privilegiul de a experimenta senzația că există într-adevăr un plan, și ambii înțelegeți complet asta: spontaneitatea e pentru altcineva. Nu poți să „o improvizezi,” și amândoi știți asta. Desigur, există întotdeauna timp pentru surprize și spontaneitate. Cu toate acestea, începând de la această zi, în timpul acestui tranzit, Venus în Capricorn, totul este despre a pune strategia laolaltă astfel încât relația ta romantică să continue să meargă înainte.

Cel mai important eveniment astrologic al anului? Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!

Declarații de dragoste emoționante. 50 de mesaje pentru EA și pentru EL. Inspiră-te de aici și rostește-ți iubirea! Sfântul Valentin și Dragobetele se apropie!

MESAJ RUNE LUNA februarie 2024 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Fecioară

Ți s-a oferit o a doua șansă… la viață, la dragoste și la sănătate. Da, ai dreptate. Trebuie să iei taurul de coarne și să continui cu treaba asta, pentru că tu și partenerul tău ați realizat amândoi că ați pierdut prea mult timp bâjbâind, gândindu-vă că ceva o să vină să vă salveze pe amândoi sau pe fiecare în parte. OK, nu vine. Voi sunteți cei care trebuie să vă salvați și în timpul lui Venus în Capricorn, o veți face. Oh da, o veți face.

Poate că nu ai tot curajul de care ai nevoie, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți imediat. Ai multe de trăit chiar acum. Atât tu, cât și partenerul tău trebuie să fiți înțelepți și responsabili. În timpul tranzitului lui Venus în Capricorn, vei vedea că tot ce trebuie este mentalitatea de succes și că o ai în tine. Va funcționa. Știi asta!

Cel mai important eveniment astrologic al anului? Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!

Declarații de dragoste emoționante. 50 de mesaje pentru EA și pentru EL. Inspiră-te de aici și rostește-ți iubirea! Sfântul Valentin și Dragobetele se apropie!

MESAJ RUNE LUNA februarie 2024 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10/02/2024