Ingrediente: 2 oua; drojdie (o sfera de marimea unei nuci); 1 cana bors; 2 cani zahar pudra; 2 cani untura; 1500 g de faina; 500 g rahat; sare. Mod de preparare: Se taie rahatul bucati (cuburi cu latura de
Dupa atatea preparate din carne de porc, n-ar fi o idee rea sa incercati de Revelion un aperitiv din carne de curcan. Aceste frigarui sunt usor de preparat si mai ales foarte sanatoase.
Ingrediente: salata verde 1 rosie 1 ardei catrravete varza rosie branza cu vredeata ulei masline sare masline pt decor Mod de preparare: Legumele se spala , se taie felii potrivite si se pun pe o farfurie cu salata verde.
Ingrediente: o telina potrivita 2 morcovi mai mari lamaie, sare Mod de preparare: Telina si morcovii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica sau la robot dupa care se amesteca cu maioneza facuta din 2 oua. Pentru
E un desert racoritor si bun, copii il apreciaza.
Ingrediente: 400 g. piscoturi, 500 ml frisca lichida, 1 iaurt mare de piersici, 2 plicuri gelatina, 1 compot de piersici
Se alege un muschiulet de porc; separat se toaca carnea pentru umplutura. Se aseaza muschiuletul peste carnea tocata, se ruleaza in ”prapurele” de la porc, se condimenteaza si se baga la cuptor la foc mic pana se rumeneste.
Nikolas are doar 1 an si 2 luni si deja stie sa „vorbeasca” la telefon Cum prinde telefonul meu, telecomanda de la televizor …si chiar si vreo masinuta sau te miri ce altceva ii pica in mana imediat duce mana
a-pa, u-pa, sunt noile cuvinte din vocabularul lui Dany. Acum e foarte fericit cand dam cu mingea unul la celalalt.
Va prezentam un desert delicios si foarte rapid: Papanasi cu smantana si dulceata. Ingrediente: 1/2 kg branza de vaci, 2 oua, 1/2 cana zahar, faina de grau, smantana sau iaurt; dulceata. Preparare: Se amesteca branza de vaci
Ingrediente
Aluatul: 500 g faina, 100 g unt, 250 ml smintina, un plic cu zahar vanilat, coaja rasa de la o lamiie si o portocala, 1/2 lingurita sare, 8 galbenusuri,
va trimit o reteta de sarmale traditionale ca la mama acasa
ingrediente
1,5 kg varză acră, 0,500 kg carne de porc, 200 g ceafă de porc afumată, 50-100 g orez, 100 g ceapă, piper, ienibahar, 100 ml suc de roşii, o foaie de dafin, cimbru, mărar.
mod de preparare
Carnea de porc şi ceafa de porc se trec prin maşina de tocat, împreună cu ceapa călită 2 minute cu
Ingrediente: 1 kg de sfecla 100ml otet de mere 3-4 linguri ulei sare Mod de preparare: Se spala sfecla si se pune sa se coaca intr-o tava la foc mediu aproximativ o ora. Dupa ce s-a copt, o lasi
Ingrediente: 1 kg de muschi de vitel 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1 telina 2 cepe 2 cartofi 1 pastarnac 1 legatura de patrunjel Pentru taitei: 2 oua 200-250 g faina 1 praf de sare Mod de preparare:
Ingrediente: Pentru blat: 6 albusuri; 3 galbenusuri; 5 linguri apa; 10 linguri zahar; 2 linguri cacao; ½ pachet praf de copt; 10 linguri faina. Pentru crema: 1 pachet margarina; 200 g zahar pudra; 100 g nuca de cocos; 200 ml
Ema repeta exasperant de cateva zile asta!Cere tot dar nu vrea nimic de fapt,doar sa imi verifice viteza de reactie…
Ingrediente 2 ţeline potrivite ca şi mărime 3 ouă 250 de fulgi de ovăr 2 linguri de făină sare, piper pătrunjel şi mărar verde 250 grame de iaurt de oaie sau bivoliţă 3 caţei de usturoi ulei de prăjit Mod
Iata un nou exemplu delicios de reteta sosita de la un membru al comunitatii noastre, menita sa inspire familiile sa aleaga sa prepare variante sanatoase de retete pentru aceasta perioada a anului: Bors cu carne de pui si taitei de casa.
Copilita isi gaseste de treaba cu tot ce este al lui mami sau tati. I-a luat ceva lui tati si l-a indoit si i-am zis sa se duca sa isi ceara iertare ca nu a vrut sa faca prostii. S-a
Ingrediente: 1 litru de lapte, 150 grame paste, 4 linguri de zahar, coaja de la o lamaie. Preparare: Pastele se pun la fiert la foc mic amestecand cand si cand ca sa nu se lipeasca pana se inmoaie. La
Ingrediente: pulpe de pui, cartofi, ulei de masline, sare, ierburi aromate oregano si cimbru, sfecla rosie, otet de mere Preparare: Pulpele de pui cu cartofii curatati de coaja si apoi taiati cuburi se pun la cuptor cu putin ulei