Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022. Sezonul retrogradelor, la final! Încep eclipsele! - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022. Sezonul retrogradelor, la final! Încep eclipsele!

Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022

23 octombrie –  Saturn iese din retrograd

Saturn redevine direct după ce au fost retrograd din 4 iunie. Acesta reprezintă un punct de cotitură în energia lui Saturn și un moment în care putem începe să vedem cum provocările noastre ne-au modelat și ne-au deschis noi oportunități. Saturn este cunoscut drept Stăpânul Karmei și, pe măsură ce călătorește retrograd, ne oferă ocazia de a curăța și de a depăși orice datorie karmică. Pe măsură ce Saturn redevine direct, adesea lasă un cadou, sărbătorind toate eforturile și munca grea!

25 octombrie –  Lună nouă în Scorpion și eclipsă de Soare

Aceasta este una dintre principalele caracteristici ale lunii octombrie și deschide un portal către un nou capitol din viața noastră. Este posibil să găsim probleme din aprilie-mai 2022, care necesită revizuire, sau alte teme similare. Eclipsele tind să aducă evenimente sortite în viața noastră ca să ne catapulteze la următorul nivel de evoluție. Ele ne provoacă să ne ridicăm conștiința și să luăm decizii clare cu privire la direcția vieții noastre. Deoarece aceasta este o eclipsă de Soare, poate aduce o nouă perspectivă asupra modului în care am ales să vedem lucrurile. Ceva din trecutul nostru poate fi, de asemenea, rezolvat sau finalizat, creând spațiu pentru altceva nou. Această eclipsă va funcționa în tandem cu viitoarea eclipsă de Lună plină sângerie luna viitoare.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

28 octombrie –  Jupiter retrograd reintră în Pești

Jupiter a intrat pentru prima dată în Pești în mai 2021, dar s-a mutat în Berbec la începutul acestui an, în mai. Este pentru prima dată când Jupiter a intrat în Berbec după 12 ani, creând un nou val de energie cu care să lucreze. Pe măsură ce Jupiter a călătorit retrograd în ultimele luni, și-a croit drum înapoi în Pești, încă o dată, pentru a închide capetele libere și a rezolva orice problemă neterminată. S-ar putea să observăm temele Jupiter în Pești care se întorc pentru curățare.

30 octombrie –  Marte intră în retrograd

Retrogradul lui Marte începe pe 30 octombrie, dar este posibil să simțim efectele sale înainte de această zi. Marte este planeta care guvernează nivelurile noastre de energie, capacitatea noastră de a acționa și sentimentele noastre de motivație. Odată cu intrarea lui Marte în retrograd, aceste zone ale vieții noastre pot intra în centrul atenției. Ne poate fi mai dificil să gestionăm nivelul de energie, luarea măsurilor poate fi mai dificilă sau putem începe să ne punem la îndoială motivația. Marte retrograd se poate manifesta în mod diferit pentru fiecare, dar tuturor ni se poate părea că lucrurile se desfășoară cu încetinitorul. De asemenea, poate aduce epuizare sau nevoia de a te odihni și de a te recupera mai mult.

31 octombrie –  Pleiade de Halloween

Halloween-ul își are rădăcinile din festivalul păgân Samhain, care sărbătorește punctul intermediar dintre echinocțiu și solstițiu. Acesta este un moment în care se crede că vălul dintre lumi este subțire și putem accesa tărâmuri mai înalte cu mai multă ușurință. Constelația Pleiadelor, care este, de asemenea, sinonimă cu moartea și renașterea, se vede pe cer în această perioadă a anului, despre care se spune și că semnifică și amplifică aceste energii de Samhain.

Sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/09/2022