EVENIMENT astral. Soarele în cuadratură cu restrictivul Saturn? 27-29 mai 2023. Egoul față în față cu responsabilitatea! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

EVENIMENT astral. Soarele în cuadratură cu restrictivul Saturn? 27-29 mai 2023. Egoul față în față cu responsabilitatea!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » EVENIMENT astral. Soarele în cuadratură cu restrictivul Saturn? 27-29 mai 2023. Egoul față în față cu responsabilitatea!
Soarele în cuadratură cu Saturn
Credit foto: Depositphotos.com

Saturn s-a mutat în Pești pentru prima dată în aproape 28 de ani în 7 martie 2023. Acum creează cuadratură cu Soarele, aducând energie potențial provocatoare. Cu această aliniere cosmică, suntem invitați să facem un pas înainte și să cucerim acele provocări pe care este posibil să le fi amânat sau despre care știm că ne vor ajuta să ne lansăm la următorul nivel. De asemenea, putem observa cu mai multă claritate ce teme ne încurajează Saturn în Pești. Poți afla mai multe despre Saturn în Pești și despre energia pe care o poate aduce aici.

Cuadratură Soare-Saturn – vulnerabilități

Te poți aștepta la o iluminare a schimbărilor care au loc în structurile de bază ale vieții tale. Fă-ți timp pentru a reflecta la cel mai bun mod de a răspunde oricăror provocări. Când Soarele formează un aspect de cuadratură cu Saturn, vei avea ocazia să începi să remodelezi elementele fundamentale ale vieții tale. În loc să fugi din cauza fricii de schimbare a circumstanțelor sau de a pierde ceva, profită de moment pentru a lucra activ spre rezultatul pe care îl dorești.

De asemenea, este posibil ca în această perioadă să te simțiți criticat de o persoană cu autoritate din anturajul tău sau să te simți vulnerabil și nesigur. Analizează feedback-ul primit pentru a separa elementele de critică constructivă. Poți utiliza aceste informații pentru a-ți îmbunătăți performanțele în viitor. Va fi important să îți asumi responsabilitatea pentru îndeplinirea îndatoririlor tale și să faci amendamente acolo unde este necesar. Este posibil să experimentezi o serie de emoții – de la depresie la frustrare – cu privire la obstacolele și barierele din calea ta. Aceste sentimente vor trece din cauza naturii scurte a acestui tranzit, dar vei putea integra perspective importante cu privire la problemele stârnite de acesta.

În iulie, Nodurile Lunare își schimbă din nou zodiile. Află totul despre Nodul Lunar Sud! De ce e important și ce legătură are cu viețile anterioare

Cuadratură Soare-Saturn – teste și provocări

Cuadratura Soare-Saturn aduce teste și provocări care pot duce la pesimism și depresie. Egoul tău poate avea de suferit pentru că a merge pe drumul tău și a-ți atinge obiectivele este o provocare. S-ar putea să te simți restricționat sau împovărat de îndatoriri și responsabilități specifice. Acesta este un test al caracterului tău. Cel mai bine ar fi să te străduiești să-ți îndeplinești obligațiile acum, sau vei fi prins din urmă.

Nu trebuie să te așteptați să te simți ușurat sau fericit din cauza presiunii limitelor de timp sau a altor îndatoriri esențiale acasă, la școală sau la serviciu. Nevoile tale trebuie plasate în fundal pentru a finaliza sarcina dată.

Probabil că vei fi sub presiune din partea oricui are nevoie de finalizarea unei sarcini.

Cum ar fi șeful, tatăl tău sau o altă figură de autoritate. Pe parcurs, nu îți vor fi ușor cu critici, respingeri sau chiar abuzuri.

Trebuie să dai dovadă de răbdare, determinare și o etică puternică a muncii. Problema este că ai vrea să fentezi sistemul și să te eschivezi de responsabilități. Dar apare un sentiment puternic de vinovăție și resentimente. După cum am menționat mai sus, evitarea responsabilității ar putea duce la complicații ulterior. Chiar dacă poți încerca să ignori consecințele, subconștientul sau vocea ta interioară își va aminti și îți va da un sentiment foarte îngrijorator. Cu cât amâni mai mult, cu atât problema va deveni mai gravă.

S-ar putea să simți în mod justificat că ți-a fost greu până acum și s-ar putea să experimentezi respingere, izolare, tristețe, descurajare și chiar ghinion. Cu cât ajungi mai repede la munca grea și o duci la capăt, cu atât mai repede îți va reveni încrederea în tine. Deși probabil că nu vei primi prea multe laude sau recunoaștere, vei fi depășit o piedică majoră și vei obține satisfacție. Vei fi mai bine plasat data viitoare când te confrunți cu un astfel de obstacol.

SPECIAL: Motivul astrologic pentru care sunt SCHIMBĂRI MAJORE la fiecare 7 ANI. Ce rol are restrictivul SATURN și cum îl influențează LUNA?

surse: astrology.com, astrologyking.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 25/05/2023