Ingrediente:
-250 g boabe de soia
-1 ceapa mica
-1/2 ardei
-masline
-ulei de masline sau floarea soarelui
-sare
Pentru 4 portii trebuie:
– 1 ardei tras in tigaie cu sare si piper
– 2 cepe calite in ulei de masline si sare, boia dulce
– 5 cartoifi prajiti subtire cu sare si piper
Ingrediente
3-4 morcovi, 3-4 cartofi potriviti, 1ceapa potrivita, o radacina mica telina, un praf de sare
Ingrediente
faina – 850 g
drojdie – 5 g
apa – 250 ml
lapte praf fara lactoza – 15 g
sare – 2,5 g
Prepararea hranei vii consta in consumul alimentelor in stare naturala,asa cum sunt de la natura,netratate termic.Tehnici de gatire specifice pentru hrana vie fac mancarea mai usor digerabila si aduc varietate dietei precum; -incoltirea semintelor si a cerealelor -sucuri de legume
Prepararea hranei vii consta in consumul alimentelor in stare naturala,asa cum sunt de la natura,netratate termic.Tehnici de gatire specifice pentru hrana vie fac mancarea mai usor digerabila si aduc varietate dietei precum; -incoltirea semintelor si a cerealelor -sucuri de legume
Ingrediente
– un pachet foi fine de placinta (Linco)
– 8 mere (cele mai bune sunt cele zemoase, dulci – acrisoare)
– o cana de zahar
– 2 linguri ulei
– o lingurita pudra de scortisoara
– o lingurita zahar vanilat bourbon
Ingrediente
pentru coltunasi: 400 g faina, un praf de sare, cca 200 ml apa calduta
Ingrediente
Cartofi-6buc
morcovi-3buc
pastarnac-1/2
mazare-200g
fasole-200g
ardei gras rosu-1/2
Ingrediente
– 1 kg cartofi
– patrunjel verde
– pepene rosu murat
pentru sos:
– 250 gr legume *morcov *telina *patrunjel
-1 ceapa
– 50 ml ulei
– 50 ml vin alb sec
Ingrediente
1 cana apa minerala carbogazoasa
1 cana faina
1 lingura zahar
50 ml ulei
1 lingura zahar vanilat
1 praf de sare
Ingrediente:
1 borcan de fasole,1 ceapa,1/2 ardei gras rosu,1 morcov,2 linguri de bulion,ulei,sare
Ingrediente
2 rosii, o mana de mazare boabe, cateva pastai de fasole verde, o ceapa rosie, un morcov, o telina mica, 200g ciuperci proaspete Champignion, 6 foi de placinta, 50 ml ulei de masline, o legatura de patrunjel verde, sare, piper, amestec de condimente (coriandru, maghiran, cimbru, foi de dafin, oregano, busuioc), o mana de masline negre
Ingrediente
o varza murata mai mare, bulion, piper, foaie de dafin, marar
Ingrediente
6-7 biscuiti rotunzi de post, 200 ml frisca vegetala, 15 capsuni coapte, 2-3 linguri zahar, 1 plic gelatina vegetala, ciocolata amaruie, miez de nuca
Ingrediente
Un pachet foi de placinta, 150 g margarina topita, suc de fructe sau sirop facut din un pahar cu apa + 5 linguri de apa + vanilie, 250 g cirese amare, 200 g caise coapte, 300 g zahar
Ingrediente
5-6 cartofi mari, o lingura de legume deshidratate, o lingurita rasa de rozmarin, ulei de masline, un catel de usturoi, sare, piper.
Ingrediente
o cana cu apa (250 ml), sare, zahar dupa gust, esenta de vanilie, faina cat cuprinde sa iasa aluatul care curge, dulceata preferata
Ingrediente
1kg spanac
2 buc praz
3- 4 cartofi
3 linguri de ulei de masline