Eveniment astral: Iubăreața Venus și rebelul Uranus se întâlnesc acasă, în Taur: 30 martie 2023. Ce influențe sunt în dragoste și bani? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eveniment astral: Iubăreața Venus și rebelul Uranus se întâlnesc acasă, în Taur: 30 martie 2023. Ce influențe sunt în dragoste și bani?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eveniment astral: Iubăreața Venus și rebelul Uranus se întâlnesc acasă, în Taur: 30 martie 2023. Ce influențe sunt în dragoste și bani?
venus si uranus in taur 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Încheiem luna martie cu Venus și Uranus ajungând la o conjuncție în semnul pământesc al Taurului, în data de 30 martie.

Venus este frumusețe, iubire, artă, plăcere, primire și armonie. Uranus este schimbare, originalitate, libertate, inovație și evoluție. Similar cu Jupiter, Venus vorbește și despre binecuvântări. Armonia pe care o aduce Venus cu ea permite un sentiment de ușurință, de primire și de îngăduire.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Taurul, în care aceste două planete se unesc în parteneriat, este un semn al zodiacului răbdător, de încredere, constant, întemeiat și deliberat. La fel ca Venus, este și artistic, senzual și iubitor de toate lucrurile legate de frumos.

Această conjuncție este o punte între ușurință și evoluție, rReceptivitate și schimbare deliberate, dragoste, artă și autenticitate. Cu accent pe iubirea de sine. Este esența radicală, cu gândire înainte, a lui Uranus, care face echipă cu plăcerea, armonia și acțiunea constantă. Este o oportunitate de a veni în corpurile noastre așa cum doresc Taurul și Venus și să aducem creșterea pentru care suntem pregătiți, să aducem originalitate în modul în care ne tratăm pe noi înșine și, prin urmare, ceea ce permitem ca oportunități în viața noastră.

Eveniment cosmic rar. Paradă planetară cu 5 astre vizibile pe cer. Când și cum o putem vedea

Venus și Uranus, pereche imparțială

Venus va fi în conjuncție cu Uranus în Taur pe 30 Martie la 16 grade. Această pereche este imparțială, ceea ce înseamnă că această conjuncție este neasteptată. Dragoste și surprize în numerar fără alte elemente!

Știm că poate fi înfricoșător, totuși acest lucru ar putea indica pur și simplu o schimbare de direcție bună, doar pentru că Venus este o planetă benefică și se află în semnul ei.

În plus, o putem vedea pe Venus ca o pe ceva palpabil. Venus în Taur sugerează că aceaastă atingere se încadrează în tipul de obiecte tangibile. Numerar, mese, lucrări de artă, articole de lux… și cu Uranus în cauză, jolly jokerul sunt tranzacțiile cu monede virtuale.

TOATE planetele DIRECTE pentru încă TREI săptămâni. Cum să profităm de această energie fără retrograde

Influența lui Uranus în Taur s-a putut vedea în timpul instabilității financiare din 2017.

Acest tranzit înseamnă ceea ce se poate numi… inversarea norocului.

S-a putut vedea asta pe tot parcursul acestui tranzit cu criptomilionarii… miliardarii, observați inversarea. A fost o nebunie. Așa că ne bucurăm că această conjuncție nu este sub asediu de nici un fel.

Dragoste la prima vedere este de luat în calcul cu Venus și Uranus în Taur. Dar este la modul: „Obișnuiam să te iubesc, dar asta a fost ieri!”.

Atunci când ai planete în Semne fixe aproape de 16 grade, asta putând intra în conflict cu conjuncția, este în regulă. Cu toate acestea, poate fi o întâmplare pozitivă, deși probabil te va zgudui, deoarece, indiferent de situație, pur și simplu nu o poți anticipa și este total în afara zonei tale de control.

Nu ar trebui să ne asteptăm ca lucrurile să se „așeze” sub acest aspect. Totuși, de obicei, alăturarea lui Venus este în general un lucru bun. Verifică în ce casă din diagramă va cădea conjuncția. Acest lucru îți oferă un indiciu despre cum s-ar putea manifesta acest lucru pentru tine.

surse: yogajournal.com, elsaelsa.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 27/03/2023