23 MAI este cea mai NOROCOASĂ zi din lună pentru aceste CINCI zodii. Vezi dacă tragi lozul câștigător - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

23 MAI este cea mai NOROCOASĂ zi din lună pentru aceste CINCI zodii. Vezi dacă tragi lozul câștigător

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » 23 MAI este cea mai NOROCOASĂ zi din lună pentru aceste CINCI zodii. Vezi dacă tragi lozul câștigător
23 MAI este cea mai NOROCOASĂ zi
Credit foto: Pixabay.com

Ziua de 23 mai 2024 este marcată de câteva aspecte astrale foarte importante. Pornind de la conjuncția dintre planeta iubirii Venus și planeta norocului Jupiter, pe ultima sută de metri în Taur și continuând cu Luna plină în exuberantul Săgetător, ziua se anunță una binecuvântată. Apoi, iubăreața Venus se mută în sociabilii Gemeni, ca să încheiem ziua în aceleași note optimiste.

Iată care sunt zodiile binecuvântate de aceste mutări pe cer.

Taur

Venus, planeta care guvernează finanțele, se va muta în Gemeni joi, 23 mai, aducând o atenție deosebită vieții tale financiare. Venus în Gemeni te poate ajuta să vezi mai multe posibilități de a-ti crește valoarea netă și, de asemenea, iti permite să vezi unde poate fi folosită cea mai mare bucurie, astfel încât să devină și destul de profitabilă. Pe măsură ce Venus se alătură Soarelui în Gemeni, se pune accent pe acțiunea, așa că asigura-te că nu tegândesti doar dacă să profiti de o nouă oportunitate, ci și să iti permiti cu adevărat să mergi mai departe.

S-ar putea să trebuiască să te construiești pentru a profita la maximum de această energie, deoarece Gemenii se simt adesea prea deschiși sau aduc un risc mai mare. Ai făcut tot ce era necesar pentru a te pregăti pentru această fază a vieții tale, acum trebuie să ai încredere în tine că ești gata să nu visezi doar la o bogăție mai mare, ci să faci tot ce este necesar pentru a o crea.

3 ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie până la finalul săptămânii. Cine răsuflă ușurat în weekend?

Dragostea înflorește pentru aceste 5 zodii chinezești în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre norocoși!

Jupiter în Gemeni 2024-2025. Marele Benefic schimbă zodia pe 25 mai. Ce ne leagă de Marea Conjuncție din 2021?

Rac

Luna Plină în Săgetător va răsări joi, 23 mai, și te va ajuta să aduci schimbări pe care ai căutat să le faci în rutina ta zilnică și în viața profesională. Săgetătorul iti guvernează bunăstarea, limitele, determinarea și modul în care iti structurezi zilele. Adesea, acest lucru poate aduce o schimbare în cariera ta care este menită să te ajute să găsești un echilibru mai mare în viața ta, dar cu atât de multă energie care te îndreaptă și către concentrarea carierei cu Marte în Berbec – esti îndrumat să iei măsuri acum pentru a obține succesul.

Din 12 decembrie 2023, când a avut loc Luna Nouă în Săgetător, te-ai străduit să-ți schimbi viața pentru a-ți oferi mai mult timp pentru a-ți urmări visurile. Deși poate ai trebuit să-ți faci timp pentru a-ți da seama exact care au fost, acum intri într-un loc în care poți să-ți iei ideile și să le manifesti într-o schimbare pozitivă. Meriți să ai o viață care să reflecte cu adevărat tot ceea ce ești, iar această eră a vieții tale este despre a face asta să se întâmple.

3 ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie până la finalul săptămânii. Cine răsuflă ușurat în weekend?

Dragostea înflorește pentru aceste 5 zodii chinezești în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre norocoși!

Jupiter în Gemeni 2024-2025. Marele Benefic schimbă zodia pe 25 mai. Ce ne leagă de Marea Conjuncție din 2021?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 22/05/2024