EVENIMENT SPECIAL: Marele Benefic Jupiter în conjuncție cu Nodul Nord al destinului: 1 iunie 2023. Șansă UNICĂ în viață pentru noi toți! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

EVENIMENT SPECIAL: Marele Benefic Jupiter în conjuncție cu Nodul Nord al destinului: 1 iunie 2023. Șansă UNICĂ în viață pentru noi toți!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » EVENIMENT SPECIAL: Marele Benefic Jupiter în conjuncție cu Nodul Nord al destinului: 1 iunie 2023. Șansă UNICĂ în viață pentru noi toți!
Jupiter în conjuncție cu Nodul Nord
Credit foto: Depositphotos.com

Pe 1 iunie 2023, Jupiter, Marele Benefic, este în conjuncție cu Nodul Lunar Nord în Taur, deschizându-ne noi porți de oportunități. Aceasta este o șansă unică de a porni într-o nouă călătorie! Jupiter și Nodul Nord au destul de multe în comun. Ambele sunt energii orientate spre creștere, spre dezvoltare, cu privirea îndreptată spre înainte. Jupiter vrea să găsească un sens mai înalt, iar Nodul Nord este scopul nostru real în viață. Când Jupiter și Nodul Nord se întâlnesc, oportunitatea se întâlnește cu pregătirea.

Jupiter și Nodul Nord se întâlnesc în conjuncție o dată la 12 ani, DAR nu în același semn. Deci, cei mai mulți dintre noi ajung să experimenteze 1 sau maximum de două ori  într-o viață Jupiter în conjuncție cu Nodul Nord în același semn.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

De data aceasta, Jupiter și Nodul Nord vor evidenția sectorul Taur al vieții tale, aducând un set unic de oportunități, de neratat.

Zodiac chinezesc LUNAR iunie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Jupiter și Nodul Nord – Resetare de standarde

Pe 1 iunie, Jupiter va face o conjuncție cu Nodul Nord al Lunii, Nodul Adevărului. Nodurile nu sunt corpuri reale, ci sunt locurile în care Soarele, Luna și Pământul se vor intersecta, permițând eclipsele noastre anuale. Ei se deplasează treptat înapoi prin zodiac, atrăgându-ne să luăm în considerare soarta omenirii în acest proces. Acestea sunt ghidurile noastre evolutive. Atunci când planetele se aliniază cu Nodurile Lunii, ele pot descrie tendințe, valori și evenimente care pot și vor avea efecte de amploare.

Taurul este un semn al Pământului. Cel mai pământesc dintre semnele de Pământ. Când Nodul Nord se află în Taur, ni se reamintește să nu risipim și să nu luăm de la sine înțeles furnizarea constantă a resurselor propriei noastre vieți. Jupiter își propune să ne reseteze standardele, să ne deschidă conștientizarea față de potențialul acestui mare semn ca remediu pentru vasta listă de păcate pe care am acumulat-o în deceniile trecute. Pluto și Marte, conducătorii Nodului Sud din Scorpion, duri, rezistenți și uneori brutali stau la întâlnirea Nodurilor creând o Mare Cruce în semnele fixe. Și în cadrul acelei matrice, Jupiter este salvatorul nostru, ghidul nostru, profesorul nostru.

SPECIAL: Drumul lui Marte în Leu se încrucișează cu Nodurile Destinului. Ce influențe sunt asupra KARMEI zodiilor? Ce călătorie începe!

Jupiter și Nodul Nord – Abundență sau pierderi?

Jupiter a venit aici pentru a ne aminti că abundența lumii naturale poate fi a noastră dacă învățăm cum să coexistăm în mod responsabil și în armonie cu marea noastră Mamă Pământ. Taurul este, de asemenea, un semn al banilor și al finanțelor. Ceea ce ne sustine. Jupiter este o planetă a abundenței, face lucrurile să crească. Ceea ce poate fi o fereastră norocoasă pentru a planta semințe de prosperitate. Jupiter crește totuși toate lucrurile. Poate aduce tendințe pozitive, dar poate și exagera pe cele negative. Una dintre modalitățile prin care face asta este cu un optimism excesiv care își depășește limitele. Ultima dată când Jupiter a fost în conjuncție cu Nodul Nord din Taur a fost în mai 1929, cu doar 5 luni înainte de prăbușirea pieței de valori.

Sub influența lui Jupiter, piața de valori a crescut într-o piață Taur nemaivăzută până acum. Începând cu alegerea lui Hoover în ianuarie 1929, toată lumea a sărit în trenul frenetic al investițiilor. Piețele erau în creștere și toată lumea dorea să dea lovitura. Dar când Jupiter a încetinit viteza pentru a retrograda la sfârșitul lunii septembrie, piața era deja în scădere. Apoi, la scurt timp după retrogradul lui Jupiter din octombrie, s-a prăbușit. Jupiter poate fi generos. Poate fi, de asemenea, foarte înșelător. Ne prinde făcând apel la propria noastră lăcomie și supraestimare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 31/05/2023