Ingrediente :
400 g iaurt, 500 g frisca, 5 plicuri gelatina, ananas compot, piersici din compot, kiwi, portocale, struguri, piscoturi sau blat de pandispan.
Ingrediente: 400 gr untura 250 gr zahar 2 galbenusuri 8 linguri lapte un praf de copt faina cat cuprinde nuca macinata Preparare: Se amesteca toate ingredientele pana se face o coca suficient de tare pentru modelare, se modeleaza
Se fierb bine 5 oua, se taie pe jumatate, se scoate galbenusul care se amesteca intr-un castron cu o lingura de mustar, una de maioneza si sare; cu compozitia rezultata se umplu jumatatile de albus si la final se orneaza
Ingrediente : 3-4 bucati andive , un piept de pui fiert , 2-3 castraveti acri , maioneza. Preparare: Andivele si castravetii se taie in bucati mici, pieptul de pui se taie in fasii de dimensiuni mici si se amesteca
Ingrediente: 8 ciuperci proaspete 150 grame cascaval 1 ceapa uscata 1 ardei gras; ulei; condimente de pui 2 linguri; piper; bulion marar proaspat chimen; cimbru; oregano; busuioc; usturoi granule Mod de preparare: Se curata ciupercile, se scot coditele. Se
Ingrediente 1,6 kg de biscuiti grosi zahar 250 de grame 8 linguri faina;scortisoara nuca 200g 1 litru lapte; esenta de vanilie; de rom; de lamaie coaja de la o lamaie si de la o portocala ; unt 200 de grame
Ingrediente: 1 kg faina 500 ml lapte + 5 linguri lapte pentru muiat stafidele 1 pachet de unt/margarina 50 g drojdie 400 g zahar 500 g nuca tocata marunt 100 g stafide 1 plic zahar vanilat 5 oua 1 praf
Ingrediente:
1 piept de pui
ardei gras verde
masline 200 g
morcov -2
maine Natalia implineste 2 ani si 8 luni si inca mai duce dorul sanului 🙂 am intarcat-o la 2 ani si o luna si inca n-a uitat… asa ca de craciun si-a dorit ca mosul sa-i aduca un bradut si
Ingrediente: -100 g zahar -1/4 miere de albine -100 g unt -3 oua mari -100 g nuci macinate -1 pliculet zahar vanilat -o lingurita cu varf de praf de copt – lamaie -200 g faina Mod de preparare: Se
Ingrediente: Pentru ornat: -500 g frisca (pt prajituri) -jeleuri in forme de animalute si fructe -bomboane colorate Pentru umplut: -2 plicuri crema pentru prajituri(vanilie si lamaie) -zahar -esenta -fructe(banane,kiwi,..) -lapte Pentru 2 blaturi: -400 g zahar -6 oua
Ingrediente;
Blat: 6 oua, 150 g zahar, 180 g faina, sare, o lingurita coaja rasa de portocala
Crema: 2 borcanele mici de gem de capsuni, 400 g SMANTANA, 400 g iaurt cu gust de capsuni, zahar vanilat, 2 pliculete de gelatina
Ingrediente: 1 telina (aprox. 500 g); 3 oua; 200 ml ulei; zeama de lamaie; sare; 1 lingurita apa minerala; 4 catei de usturoi. Mod de preparare: Telina se curata de coaja si se da pe razatoarea mica. Se curata
De Craciun copiii au fost pe la cunoscuti cu colindul si au adunat si o suma frumusica de bani pe care i-am impartit si i-am pus in pusculite. Astazi Daniel a venit cu un desen pe care l-a facut special
Are deja 2 ani jumate si nu mai incepea sa vorbeasca, acum a inceput sa vorbeasca, stie fiecare lucru ce inseamna si spune la fiecare cu cuvintele lui 🙂 fant-elefant, baca-vaca, cati-carte, iar el este Pau – Paul. A avansat,
David , 5 ani, incercam sa ii explic ca el trebuie sa fie un exemplu pentru fratii lui care il copie in tot ce face… La care el imi raspunde: „Da’ ce eu sunt poza sa ma copie!” :)))))))) Am
Paul are 2 ani jumate si este un mare pupacios:) Ii place sa fie pupat mereu, sta ce sta si striga MAMAAA PIC 😀 Adica vrea pupic.
Ingrediente: 5 ciuperci champignon maricele 1 ceapa mica 1 catel usturoi 150 gr piept pui 100 gr cascaval 1 lingura ulei de masline piper dupa gust Mod de preparare: Se curata ciupercile de codite si se umplu cu: ceapa,
Ingrediente: 500g file de piept de pui 500g ciuperci 200g arpagic 1 morcov 1 lingura faina 200ml supa de legume ulei, sare,piper Mod de preparare: Se spala pieptul de pui, se presara cu sare si piper si se taie
Pentru a incheia anul cum se cuvine si pentru a-l primi pe cel nou cu bucurie, gospodinele prepara minunatii de torturi. Iata propunerea noastra de azi: Tort cu ciocolata si visine.