Eveniment cosmic rar. Paradă planetară cu 5 astre vizibile pe cer. Când și cum o putem vedea - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eveniment cosmic rar. Paradă planetară cu 5 astre vizibile pe cer. Când și cum o putem vedea

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eveniment cosmic rar. Paradă planetară cu 5 astre vizibile pe cer. Când și cum o putem vedea
Paradă planetară
Credit foto: Depositphotos.com

Ultima săptămâna din luna Martie va aduce o uimitoare priveliște pentru toți cei care se uită pe noaptea cerul înstelat. Până la 5 planete, incluzând Luna, vor fii vizibile pe cer în data de 28 Martie. Poate fii cunoscută ca o aliniere a planetelor dar în fapt ele descriu un arc de cerc. Planetele care vor putea fi văzute pe 28 Martie după apus includ Marte, Venus. Jupiter, Mercur și Uranus.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ca informație, Jupiter se va vedea mai strălucitor decât Mercur.

Venus va fi cea mai strălucitoare planetă dintre toate. Va străluci cu putere în partea stângă alături de Jupiter și Mercur. Venus va putea fi văzută cu ochiul liber fascinându-ne pe toți. Uranus va fi cea mai dificil de văzut fără un telescop. Uranus se va vedea în apropierea lui Venus, dar foarte vag. Iar Marte se va remarca sus pe cer având o nuanță vizibilă.

Este cunoscut de către cei care sunt pasionați să privească cerul, că Marte a avut o lună plină de evenimente. Mai devreme pe 1 martie, Venus și  Jupiter au fost împreună în conjuncție. De asemenea, Jupiter și Venus s-au aliniat cu Luna de-a lungul lui februarie. Conform NASA, planetele orbitează în jurul Soarelui în aproximativ același plan – în plan eliptic – și astfel urmează trasee similare pe cer. 

Pentru a le putea vedea trebuie să ieși afară, imediat după apusul Soarelui și să privești spre vest. Vei vedea toate aceste planete îșiruite ca niște mărgele strălucitoare pe cer. Acest fenomen este foarte rar și poartă numele de parada planetară!

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

Paradă planetară – semnificații astrologice

Fiecare planetă are propria semnificație și energie, astfel încât atunci când se unesc acestea se pot perturba una pe cealaltă. Pe măsură ce planetele se apropie, atracția lor gravitațională face ca energia lor să devină și mai puternică.

• MARTE reprezintă acțiune, dorință, instincte de supraviețuire

• VENUS reprezintă dorință, echilibru, armonie

• JUPITER aduce optimism, succes, generozitate

• MERCUR înseamnă transcendență, comunicare, inteligență

• URANUS este despre progresie, iluminare, independență

Privind ce le leagă pe toate cele 5 planete, putem spune că este vorba despre oportunitate și șansa de a avea succes.

Deoarece Venus și Mercur sunt împreună —- ar putea fi, de asemenea, un moment prielnic să faci o schimbare sau să-ți asumi o șansă într-un aspect al vieții tale. Ia în considerare opțiunile tale… Și ceea ce va funcționa cel mai bine pentru tine. Alinierea celor cinci planete este momentul în care să-ți îmbrățișezi dorințele și să cauți armonia în viața ta.

Dacă te simți dezechilibrat sau nu ai contact cu tine și cu ceilalți, această paradă planetare este momentul perfect pentru a te realinia. Acceptă independența în acest moment. Fii sincer cu intențiile și dorințele tale cu tine însuți și cu cei dragi.

sursa: hindustantimes.com

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 25/03/2023