Ce planete sunt retrograde în februarie 2023. Avem vești bune! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce planete sunt retrograde în februarie 2023. Avem vești bune!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce planete sunt retrograde în februarie 2023. Avem vești bune!
Ce planete sunt retrograde în februarie 2023
Credit foto: depositphotos.com

Auziți liniștea Universului? De mult așteptam aceste vești bune! Cum anul 2023 a început cu Mercur, Marte și Uranus retrograde, probabil că nu a fost o sarcină ușoară pentru tine. Mai mult ca sigur te-ai simțit confuz, dezorientat. Din fericire, astrologia lunii  februarie pare mult mai puțin încărcată de evenimente. Dacă te întrebi ce planete sunt retrograde în februarie 2023, cu siguranță veți fi mulțumit de răspuns.

Recapitulare

Întâi de toate, să facem o recapitulare. Mercur, planeta comunicării, a fost retrograd în semnul cardinal, de pământ al Capricornului, până pe 18 ianuarie 2023. Și chiar dacă își încheie retrogradul, Mercur tot mai ”agită” spiritele. Denumită în mod obișnuit „faza de umbră”, cele două săptămâni după ce se încheie oficial un retrograd înregistrează adesea întârzieri în ceea ce privește călătoria, primirea și dispersarea mesajelor și informațiilor și comunicarea eficientă, deoarece Mercur ia treptat viteza pe cer. Lucrul bun este că 1 februarie marchează sfârșitul fazei post-umbră pentru Mercur, restabilind o comunicare clară și eficientă (deocamdată).

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

De asemenea, în ianuarie, Marte, planeta acțiunii, exuberanței și conflictelor și-a continuat retrogradul prin semnul de aer mutabil al Gemenilor, care a început inițial pe 30 octombrie. În timp ce retrogradul s-a încheiat pe 12 ianuarie, Marte nu a început să prindă viteză, tot din cauza fazei post-umbră. Acum că Marte accelerează din nou prin cosmos, toată lumea va simți o creștere a energiei, mai ales când vine vorba de împărtășirea ideilor, multi-tasking și discurs verbal.

Citeste si: Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic?

Ce planete sunt retrograde în februarie 2023

Pe scurt, NICIUNA! Februarie este prima lună, din aprilie 2022 încoace, în care nu va fi nicio planeta retrograde. Retrogradele fac ca lucrurile să încetinească drastic, să se oprească și chiar să se inverseze în unele cazuri. Este un moment de revizuire, revizuire și planificare pentru viitor, dar nu este un moment ideal pentru a scoate mingi noi. Din moment ce nici una dintre planetele interioare sau exterioare nu va fi retrogradă luna aceasta, este un moment ideal pentru a lua măsuri. Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a iniția o nouă idee sau un demers, acum este momentul perfect. Fără ca vreun retrograd să îți da planurile peste cap, vei vedea progrese rapide. Asigură-te că o faci pas cu pas. Planetele proaspăt ieșite din ciclurile lor retrograde, cum ar fi Marte, tind să o ia cu viteză maximă înainte. Lucrul bun este că, fiind la început de an, probabil că ai o listă mare de obiective și ambiții către care să îți direcționezi orice exces de energie.

Nu rata nici: Planete retrograde 2023: Calendarul complet! La ce să te aștepți de la marile planete retrograde! Află cum îți influențează viața

sursa: elitedaily.com

foto: depositphotos.com

Data articol: 02/02/2023