Cand incepe sezonul Leului 2022? Ce energii se activeaza pana in 23 august? Cum te impacteaza! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cand incepe sezonul Leului 2022? Ce energii se activeaza pana in 23 august? Cum te impacteaza!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cand incepe sezonul Leului 2022? Ce energii se activeaza pana in 23 august? Cum te impacteaza!
Cand incepe sezonul Leului 2022 - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_31821803_L

Daca te intrebi cand incepe sezonul Leului 2022, citeste in continuare. Vei afla raspunsul, dar si multe alte informatii legate de evenimentele astrologice care vor influenta astmosfera astrala in timpul sezonului Leului 2022.

Sezonul Leului 2022 aduce stabilitate si calm, dupa cateva luni destul de dramatice. Te vei bucura de acea relaxare pe care o astepti de ceva vreme? Ramane de vazut daca sezonul Leului va aduce “ragetul” Regelui sau “torsul” unei pisicute.

Sezonul Leului 2022 – Furios si iute?

Imediat dupa sezonul sentimentalului si emotionalului sezon Rac, Leul – semn de Foc – aduce actiunea. Vor urma schimbari si la nivel personal, si la nivel colectiv, caci Leului ii place sa raspunda rapid, sa ia masuri imediat. Totusi, mai multe planete se gasesc in locuri pasnice, ceea ce ofera un ragaz de la conflicte, dupa multe tulburari planetare.

Cand incepe sezonul Leului 2022?

Ca sa raspundem la prima intrebare, sezonul Leului 2022 va incepe in 23 iulie si va tine pana in 23 august. Pune-ti centura de siguranta! Este un moment minunat pentru a petrece timp in aer liber, pentru a contempla toate cadourile pe care ni le ofera Soarele.

Citeste si: Horoscop special: MERCUR cel vorbaret in magnificul LEU. Ce iti aduce SPECIAL acest tranzit FESTIV intre 19 iulie – 4 august 2022?

Sezonul Leului 2022 – Atmosfera astrala

Sezonul Leului incepe cu Mercur in Leu. Intrucat Soarele in Leu permite exprimarea sincera a adevarului fiecarei persoane, Mercur – planeta comunicarii – aduce un plus. Simti ca trebuie sa fii tu insuti sis a iti rostesti adevarul, oricare ar fi acela!

De asemenea, Luna noua din 28 iulie va fi tot in Leu. Ceea ce da si mai multa energie Leului. Esti chemat sa manifesti viitorul care ti se potriveste. Nu, nu este o propunere. Este o comanda! Planetele iti dau ordin sa iti sustii convingerile si sa vorbesti.

Si asta nu este tot. Odata cu Luna noua, Mercur, palenta comunicarii, formeaza o alianta cu Uranus, planeta rebeliunii. Acest lucru “condimenteaza” atmosfera astrala si iti atrage atentia ca trebuie sa-ti pui flerul in functiune.

Alianta pentru pace

Una cate una, planetele formeaza aliante pentru pace. Mercur, planeta comunicarii, se muta in sensibila Fecioara in 5 august, contribuind la crearea unei atmosferre de acceptare si colaborare. Influenta Fecioarei favorizeaza inteligenta si comunicarea diplomata. Nu este nevoie sa tipi. Daca ai dreptate, vei avea castig de cauza si fara forta.

Energia Racului nu este pe deplin depasita, caci Venus, planeta iubirii, inca se afla aici si va ramane o buna bucata din sezonul Leu. Pana pe 12 august, Venus in Rac te impinge spre zona casnica, spre nevoia de a-ti pregati “cuibul”. Relatiile apropiate vor beneficia de pe urma lui Venus in Rac 2022 si chiar si disputele vor fi rezolvate cu calm. Fiecare parte este dornica sa asculte si punctul celuilalt de vedere. Discordia si dezechilibrul sunt date uitarii caci Marte, planeta razboiului, se afla in calmul si elegantul Taur. Mai mult, el ramane aici pana aproape de finalul sezonului Leului, contribuind din plin la rezolvarea diplomata a multor situatii neplacute din trecut.

 

Umanitatea la putere

Eforturile umanitare vor atinge apogeul in 11 august, cand Luna plina se va petrece in semnul Varsatorului. Semn de Apa, Varsatorul este recunoscut pentru natura sa justitiara si pentru mentinerea unui dialog productiv.

Linistea de dinaintea furtunii

Acele energii blande sip line de compasiune nu vor dura, insa, pentru totdeauna. Pe masura ce sezonul Leului se apropie de final, cu doar cateva zile inainte de a iesi din el (21 august), planeta razboiului – Marte – intra in Gemeni. Acesta este un semn mutabil care poate planta semintele discordiei, daca nu esti atent. Va trebui sa tii capul pe umeri si sa analizezi fiecare informatie.

Din 23 august, intram in sezonul Fecioarei. Dar despre asta vom vorbi la momentul potrivit!

Te mai poate interesa: Chiron intra in retrograd in 19 iulie 2022. Binecuvantare sau blestem? Vindecatorul de rani e in actiune pana in decembrie

sursa: womanandhome.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 18/07/2022