Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Seteaza-ti prioritatile cu Luna plina a castorului! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Seteaza-ti prioritatile cu Luna plina a castorului!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Seteaza-ti prioritatile cu Luna plina a castorului!
Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului

In 19 noiembrie 2021 ne vom bucura de cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Luna plina a lui noiembrie, Luna plina a castorului, este prima eclipsa pe axa Taur-Scorpion, setand tonul pentru urmatorii doi ani de eclipse.

Eclipsa de Luna este in cuadratura cu Jupiter, cerandu-ti sa-ti setezi prioritatile. De asemenea, trigonul cu Pluto iti solicita la maximum capacitatea de a cauta in tine determinarea de a gasi solutia si de a face urmatorul pas.

Luna plina a castorului – cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului

A doua eclipsa a anului 2021 este cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Din ultimii 580 de ani, aceasta este singura care dureaza 3 ore, 28 de minute si 23 de secunde. Desi nu va fi totala, totusi, 97,4% din diametrul Lunii va fi scufundat in umbra intunecata a Pamantului, lasand limbul sudic dincolo de marginea exterioara a umbrei. Pentru cei care vor privi eclipsa cu ochiul liber, binoclu sau telescop de mici dimensiuni, marginea Lunii se va vedea foarte stralucitor, de un rosu aprins.

Ultima eclipsa partiala asemanatoare a fost in anul 1440, iar urmatoarea la fel de lunga va fi in 2669.

Citeste si: ECLIPSE 2021! Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului?

Luna plina a castorului – Intelesurile spirituale

Luna plina a lui noiembrie 2021 te forteaza sa scoti la lumina sinceritatea, credinta, simtul scopului suprem. Insa Jupiter face cuadratura cu Luna in eclipsa si aduce la suprafata imoralitatea, iresponsabilitatea si exagerarea. Dar, in acelasi timp, Pluto in Capricorn incurajeaza transformarea pozitiva si evolutia spirituala.

Intr-un cuvant, aceasta eclipsa de Luna te ajuta sa accesezi cele mai profunde si intunecate parti ale subconstientului tau pentru a le expune si pentru a scapa de frici, pentru a elimina traumele trecutului.

Opozitia cu Soarele adanceste contradictiile: casa-munca, dorinte-nevoi, tensiuni interne – presiuni externe. Aceste conflicte pot sa iti epuizeze resursele energetice.  Dar una din calitatile Lunii este ca ascute intuitia, emotia. Puterea subconstientului este mai mare decat crezi si te poate ajuta sa fii impartial, sa depasesti toate provocarile.

Eclipsa de Luna plina in Taur – Opozitii

Eclipsa de Luna plina din zodia Taurului aduce un puternic reset al emotiilor, curatand bagajul acumulat in ultimele 6 luni. Cuadratura cu Jupiter te face plin de speranta si entuziasm. Dar excesul poate duce la reactii emotionale impulsive, neatentie, iresponsabilitate si chiar exagerare. Pierderea si dezamagirea pot fi rezultatul credintei oarbe, a supraevaluarii si a lacomiei. Pot aparea schimbari de stare, schimbari de gust, ceea ce poate aduce deservicii relatiilor.

Lipsa onestitatii va duce, cel mai probabil, la un scandal daca esti dat de gol. Tendinta de a-ti scadea standardele va duce tot acolo. Generozitatea este o modalitate buna de a evita decaderea morala. Munca de caritate ar fi o implinire care sa-ti lasi si timp pentru tine.

Aceasta eclipsa de Luna te incurajeaza sa te dezvolti atat material, cat si spiritual, dar este nevoie de responsabilitate si moderatie.

Sursa: space.com, tekdeeps.com

foto

Data articol: 15/11/2021