Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2022. Suntem încă în portalul eclipselor. Ce ne aduce? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2022. Suntem încă în portalul eclipselor. Ce ne aduce?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2022. Suntem încă în portalul eclipselor. Ce ne aduce?
Credit foto: depositphotos.com

Începe ultima lună de toamnă, cu tot ce aduce ea din punct de vedere astrologic. Noiembrie 2022 are ca piesă centrală eclipsa de Luna plină sângerie! Dar nici celelalte evenimente nu se lasă mai prejos.

Portalul eclipselor

Noiembrie primește căldura de la Eclipsa de Lună plină sângerie, care este evenimentul cosmic cel mai important al lunii. Cazând în zodia Taurului, această eclipsă de atinge vârful pe 8 noiembrie, și colorează restul săptămânilor rămase din lună. Eclipsele sunt portaluri de energie transformatoare. Ele tind să aducă finaluri, schimbări și salturi cuantice în noi stări ale ființei. Ele pot dezvălui lucruri, pot expune adevăruri și pot schimba direcția în care am călătorit până acum.

În centrul lor, Eclipsele aduc evenimente karmice care ne pot ajuta să trecem către următorul capitol al evoluției sufletului nostru. O Eclipsă de Lună plină sângerie este cel mai puternic tip pe care îl putem experimenta, așa că putem spune cu siguranță că vom face cu toții ceva de nivelare a sufletului în noiembrie!

Energia lui Marte retrograd și a lui Jupiter direct

Pe măsură ce călătorim prin noiembrie, vom lucra și cu energiile lui Marte retrograd. Marte retrograd ne poate face uneori să ne simțim leneși sau poate crește sentimentul de epuizare dacă am făcut prea mult sau am forțat prea tare.

Marte retrogradează cel mai puțin dintre toate planetele, așa că avem tendința de a ne simți mai sensibili la mișcarea sa retrogradă.

Luna noiembrie se încheie cu Jupiter staționând direct în semnul Peștilor. Aceasta va fi ultima dată când Jupiter va fi în Pești pentru următorii 12 ani, așa că aceasta este energia de care, cu siguranță, vom dori să profităm la maximum.

Jupiter în Pești poate fi creativ și ne poate ajuta să evoluăm în conștientizarea noastră spirituală. Poate orice va aduce noiembrie, vom putea privi lucrurile din lentila spiritului, înțelegând că Pământul este doar școala noastră și că numai iubirea este reală.

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2022. O luna EXTREM DE PUTERNICA cum rar apare! La ce sa ne asteptam?

Soarele și Acrux (Crucea Sudului) – 4 noiembrie 2022

Pentru cei care trăiesc în emisfera sudică, este posibil să fie familiarizați cu Crucea Sudului. Această mică constelație este prezentată pe steagul Australiei și Noii Zeelande și este un identificator important în cerul sudic. În această zi, Soarele nostru se aliniază cu cea mai strălucitoare stea din Crucea Sudului, Acrux. Acrux este baza crucii și este asociat cu abundență, succes, binecuvântări și onoare. Canalizează energia acestei zile concentrându-te pe multele binecuvântări din jurul tău!

Eclipsă de Lună plină sângerie în Taur – 8 noiembrie 2022

Acesta este evenimentul principal al lunii! O eclipsă de Lună plină sângerie are loc atunci când avem o eclipsă totală de lună plină. Totalitatea Eclipsei face ca Luna să capete o nuanță roșiatică, de aici și numele. Eclipsele de Lună plină sângerie semnifică sfârșituri și pot închide o ușă undeva în viața noastră. Această ușă închisă poate fi greu de manageriat la început, dar, în cele din urmă, această ușă închisă ne poate conduce către o cale mai înaltă. Chiar dacă nu pare așa la început. Căzând în zodia Taurului, această eclipsă poate stârni teme legate de bani și relații! La un nivel mai profund, această eclipsă ne poate ajuta, de asemenea, să depășim unele blocaje din jurul sentimentelor de demnitate sau problemele legate de demnitatea noastră. Dacă ai de-a face cu o situație provocatoare în jurul acestei Eclipse, vezi dacă te poți concentra asupra situațiilor în care te simți nedemn și care te blochează. Vezi ce anume te face să te simți valoros și mergi  în acea direcție.

Mercur se aliniază cu Soarele – 8 noiembrie 2022

Chiar sub efectul eclipsei de Lună plină sângerie, Mercur se va alinia cu Soarele. Acest eveniment este cunoscut sub numele de cazimi și indică un nou ciclu de creștere mentală și conștientizare mai profundă. Pe măsură ce Mercur se aliniază cu Soarele, putem obține o nouă claritate și putem începe să vedem lucrurile dintr-o perspectivă nouă și mai clară. Lucrurile care erau tulburi sau confuze pot deveni mai clare. Acest lucru poate fi intensificat de energia eclipsei, care poate, de asemenea, să lumineze și să deblocheze un adevăr superior. Asigură-te că îți spui adevărul sub această energie, deoarece orice minciună sau înșelăciune poate fi dezvăluită mult mai ușor în această perioadă.

Soarele în opoziție cu Uranus – 9 noiembrie 2022

La o zi după puternica eclipse de Lună plină sângerie, Soarele se mută pentru a fi vizavi de Uranus, planeta trezirii și a surprizelor. Acest lucru ar putea face ca Eclipsa să aducă știri surprinzătoare sau unele informații care ne ajută să ne trezim și să ne schimbăm conștiința. Indiferent de noi perspective care ies la suprafață, probabil vom descoperi că trebuie să facem o schimbare clară. Ori de câte ori energia lui Uranus este puternică, ne putem simți puțin instabili. De aceea ai nevoie de mai mult timp petrecut în natură și de exerciții de împământare.

Horoscop lunar dragoste octombrie 2022. Planeta iubirii se muta in aventurosul Sagetator. Ce ne aduce in amor?

11 noiembrie  – 11/11

O zi magică de aliniere și dorințe! 1111 este un număr angelic puternic care indică alinierea și starea în armonie divină. Când suntem în această stare, ne putem simți echilibrați în mintea, trupul și sufletul nostru. Acest echilibru ne poate ajuta să ne creăm și să ne conducem viața dintr-un loc de prosperitate, mai degrabă decât de penurie. Pentru a canaliza energia acestei zile, lucrează pentru a-ți ridica vibrația, astfel încât să te poți simți centrat în Sinele tău Superior.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/10/2022