Lună plină în Gemeni activează furia lui Marte retrograd.  Ritual ca să ții în frâu energiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lună plină în Gemeni activează furia lui Marte retrograd.  Ritual ca să ții în frâu energiile

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Lună plină în Gemeni activează furia lui Marte retrograd.  Ritual ca să ții în frâu energiile
ritual Lună plină în Gemeni
Credit foto: Depositphotos.com

Ultima Lună Plină din 2022 atinge vârful în perioada 7-8 decembrie în zodia Gemeni. Această Lună Plină poartă ceva energie în jurul ei și poate stârni probleme din trecut care trebuie rezolvate urgent.

Este ultima Lună Plină din 2022 și poate că te simți gata să faci curățenie. În timp ce toate Lunile pline sunt o oportunitate de curățare și eliberare, există câteva provocări în jurul acestei Luni pline.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Deși este posibil să fii dornic să renunți la lucruri care se simt dificile, s-ar putea să mai ai puțină muncă de făcut. Ți se poate cere să stai puțin în trecut pentru a te putea elibera de el. Trecutul tău poate avea mai multe mesaje pentru tine, mai multe cadouri, mai multe informații de livrat.

Marte Retrograd, este foarte activ sub această Lună Plină, sporind această nevoie de a încetini și de a reflecta. Pot apărea emoții aprinse, care te încurajează să privești mai adânc la rădăcinile lor. Există multă muncă interioară pe care o poți face sub această Lună Plină dacă ai energia și puterea să mergi acolo.

Pentru a lucra cel mai eficient cu această Lună Plină, va fi important să mergim cu fluxul, să onorezi toate sentimentele (chiar și pe cele incomode) și să ai încredere în intuiția ta. Deși există oportunități de clarificare, s-ar putea să ți se pară mai bine să te concentrezi asupra reflecției fără a judeca.

Lună plină în Gemeni 2022. Cea mai „furioasă” Luna plină a anului? Află semnificația spirituală a Lunii pline reci din 8 decembrie

Iată un ritual de Lună plină în Gemeni 2022 care te poate ajuta să ții în frâu energiile lui Marte retrograd.

Pentru acest lucru ai nevoie de:

  • unelte pentru curățarea aurei
  • o meditație ghidată
  • hârtie și pix

Ce ai de făcut:

1. Începe prin a-ți curăța aura cu obiectele alese. Pe măsură ce îți cureți aura rostește următoarea mantră: „Este pe cale să se finalizeze un an complet. Mă onorez și mulțumesc pentru felul în care am crescut și pentru tot ce am realizat. Îmi onorez călătoria, adevăratele mele sentimente și ceea ce a venit, dar acum curăț tot ceea ce pare greu și tot ceea ce nu îmi mai servește. Sunt curțat. Sunt vindecat. Sunt restaurat. Sunt curățat. Sunt vindecat. Sunt restaurat. Mulțumesc.”

În timp ce cureți energetic camera spune: „Curăț energia acestui spațiu ca să fac loc pentru ușurință, bucurie, pace și prosperitate. Fie ca toți cei care trec pe aici să se simtă protejați. Fie ca acest spațiu să fie binecuvântat cu sănătate, vindecare și dragoste. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este liber. Doar dragostea și lumina locuiesc aici. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

2. Începe meditația ghidată

3. După finalizarea meditației ia o hârtie și un pix și scrie toate lunile anului. Sub fiecare lună notează lucrurile marcante care s-au petrecut în fiecare, precum și sentimentele pe care ți le-a generat fiecare eveniment. Scrie toate greșelile pe care consideri că le-ai făcut. Dă-ți voie să scrii din inimă.

4. După ce ai trecut în revistă tot anul, observă gândurile, sentimentele, emoțiile care te încearcă. Dă-le voie, mai ales celor dureroase, să se manifeste. Când te simți pregătit, repetă această mantră: „Iert și renunț la lucrurile pe care credeam că ar fi trebuit să le fac și la lucrurile care nu au mers așa cum mă așteptam. Greșelile sunt un semn că încerc lucruri noi, care sunt motivele pentru care sunt aici. Nu ar trebui să știu întotdeauna calea. Necunoașterea drumului este un semn că cresc și mă schimb. Lucru pentru care am venit aici. Mă sărbătoresc pentru tot ceea ce am realizat și prin care am trecut. Am încredere că orice s-a desfășurat este pentru binele meu cel mai înalt și pentru binele Universului. Mă iert. Mă eliberez. Mă iubesc.”

5. Acum, fă o listă cu 10 lucruri pe care le-ai făcut anul acesta care te-au făcut o persoană mai bună sau te-au ajutat să-ți îmbunătățești viața. Fă o listă cu cel puțin zece lucruri pozitive pe care le-ai învățat, schimbat sau făcut pe parcursul anului.

După ce te gândești la lista ta, pune mâna peste inimă și recită următoarele:

„Mă sărbătoresc pentru anul care a trecut și pentru tot ceea ce am realizat. Sunt mândru de mine pentru tot ceea ce am realizat și știu că sunt exact acolo unde trebuie să fiu”

6.) Reflectă asupra oricăror mesaje care au apărut pentru tine în tot acest timp!

sursa: Foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 05/12/2022