Repository Sfatul, Author at Sfatulparintilor.ro - Pagina 13 din 89
Ultimele
de 15 ani pentru voi

Repository Sfatul

Tort de ciocolata „ANASTASIA”

INGREDIENTE:
pentru blat:
-8 oua
-240 gr zahar
-210 gr faina
-30 gr cacao
-un praf de sare

26 februarie 2013

Tort de ciocolata cu biscuiti si alune

Ingrediente
Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g
Biscuiti Petit Beurre – 350g
Arahide (alune sau nuci) – 250g
Lapte caldut – 150ml

26 februarie 2013

Desert facut la steamer

Ingrediente:
3 oua
40 g zahar pudra
30 g faina
100g ciocolata de buna calitate
1 lingura alune

25 februarie 2013

Deliciu ciocolatos

Ingrediente;
blat: 6 oua, 150 g zahar, 180 g faina, esenta de vanilie, un praf de sare
crema vanilie: 2 plicuri praf de budinca vanilie, 750 ml lapte, 200 g zahar, 150 g margarina Unirea Original

25 februarie 2013

Tort Ciocolatos

Ingrediente

blat: 8 oua,150 g zahar,150 g faina, un praf de sare, 50 g cacao, esenta de rom
crema: 250 g ciocolata tartinabila (tip Finetti), 200 g margarina pentru crema Unirea, 8-10 trufe de ciocolata

25 februarie 2013

Tort cu mere

INGREDIENTE:
– 1 cana de zahar;
– 1 cana de gris;
– 1 kg mere rase;
– 100 g unt;
– 1 lingurita de scortisoara;
– 200 ml frisca batuta;

25 februarie 2013

Tort cu ciocolata si bezele

Ingrediente
Blat: 8oua, un praf de sare, 175 g faina, 150 g zahar, esenta rom sau vanilie
crema: 500 ml frisca lichida, 400 g crema de ciocolata tartinabila,10-15 trufe de ciocolata, 75 g zahar pudra vanilat
Glazura: 200 g ciocolata cu lapte

25 februarie 2013

Profiterol

INGREDIENTE:
Aluat
• 2 cani apa
• 1 cana ulei
• 2 cani faina
• 6 oua

25 februarie 2013

Placinta aromata cu mere, dovleac, gutui si nuci

Ingrediente pentru 2 tavi;
aluat: cca.700 g faina, 250 ml apa calduta, 3 g sare, 10 g drojdie, 2 linguri ulei, o lingura otet
umplutura; 6 MERE (3 rosii, 3 galbene), un dovlecel pentru placinta, o gutuie mare, 300 g miez de nuca, 200 g zahar, o lingura de scortisoara
pentru uns tavile si ornat: 200 ml ulei,100 g zahar PUDRA

24 februarie 2013

Budinca de orez cu mere

Ingrediente:
500 ml lapte
250 g orez
2 linguri de zahar tos
1 lingura zahar vanilat
un varf de sare
3 mere
2 oua

24 februarie 2013

Mere imbracate

Ingrediente

– 3-8 mere taiate rondele si cu mijlocul scos dar cu coaja.
pt aluat: faina, zahar vanilat, apa minerala, 2 oua

24 februarie 2013

Painici umplute in straturi

Ingrediente
300 g sunca, un borcan cu ardei copt, 200 g telemea, un borcan cu zacusca, 300 g spanac, 1 galbenus, susan

24 februarie 2013

Clatite traditionale cu gem de portocale

Ingrediente
– gem/dulceata de portocale
– 2 oua
– 60 gr faina
– 15 ml rom
– 250 ml lapte

24 februarie 2013

Prajitura de toamna

Ingrediente
600 gr faina
300 gr zahar
750 ml lapte
150 gr unt
3 oua

24 februarie 2013

Rulada cu dulceata

Ingrediente
5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
5 linguri ulei
un praf de sare
dulceata dupa preferinta
1 esenta de lamaie

24 februarie 2013

Cornuri cu branza din aluat cu iaurt

Ingrediente:
500 de grame de faina
200 de grame de unt rece, taiat cuburi
1 ou
1 pahar de iaurt
1 lingurita de sare
80gr zahar

24 februarie 2013

Tarta cu mere

Ingrediente
Blat: 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 200 g zahar pudra, o lingurita de praf de copt, un praf de scortisoara, zahar vanilat, un galbenus
umplutura: 100 g branza proaspata de vaci, 280 g iaurt, 150 g zahar pudra, 3 galbenusuri, zahar pudra vanilat, 5 mere, 7-8 nuci, unt pentru uns forma

24 februarie 2013

Strudel zvabesc

Ingrediente:
Aluat: 500 gr faina, 2 oua, 1 lingura ulei, 500 ml iaurt, sare
Umplutura: 300 g branza de vaca, 2 galbenusuri, 3 linguri zahar

24 februarie 2013

Dulceata proaspata de portocale

Ingrediente:

3 portocale, 5 linguri de zahar, 1 lingura zeama de lamaie

24 februarie 2013

Prajitura cu aroma de citrice

Ingrediente
blat alb: 4 oua, 80 g zahar, 60 g faina cernuta, 30 ml ulei, o lingurita cu varf de coaja proaspata rasa de PORTOCALA si lamaie, un praf de sare
blat negru: 4 oua, 80 g zahar, 50 g faina cernuta, 20 g cacao, o lingurita de coaja rasa de portocala si lamaie, un praf de sare

24 februarie 2013