SPECIAL: Motivul astrologic pentru care sunt SCHIMBĂRI MAJORE la fiecare 7 ANI. Ce rol are restrictivul SATURN și cum îl influențează LUNA? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

SPECIAL: Motivul astrologic pentru care sunt SCHIMBĂRI MAJORE la fiecare 7 ANI. Ce rol are restrictivul SATURN și cum îl influențează LUNA?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » SPECIAL: Motivul astrologic pentru care sunt SCHIMBĂRI MAJORE la fiecare 7 ANI. Ce rol are restrictivul SATURN și cum îl influențează LUNA?
SCHIMBĂRI MAJORE la fiecare 7 ANI
Credit foto: Depositphotos.com

La fiecare șapte ani, transformatorul Saturn face un aspect cu Luna. Unii ani sunt mai dificili, alții sunt mai buni. Saturn este cunoscut drept planeta muncii, a responsabilității și limitărilor. Fără Saturn, nu am fi niciodată capabili să ne atingem obiectivele și visurile. Dar Saturn poate, de asemenea, să ne rețină, să ne încetinească. Deseori, Saturn coincide cu pierderea și ne pune la încercare în viață. În multe privințe, Saturn este cea mai importantă planetă din diagramă, dar acest lucru nu diminuează importanța celorlalte planete.

Saturn va tranzita fiecare casă a hărții natale pe o perioadă de 30 de ani. În acest moment, Saturn se află în Pești. N-a mai fost aici din 1996. Poți afla mai multe detalii aici.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

La rândul său, Luna reprezintă casa, femeile și emoțiile noastre. În multe cazuri, Saturn formează aspecte pozitive cu Luna, ceea ce poate aduce stabilitate. Dacă are un impact negativ, vom experimenta frecvent pierderi, depresie sau lipsă de bucurie și fericire.

Saturn în conjuncție cu Luna natală

Să începem cu tranzitul lui Saturn în conjuncție cu Luna natală (adică Luna se află în aceeași zodie în care era când te-ai născut), care are loc o dată la 30 de ani. Când Saturn se unește cu Luna, de obicei experimentăm pierderi, durere sau depresie. Când Saturn se unește cu Luna, s-ar putea să simți că ai atins fundul oceanului emoțional. Poți calcula în ce semn zodiacal era Luna când te-ai născut aici.

Deoarece Saturn guvernează femeile, este posibil să fim îngrijorați de sănătatea sau afacerile femeilor importante din viața noastră, în special mama, bunica și alte rude apropiate și din familia extinsă. Dacă este căsătorit sau într-o relație, Luna din harta unui bărbat ar reprezenta un moment în care soția trece printr-o perioadă dificilă.

Saturn împreună cu Luna poate provoca schimbări majore în viața unor oameni. Din punct de vedere spiritual, acesta este privit ca un timp de auto-reflecție intensă.

Te mai poate interesa: Stii ce este semnul Lunii si cum te influenteaza? Ghid rapid pentru vibratiile Lunii in fiecare zodie

Saturn în sextil cu Luna natală

Saturn formează un sextil cu Luna natală la șapte ani după conjuncție. Un sextil nu este un tranzit dur, dar greutatea lui Saturn poate fi resimțită mai puternic de unii oameni sau poate părea plictisitoare. În acest caz, Saturn ar trebui să servească drept semnal de trezire. Sentimentele tale vor fi înrădăcinate în realitate în acest moment, dar în moduri care îți permit să faci față cu ușurință oricărei situații emoționale.

Saturn guvernează trecutul, așa că s-ar putea să te trezești conectat la el într-un fel în acest moment, fie prin familie, antichități, genealogie sau prin alte mijloace. Problemele de familie, în special cele care implică părinți sau rude în vârstă, pot deveni mai presante acum. Vei avea un control emoțional mai mare și vei putea face față mai bine oricărei situații care ar putea apărea într-o manieră calmă și metodică. Stabilitatea emoțională poate deveni importantă, iar acest aspect te poate ajuta să obții stabilitate emoțională, mai ales dacă ai trecut printr-o experiență traumatizantă.

Deoarece Luna guvernează casa, poți întreprinde proiecte de îmbunătățire a locuinței sau poți lua în considerare achiziționarea de proprietăți imobiliare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/05/2023