Ce să faci și ce să nu faci de Luna plină în Gemeni 2022. Cum să profiți de energia zilei de 8 decembrie! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce să faci și ce să nu faci de Luna plină în Gemeni 2022. Cum să profiți de energia zilei de 8 decembrie!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce să faci și ce să nu faci de Luna plină în Gemeni 2022. Cum să profiți de energia zilei de 8 decembrie!
Ce să faci și ce să nu faci de Luna plină în Gemeni
Credit foto: Depositphotos.com

Joi, 8 decembrie 2022, ne vom bucura de o spectaculoasă Lună plină în Gemeni, prima din iarnă și ultima din an. Numită și Luna plină rece, această lunație este strâns legată de Marte retrograd. Ceea ce ne poate pune câteva bețe în buna desfășurare a planurilor noastre.

Iată, însă, ce să faci și ce să nu faci pentru a profita de energia acestei Luni pline în Gemeni.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ocupă-te doar de proiectele mari

Marte retrograd poate provoca o stagnare majoră, dar Luna plină ne inspiră să facem mișcări în proiectele mari rămase în urmă. Este un moment grozav să faci ultimele retușuri picturii tale sau să lansezi acel buletin informativ rămas în schițe.

NU-ți disipa energia

Gemenii sunt neobosiți și au tendința de a începe multe lucruri deodată, fără să finalizeze, însă, prea multe. Ai grijă să nu-ți disipezi energia și să te ocupi doar de proiectele pe care ești sigur că le poți duce la bun sfârșit. Împarte sarcinile pe acțiuni mai mici și ține-te cu strictețe de orar. Doar așa poți ține totul sub control.

Lună plină în Gemeni activează furia lui Marte retrograd.  Ritual ca să ții în frâu energiile

Setează-ți obiective practice

Cu abordarea analitică a Gemenilor și cu Mercur cel vorbăreț care intră în Capricornul pragmatic, această lunație este un moment propice pentru a-ți seta obiectivele de sfârșit de an și pentru a te gândi în viitor la noul an. Revizuiește-ți lista de acțiuni și fă ajustările necesare pentru 2023, astfel încât să nu exagerezi.

NU te izola

Sociabili și iubitori de distracție, natura extrovertită a Gemenilor din timpul acestui eveniment lunar îți oferă șansa de a ieși din carapacea ta. Indiferent de starea de spirit în care te afli, Luna plină dă tonul aventurilor alături de prieteni vechi sau, de ce nu, alții noi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/12/2022