Cum sa te folosesti de energia lui Pluto retrograd in Capricorn 2023. Lordul intunericului activeaza al treilea ochi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa te folosesti de energia lui Pluto retrograd in Capricorn 2023. Lordul intunericului activeaza al treilea ochi!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cum sa te folosesti de energia lui Pluto retrograd in Capricorn 2023. Lordul intunericului activeaza al treilea ochi!
energia lui Pluto retrograd 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Pluto se misca incet si traverseaza doar cateva grade dintr-o zodie intr-un an. Aceasta miscare lenta ii da voie lui Pluto sa lucreze sa vindece, sa invete lectii, sa arate darurile cu care fiecare dintre noi este inzestrat.

Pluto se deplaseaza atat de incet incat atunci cand isi incepe miscarea retrograda nici nu este perceputa la nivel constient. Nu acelasi lucru se poate spune despre subconstient. Cel de-al treilea ochi se activeaza cand Pluto este retrograd. Chiar daca la suprafata nu se simte nimic, in interior lucrurie se misca. Astrologii antici considerau ca atunci cand isi incepe miscarea retrograda, Pluto intra in lumea de dincolo si aduce la suprafata mesaje secrete, lucruri pe care le ascunde fiecare in umbra.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Lordul intunericului si nevoile sufletului

Pluto este considerat Lordul lumii de dincolo, Lordul intunericului (zeul antic Hades), de aceea scopul sau este sa activeze energia umbrei proprii. Esti invitat sa iti asculti propriul subconstient, sa nu mai ignore mesajele intuitive, sa fii atent la nevoile sufletului tau.

Este penultima oara cand Pluto revine retrograd in Capricorn, ceea ce inseamna ca in curand se va termina calatoria sa inceputa in 2008. Pluto va reveni pentru ultima data in aceasta zodie in septembrie 2024. Pe masura ce acest tranzit se apropie de final, lectiile vor deveni si mai intense. Pluto are o forta transformationala imensa. Nu degeaba este planeta mortii si a renasterii. Dar pana atunci, la nivel colectiv trebuie sa ne fi invatat cu totii lectiile. Va fi mult mai usor pentru toata lumea.

Cum ai folosit energiile lui Pluto pentru a-ti infrunta umbrele? Cu atat mai intunecate sunt umbrele, cu atat mai dureroase sunt transformarile. Dar dupa aceea vei capata claritate si forta de a face ce trebuie.

Cea mai norocoasă zi a lunii iunie 2023 pentru fiecare zodie

Punct final. Renasterea

Daca ai luat decizii mari sau daca a avut loc un eveniment semnificativ in aceasta perioada, s-ar putea sa ti se dezvaluie noi perspective sau sa devina necesar un nou mod de a aborda lucrurile.

O modalitate simpla, dar utila de a privi lucrurile este sa te gandesti la stationarea directa a lui Pluto ca etapa de renastere a calatoriei tale de transformare, iar retrogradul ca pe o perioada ca pe un fel de punct final.

Schimbarea, finalul si ideea de pierdere pot fi intotdeauna ceva infricosator, dar aminteste-ti ca energia lui Pluto este adesea subtila si delicate. Miscarile sale lente ofera timp sa te adaptezi, timp in care sa te intristezi, timp in care sa te opresti pe loc si sa constientizezi ce urmeaza sa faci.

Pluto retrograd nu este ceva de care sa te temi. Dimpotriva! Este oportunitatea de a-ti elibera calea incet si constant, de a reinventa lucruri care au stagnat si de a continua sa ridici la alt nivel calatoria prin viata.

Urmatorul capitol

Pluto isi incheie miscarea retrograda in 10 octombrie 2023 si va aduce mai multa claritate, mai multa intelegere in ceea ce priveste urmatorul capitol din viata ta. Te vei gasi pregatit sa incepi un nou stagiu, eliberat de umbrele trecului, oricare ar fi fost ele. Si nu uita ca in pozele pe care le avem cu Pluto se observa un model de inima pe suprafata lui. Semn ca fiecare transformare poate aduce un nivel si mai profund de iubire.

Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Cum te influențează fiecare!

Cum sa profiti de energia lui Pluto retrograd

Retrogradele sunt deseori mai puternice la momentul startului decat la final. Asadar, pana in 10 octombrie 2023 ai o fereastra suficient de mare pentru a profita de energia lui Pluto retrograd.

Ce ai de facut?

– Evalueaza-ti viata din octombrie anul trecut. Ce schimbari au fost? Ce trebuie sa fie ajustat?

– Onoreaza orice dorinta de contamplare in liniste

– Intra in contact cu umbra ta. Ce trebuie sa scoti la lumina?

– Confrunta-te cu ceea ce ti-e frica. Numai asa va scadea puterea fricii asupra ta.

– Renunta la ceea ce nu-ti mai foloseste

– Elibereaza-te de blocajele trecutului, de dureri

– Imputerniceste-te

Raspunde-ti la aceste intrebari

– Cum pot sa-mi reinnoiesc viata?

– De ce imi este cel mai frica?

– Cel mai puternic sunt atunci cand…

– Ce nu mai functioneaza in viata mea?

– Renunt la controlul asupra…

sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 10/06/2023