Evenimente astrologice MAI 2022. Incepe al doilea Mercur retrograd! Pregatiti? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice MAI 2022. Incepe al doilea Mercur retrograd! Pregatiti?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice MAI 2022. Incepe al doilea Mercur retrograd! Pregatiti?
Evenimente astrologice MAI 2022

Luna mai se preconizeaza a fi cea mai puternica din 2022. Nu trebuie sa te ingrijorezi, ci doar sa fii pregatit pentru transformari uluitoare. Intram in luna mai influentati de energia primei eclipse a anului. Va trebui sa fii ancorat in realitate, sa ai un spirit al prezentului dezvoltat, dar si putere de anticipare. Mai poate fi luna redescoperirii de sine, a prioritizarii nevoilor proprii.

Venus si Jupiter in semn de Foc

Doua planete pozitive, Venus, respectiv Jupiter, vor incepe un nou ciclu dupa intrarea lor in semnul de Foc al Berbecului. Prima este Venus (2 mai), iar Jupiter o urmeaza in 10 mai. Urmeaza o perioada de patru luni in care atragi abundenta si ajutorul din partea comunitatii tale. Dar numai daca iti urmezi cu ambitie si fara ezitare planurile marete.

Venus in impulsivul Berbec s-ar traduce prin curajul de a merge mai departe intr-o noua relatie romantic. Si va trebui sa te grabesti deoarece nu peste multa vreme, Mercur va incepe miscarea retrograda.

Al doilea Mercur retrograd

In 10 mai Mercur isi incepe cea de-a doua retrogradare, in Gemeni, dar se va finaliza in Taur, in 3 iunie. Retrogradul de primavara al lui Mercur te va provoca sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Ce este diferit fata de alta retrogradari ale lui Mercur este conectarea cu Saturn cel serios, care te va ajuta sa discerni intre ceea ce este cu adevarat important pentru tine si ce nu iti mai foloseste in viata. Timp de o luna nu ezita sa asculti sfaturile batranilor din aturajul tau sau al unor figuri cu autoritate in viata ta. Iti vor prinde foarte bine!

Planeta comunicarii va reintra in Taur in 22 mai. Te poti astepta la intarzieri in luarea deciziilor sau va trebui dupa altii sa se decida.

Horoscopul general al lunii mai 2022 il gasesti aici.

Eclipsa de Luna plina

Luna plina in Scorpion din 15 mai va fi sub eclipsa. Energia lui Saturn implicat si el in eveniment amplifica starea emotionala generata de eclipsa. Ce a inceput in noiembrie 2021 va trebui finalizat acum. Atentie, tot ce urmeaza nu se negociaza. Schimbarile trebuie facute, fara ezitare! Mergi inainte!

Soarele in Gemeni

Ultima schimbare a lunii mai este prilejuita de intrarea Soarelui in Gemeni (20 mai). Schimbarea de la un semn de Pamant la unul de Aer este binevenita si iti da sansa sa procesezi toate actiunile cosmice de pana acum. Dar si sa-ti dai voie sa te mai si distrezi putin. Usor-usor te poti transforma intr-un fluturas social, dornic de a alerga din floare in floare pana cand ramane fara baterii.

Horoscopul de dragoste al lunii mai este aici.

Marte in Berbec

Marte revine acasa, in Berbec, in 24 mai si te pune la lucru. Ai anumite zone din viata ta in care este nevoie de actiune. Iti vei restabili in cele din urma motivatia sit e vei simti din ce in ce mai active si mai plin de energie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/04/2022