Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic?
ZERO planete RETROGRADE
Credit foto: Depositphotos.com

La fel cum sugerează și prefixul „retro”, planetă retrogradă este aceea care să se miște invers din perspectiva noastră de pe Pământ. Și impactul astrologic este la fel de retroactiv, împingându-ne să revizuim poveștile anterioare, mai degrabă decât să ne sprijine în noi eforturi. Efectul? O energie de tip „un pas înainte, doi pași înapoi” care dă o reputație proastă retrogradelor.

Dar, din 22 ianuarie 2023, am intrat într-o perioadă de timp în care cosmosul va opri complet frânele. Adică, nicio planetă importantă nu este retrogradă până pe 21 aprilie, permițându-ne tuturor să accelerăm cu ușurință.

Această veste bună vine în urma încheierii a trei retrograde majore, sub puterea cărora am fost la granița dintre ani. Marte și-a încetat retrogradul în 12 ianuarie. L-a urmat Mercur în 18 ianuarie, iar din 22 ianuarie s-a oprit din retrograd și Uranus. În timp ce revizuirea și reevaluarea aferente servesc cu siguranță un scop – această reflecție ne oferă o șansă de a învăța din acțiunile noastre, până la urmă – retrogradele pot fi o bătaie de cap în timp ce se întâmplă, aparent împiedicând înainte mişcare.

Te mai poate interesa: Planete retrograde 2023: Calendarul complet! La ce să te aștepți de la marile planete retrograde! Află cum îți influențează viața

Toate pânzele sus!

Când toate planetele sunt în mișcare directă, avem capacitatea de a merge să îndeplinim ceea ce dorim. Iar acum suntem eliberați de această energie până pe 21 aprilie. O fereastră de trei luni în care Universul ne dă tuturor undă verde pentru a merge mai departe. Fără retrograde planetare înseamnă, în esență, lipsa unei opoziții. La fel ca toate planetele aflate în mișcare directă, avem tendința de a avansa mai repede, de asemenea, în perioadele în care nicio planetă nu este retrogradă. Simțim că poveștile din viața noastră se desfășoară mai rapid și mai ușor. Asta ar putea însemna, de asemenea, oameni, lucruri sau evenimente noi care încep să ți se prezinte, toate oferind oportunitatea de a merge mai departe pe drumul pe care îl ai de parcurs în viață.

Dar pentru că acest progres poate avea loc cu o viteză mare în perioadele fără retrograde, este important să ții cont de direcția exactă în care te îndrepți. Poate apărea un efect de bulgăre de zăpadă în orice direcție ai merge. Așa că este foarte important să alegi calea cu înțelepciune. În orice caz, această bucată de timp este pregătită pentru a pune în mișcare noi planuri sau idei (și pentru a primi sprijin destinat succesului lor). Dar chiar dacă nu urmărești în mod activ ceva nou sau un anumit element de dezvoltare personală, așteaptă-te ca Universul să aducă noi povești în viața ta. Nu ignora oportunitățile pe care le-ar putea semnala. La urma urmei, aceasta este singura dată în acest an în care vom scăpa cu totul de retrograde.

Mercur și Pluto ne încurcă planurile?

Odată ce ne apropiem de 21 aprilie 2023, energia va începe să se schimbe, pe măsură ce câteva planete încep să încetinească, pregătindu-se să retrogradeze încă o dată. Primul este Mercur, care va merge retrograd prin Taur. Imediat îl va urma Pluto, care va merge retrograd în Vărsător. Odată ce încep aceste retrograde, vom avea parte de ele pentru restul anului. Ceea ce înseamnă că vom avea timp de regândire, reelaborare și revizuire a temelor anterioare.

A nu înseamnă că viața ni se va da peste caă în jumătatea a doua a anului. Mai degrabă, s-ar putea să te confruntați cu unele obstacole sau întârzieri atunci când începi ceva nou. Moment în care este util să privești aceste blocaje nu ca pe niște obstacole, ci ca parte a drumului în sine. Cu alte cuvinte să privești aceste blocaje aparente ca pe niște cheștiuni pe care le vei înțelege mai târziu. Dar, din nou, acesta este un pod pe care îl vom trece cu toții când vom ajunge la el, începând din 21 aprilie.

Și, până atunci, hai să ne bucurăm de această perioadă de trei luni fără retrograde!

sursa: wellandgood.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 24/01/2023