Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Cum te influențează fiecare! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Cum te influențează fiecare!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Cum te influențează fiecare!
Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Te întrebi ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Citește în continuare și vei afla răspunsul! Pe măsură ce accidentele retrograde ale lui Mercur se estompează încet în eter, comunicarea fără a pune piciorul în gură nu ar trebui să fie prea dificilă. Dar fii atent, pentru că așa cum sugerează planetele retrograde din iunie 2023, luna nu este lipsită de provocări.

Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023

Luna aceasta, un total de trei planete vor fi retrograde pe cer: Saturn, Neptun și Pluto. Cu toate acestea, deoarece două dintre aceste retrograde implică planete exterioare, efectele lor nu vor fi la fel de vizibile.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cum te influențează fiecare planetă retrogradă din iunie 2023!

Saturn retrograd (17 iunie – 4 noiembrie 2023)

Pe 17 iunie 2023, Saturn – planeta limitelor, regulilor și structurilor – va sta retrograd în semnul de Apă mutabil al Peștilor. În timp ce Saturn retrograd are loc anual timp de aproximativ patru luni pe an, aceasta este prima dată când planeta inelată staționează retrograd în semnul Peștilor în aproape 30 de ani. Ca urmare, casa condusă de Pești din harta ta natală va experimenta o restructurare majoră. Mai ales dacă în prezent te confrunți cu întoarcerea lui Saturn în viața ta. Poți afla mai multe despre întoarcerea lui Saturn aici.

În Pești, Saturn nu va implementa aceleași granițe rigide cu care a fost obișnuit în ultimii câțiva ani. În schimb, Saturn va lucra pentru a rafina și îmbunătăți zona diagramei dvs. unde structura tinde să fie cea mai absentă. Întrucât Peștii sunt semnul idealist și aspirațional al zodiacului, timpul lui Saturn în acest semn va consta în realizarea viselor tale și transformarea lor în realitate. Cu toate acestea, pe măsură ce retrogradul se desfășoară, este posibil să observi o încetinire în acest domeniu al vieții tale. Din 17 iunie până pe 4 noiembrie, vei fi nevoit să îți reconsideri modul în care ți-ai urmat speranțele și viziunile. Pentru ca o dorință să devină realitate, este nevoie de muncă asiduă și disciplină, iar acest retrograd te va trimite înapoi la planșa de desen pentru a face niște ajustări atât de necesare.

Horoscop special: INTOARCEREA lui SATURN in viata ta – cotitura, pedepse sau inflorire? Tu cand ai INTOARCEREA durului SATURN in functie de data nasterii?

Neptun retrograd (30 iunie – 6 decembrie 2023)

Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, Neptun – planeta iluziei și fanteziei – va intra, de asemenea, în retrograd în Pești. Din fericire, acest lucru nu este nimic nou pentru casa condusă de Pești din harta ta natală, deoarece planeta albastră a stat retrograd în acest semn în fiecare an în ultimii nouă ani. Și, întrucât Neptun este una dintre planetele exterioare, perioada sa retrogradă este mult mai puțin vizibilă. Ceea ce poți observa, totuși, este un pic de claritate în zona în care tinzi să fii cel mai naiv. Deoarece Neptun este planeta care poate provoca confuzie și incertitudine, retrogradul său tinde să atenueze aceste efecte. Deci, dacă te-ai chinuit să vezi clar lucrurile în domeniul fanteziei, viselor și idealurilor, ceața se poate ridica temporar în următoarele cinci luni.

Pluto retrograd (1 mai – 10 octombrie 2023)

Pentru prima dată după două sute de ani, Pluto este retrograd în Vărsător, din 1 mai 2023, ajungând în cele din urmă înapoi în semnul constant și conservator al Capricornului. Ca planetă a schimbării extreme și a trezirii, Pluto aduce schimbări monumentale semnului zodiacal și casei din harta natală prin care trece. Cu toate acestea, deoarece Pluto este planeta cu cea mai lentă mișcare de pe cer, schimbările sale pot fi treptate și aproape în întregime inobservabile, mai ales că te afli în mijlocul lor. Pe măsură ce Pluto sta retrograd în semnul experimental al Vărsătorului, acesta marchează o ultimă revizuire la schimbările cu care a fost ocupat Pluto în semnul cardinal de pământ al Capricornului în ultimii câțiva ani.

Deoarece Pluto va sta retrograd la 0 grade față de Vărsător, este puțin probabil să observi vreo revelație majoră, deoarece a fost doar în semnul purtătorului de apă din 23 martie. În schimb, vei observa scurta revizie a lui Pluto la Capricorn. Casa guvernată a hărții tale natale mult mai mult pe măsură ce se schimbă înapoi în acest semn pe 11 iunie 2023. Au existat transformări treptate în semnul structurii, tradiției și sistemelor învechite începând cu 2008. În ultimii câțiva ani, națiunile au experimentat situații extreme. maxime și minime extreme. Iar scurta retrogradare a lui Pluto în acest semn își propune să termine ceea ce a început. În ceea ce privește harta natală personală, metamorfoza care a fost în desfășurare în acest semn va începe, de asemenea, să se încheie, oficial, pe măsură ce Pluto părăsește Capricornul pentru totdeauna în 2024.

Te mai poate interesa: Horoscop special: Ce slăbiciuni scoate la iveală Pluto retrograd. Planeta transformărilor nu dă pace zodiilor până în octombrie 2023

sursa: elitedaily.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 08/06/2023