Evenimente astrologice IUNIE 2023. Începe o lună FIERBINTE! Solstițiu, retrograde și surprize de la Pluto și Venus. Ține-te bine! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice IUNIE 2023. Începe o lună FIERBINTE! Solstițiu, retrograde și surprize de la Pluto și Venus. Ține-te bine!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice IUNIE 2023. Începe o lună FIERBINTE! Solstițiu, retrograde și surprize de la Pluto și Venus. Ține-te bine!
Evenimente astrologice IUNIE 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Evenimente astrologice IUNIE 2023. Sezonul Gemenilor este in plina desfasurare, oferindu-ne sansa de a avea intalniri interesante. Iunie 2023 se simte ca două luni diferite într-una singură. În prima parte a lunii, se simte că există acest sentiment de energie în sus și în jos. S-ar putea să ne simțim puțin împrăștiați sau să ne trezim oscilând în perioadele de a fi pe drumul cel bun și de a face lucrurile, apoi amânăm, ne simțim blocați sau ne găsim inactiv.

Pe măsură ce ajungem în a doua jumătate a lunii, avem un flux incredibil de energie feminină. Această energie ne va ghida să lucrăm cu inimile noastre și să ne conectăm cu înțelepciunea simțirii. Ne putem simți mai în contact cu corpul nostru și mai sensibili la lumea din jurul nostru.

Probleme de relație pot apărea și pentru noi, sau ne putem trezi doar să ne punem la îndoială cine suntem în parteneriatele noastre și ce scot ele la lumină din noi.

În a doua jumătate a lunii iunie, energia se simte a fi mai lentă și este posibil să fim într-o stare mai pasivă. În timp ce această stare pasivă se poate simți uneori puțin lipicioasă, există și frumusețe aici în a merge cu fluxul, a renunța și a accepta doar locul în care ne aflăm în viața noastră.

Horoscop IUNIE 2023. O luna ciudata cu trei retrograde si nu numai! Facem fata?

Uneori, doar acceptarea lucrurilor așa cum sunt, poate aduce cele mai mari schimbări și schimbări.

Când ajungem la sfârșitul lunii, vom avea trei planete în retrograd, iar Venus se așază la rând. Toată această energie retrogradă poate crea cu siguranță o încetinire și ne poate ghida în mod natural să reflectăm și să privim în trecut înainte de a putea merge mai departe.

Să aruncăm o privire la datele cheie ale lunii și la modul în care poți lucra cu energiile perioadei.

1 iunie: Mercur iese din perioadă de umbra postretrogradă

Mercur, planeta comunicării, este acum din nou pe drumul cel bun după ce a ieșit din călătoria sa retrogradă pe 14 mai. Mercur este cunoscut ca mesagerul zeilor, așa că acordă atenție oricăror mesaje sau informații care vă pot fi transmise. Dacă ai întâmpinat accidentări tehnologice, întârzieri, comunicări greșite sau dispute contractuale în ultimele săptămâni, este posibil să observați că lucrurile decurg mai bine din acest moment înainte.

Horoscop lunar dragoste iunie 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in stralucitorul Leu. Ce aduce in amor zodiilor?

3 iunie: Lună plină în Săgetător

Luna Plină din Săgetător este mult mai ușoară decât cele pe care le-am experimentat în ultimele luni. Deține o vibrație jucăușă, amintindu-ne să ne facem timp pentru ușurință, bucurie și aventură. Cum poți aduce aceste calități în viața ta? Saturn, maestrul nostru profesor și planeta karmei, va fi activat și sub această Lună Plină, așa că, deși ne putem trezi că navigăm prin lecții provocatoare și poate chiar plătim niște datorii karmice, mantra pare să fie – „medicamentul alunecă mai ușor cu ceva dulce.” Vezi cum poți crea ceva dulce în viața ta, indiferent de medicamentele amare pe care ți le dă viața.

5-6 iunie: Venus întră în Leu

Venus în Leu este un eveniment cosmic foarte important de care trebuie să ții cont. Fii atent la ceea ce se întâmplă în această zi în legătură cu problemele inimii și cu finanțele, deoarece acest lucru poate oferi un indiciu cu privire la temele cu care vei lucra în lunile următoare. Pe măsură ce Venus călătorește prin Leu, va începe retrogradul pe 23 iulie. Venus retrogradează, cu aproximație, la fiecare 18 luni, ceea ce face ca această energie rară să lucreze din plin. Venus retrograd este un moment al deschiderii inimii. Suntem adesea îndrumați să curățăm și să reparăm rănile din jurul inimii noastre care blochează fluxul iubirii. În timpul lui Venus retrograd, putem explora teme legate de relația noastră cu banii și dacă simțim suficientă plăcere sau bucurie în rutinele noastre de zi cu zi. Venus în Leu ne poate face, de asemenea, să ne gândim la pasiuni, scop și cum putem străluci cu adevărat. Venus va fi în Leu până în octombrie, așa că toate acestea vor fi teme puternice pentru noi în următoarele luni.

Se deschide Portalul de Argint: 28-31 mai 2023. Soarele și Steaua regală Aldebaran deschid calea către iluminare

11 iunie: Pluto retrograd se întoarce în Capricorn

Pluto și-a început retrogradul pe 1 mai în zodia Vărsător, dar astăzi se mută în Capricorn, unde va rămâne pentru restul anului 2023. Pluto își schimbă semnele la fiecare două decenii, făcând această tranziție între Vărsător și Capricorn rară și deosebit de specială! Pluto s-a mutat pentru prima dată în Vărsător în martie a acestui an, așa că, în timp ce tocmai începem să despachetăm acest ciclu, se pare că ni se dă puțin răgaz. Pe măsură ce Pluto se mută înapoi în Capricorn, tonul se va schimba și s-ar putea să trecem în revistă transformările trecutului. Pluto a intrat pentru prima dată în Capricorn în 2008 și, deși cei mai mulți dintre noi nu se vor uita atât de departe, s-ar putea să fim nevoiți să ne amintim de perioada dintre octombrie 2022 și martie 2023. Ia în considerare orice schimbări, răsturnări sau transformări care au avut loc și admiră cât de departe ai ajuns! În timp ce Pluto în Retrograd nu va atrage informații noi, te va ajuta să reglezi orice energii noi au intrat acum în viața ta. Pluto Retrograd este, de asemenea, un moment în care ne putem scufunda mai adânc în subconștientul nostru pentru a dezlipi straturile din spate și a dezvălui un adevăr mai mare. Din această cauză, este o bună oportunitate de a face lucrări de vindecare și de a elimina traume. Puteți citi mai multe despre asta aici.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 31/05/2023