Ingrediente
6-7 cartofi mari curatati de coaja
200 g soia cuburi
50 ml ulei
2 cepe curatate
2 linguri pasta de tomate
sare
piper macinat
Ingrediente:
250 gr fasole verde, 1 morcov, 1 rosie, 100 gr mazare, 2-3 fire patrundel verde, 1 lingura ulei, 20 gr susan, sare, piper
Ingrediente
– 1 pachet paste
– 400 gr ciuperci champignon
– 150 gr suc de rosii
– 1 ceapa
– 2,3 catei de usturoi
– patrunjel tocat marunt
– busuioc
INGREDIENTE
-2 cepe potrivite,
-1 ardei gras rosu,
-1 ardei gras galben,
-2 cartofi, 2 morcovi,
-1 telina,
-300 gr fasole pastai verde,
-1 vanata mai mare,
2 pachete mari de biscuiti se maruntesc, se taie cuburi un pachet de rahat. Apoi se pun intr-un vas mare biscuitii, rahatul, 2 linguri de margarina, cacao, esente, nuca, stafide, apa cat sa se lege. Se asaza sul pe o folie pe care anterior s-a imprastiat nuca de cocos si se pune la figider.
Ingredinte
500 gr ciuperci, 400 gr rosii in suc propriu, 1 ceapa, 1 morcov, 1 catel de usturoi, 1/2 ardei rosu, 4 cartofi, sare, 1 lingurita sos iute, piper, 1 lingurita busuioc uscat, patrunjel verde, marar verde, 3 linguri de vin rosu, 3 linguri ulei
Ingrediente
curmale fără sâmburi (cam 150 grame)
stafide,
nuci (6 nuci am folosit eu)
nuca de cocos,
pudră de roşcove (optional)
seminte susan / in
nuca de cocos
INGREDIENTE
1 cana de zahar ,
1/2 cana lapte de soia cu aroma de vanilie sau natur (daca nu aveti inlocuiti cu apa minerala),
250 gr margarina vegetala ,
1 plic de praf de copt ,
faina de grau 250-300 g ,
INGREDIENTE
Foi de vita de vie (pentru cantitatea asta de compozitie, aproximativ 50 foi)
Orez 350 gr
Ulei 150 gr
Pasta de tomate 100 gr
Morcovi 200 gr
Ceapa 200 gr
Boia de ardei dulce, dupa gust
Sare, dupa gust
Piper, dupa gust
Ingrediente
100 grame margarina
o banana
faina
vanilie, scortioara
nuci macinate
stafide, migdale optional
zahar optional
Ingrediente:
1 avocado bine copt (pentru a putea fi foarte usor pasat cu furculita)
2 fire de ceapa verde
sucul de la jumatate de lime / lamaie
1 rosie
ardei
Ingrediente
2 cani ulei, 1 cana bors (acreala) caldut, drojdie proaspata cat o nuca de marime potrivita, faina de grau cat cuprinde (cat sa obtinem un aluat bun de intins), aproximativ 200 gr rahat cu diferite arome, 80 gr zahar pudra cu aroma de vanilie.
Ingrediente
– 200 g. morcovi cruzi
– 150 ml. margarina
– 180 g. zahar brun
– 1 lingurita praf de copt-cu varf
– 400 g. faina neagra
– 100 g. fulgi de ovaz
INGREDIENTE
2 cani apa calduta
2 cani zahar
1/2 cana ulei
3-4 linguri cacao
Ingrediente
150 ml lapte sau apa calduta, 750g faina, 25 g drojdie de bere, 75 ml ulei, 2 oua, zahar, zahar pudra pentru decor, ulei pentru prajit, esenta de lamaie
COMEDIE COMEDIE COMEDIE Dragii mei,de cand nu v-ati detensionat cu o comedie? Va invit pe 7 aprilie 2013,ora 19,30,in Club Surubelnita(Calea Mosilor 100),Buc…Nu veti regreta!Dimpotriva!Va veti elibera de orice stessss
comedie comedie comedie Dragii mei,de cand nu v-ati detensionat la o comedie? Va astept pe 7 aprilie 2013,ora 19,30,in club Surubelnita(Calea Mosilor 100)Buc…Nu aveti ce pierde!dimpotriva!!!veti uita de stressssss
Ingrediente
o lingură de ulei de măsline, o căpăţână de usturoi, o ceapă, două borcane de 550 de grame de amestec de legume conservate (mazăre şi morcovi) , trei linguri de pastă de tomate, 2-3 foi de dafin, sare si piper, după gust.