Efectele Lunii asupra noastră. Atenție, urmează Lună nouă în Gemeni, în 17 iunie 2023! Ne schimbă Luna ENERGIA? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Efectele Lunii asupra noastră. Atenție, urmează Lună nouă în Gemeni, în 17 iunie 2023! Ne schimbă Luna ENERGIA?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Efectele Lunii asupra noastră. Atenție, urmează Lună nouă în Gemeni, în 17 iunie 2023! Ne schimbă Luna ENERGIA?
Efectele Lunii asupra noastră
Credit foto: Depositphotos.com

Întrebarea este dacă Luna are capacitatea de a „înnebuni” oamenii. În timp ce Luna are o influență puternică asupra emoțiilor noastre, nu există dovezi că provoacă boli mintale sau îi determină pe oameni să acționeze neregulat.

De unde a venit acest mit?

Mitul popular conform căruia Luna poate înnebuni oamenii a persistat de secole. Oamenii obișnuiau să asocieze Luna cu nebunia (de unde și termenul „lunatic”, care provine din cuvântul latin pentru lună, „lună”). Unii oameni chiar credeau că lunile pline sunt legate de o creștere a activității criminale și de alte forme de comportament dezordonat.

Ultimele TREI ZILE cu alchimistul Pluto în Vărsător. Care este IMPACTUL asupra TUTUROR zodiilor!

Există vreun adevăr în spatele mitului?

Cu toate acestea, aceste convingeri nu sunt susținute de dovezi științifice. În timp ce Luna are o influență puternică asupra emoțiilor noastre, nu există dovezi că provoacă boli mintale sau îi determină pe oameni să acționeze neregulat.

Acestea fiind spuse, Luna are un impact semnificativ asupra emoțiilor noastre și ne poate influența starea de spirit, comportamentul și luarea deciziilor. În timpul lunii pline, de exemplu, mulți oameni experimentează sentimente crescute de anxietate, neliniște sau agitație.

Horoscop special: TREI zodii uită de inima frântă. Trigonul dintre Soare și Lună le animă!

Luna în astrologie

Luna este asociată cu natura noastră emoțională, instinctele și sentimentul de securitate în astrologie. Poziția Lunii în harta noastră natală poate dezvălui informații importante despre nevoile noastre emoționale, precum și despre relația noastră cu mama noastră sau cu alte figuri familiale.

Luna are un impact și asupra relațiilor noastre. Luna reprezintă legătura noastră emoțională cu ceilalți și este asociată cu principiul feminin. Poziția Lunii în harta noastră natală poate dezvălui informații importante despre modelele noastre de relație și capacitatea de a forma legături strânse, hrănitoare, cu ceilalți.

Luna iunie 2023 aduce o Lună plină în Săgetător și o Lună nouă în Gemeni. Ce e bun și ce e mai puțin bun?

Concluzie

Deși este un mit popular că Luna poate înnebuni oamenii, nu există dovezi științifice care să susțină această credință. Luna, pe de altă parte, are o influență puternică asupra emoțiilor noastre și ne poate influența starea de spirit, comportamentul și luarea deciziilor. Putem folosi poziția Lunii în harta noastră natală ca astrologi pentru a obține o mai bună înțelegere a naturii noastre emoționale și a modelelor de relație.

foto: Depositphotos.com

Data articol: 07/06/2023