Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?
Evenimente astrologice decembrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Evenimente astrologice decembrie 2023. Luna decembrie 2023 începe și se încheie în forță. Nici că se putea un final de an altfel decât va fi acesta. Acest calendar astrologic detaliază aspecte astrologice majore pentru luna decembrie! Vei găsi principalele tranzite planetare, precum și semnificația acestora. Să începem!

1 decembrie 2023: Mercur intră în Capricorn

Cu Mercur în Capricorn poate apărea o concentrare mai mare asupra planurilor și obiectivelor tale pe termen lung, iar tu ai putea dori să lucrezi la ele.

Horoscop decembrie 2023. Pregătim finalul de an. Cu ce energii puternice intrăm în 2024?

4 decembrie 2023: Venus intră în Scorpion

Pasiunea poate crește în relații grație intrării lui Venus în Scorpion. Iar tu poți lucra pentru a îmbunătăți intimitatea cu cei apropiați. Poate că nu vei avea răbdare pentru superficialități și vei căuta conexiuni intense.

6 decembrie 2023: Neptun direct în Pești

Odată cu încheierea mișcării retrograde a lui Neptun în Pești, unele dintre energiile neclare care au dominat ultima perioadă vor începe să se diminueze. Poți obține o vedere clară asupra a ceea ce ai pierdut și acționa în consecință.

12 decembrie 2023: Luna Nouă în Săgetător

Luna Nouă în Săgetător poate fi un moment excelent pentru idei mari, proiecte ample și noi aventuri care îți extind viața în noi moduri. Optimismul poate fi ridicat, dar cu schimbarea evenimentelor din ziua următoare, poți amâna orice nou început sau poți concentra asupra unui lucru pe care îl poți realiza rapid.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 28/11/2023