Repository Sfatul, Author at Sfatulparintilor.ro - Pagina 13 din 150
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Repository Sfatul

Tort ,,Eleganta toamnei”

Ingrediente
Blat: 6 oua, 200 g zahar, 100 g ciocolata rasa, 100 g unt sau margarina, 150 g miez de nuca, 100 g faina, un pachet praf de copt, o lingura cu varf de cafea solubila (ness), esenta vanilie

03 martie 2013

Cosulete ,,Chihlimbarele toamnei”

Ingrediente

cosulete: 250 g faina cernuta, 60 g zahar pudra, un ou, 150 g unt sau margarina

03 martie 2013

Gogosele in caramel

Ingrediente aluat:
3 oua
150 g faina
75 ml ulei
200 ml apa plata
un praf sare

03 martie 2013

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Ingrediente:
130 g unt
130 g zahar
3 oua
130 g faina
1 lingurita praf de copt
130 g ciocolata maruntita
80 g nuci razuite

03 martie 2013

Eclere

Ingrediente

200ml apa
1 praf de sare
125 g faina
120 ml ulei
4 oua

03 martie 2013

Prajitura cu crema caramel si banane

Ingrediente
200 g zahar
250 ml lapte
4 linguri faina
sucul de la 1/2 lamaie
piscoturi sampanie

01 martie 2013

Tort Hansel si Gretel

Ingrediente
Blat: 300 g biscuiti Petit Beurre (sau alt tip de biscuiti fragezi),100 g unt topit, o esenta de rom, o lingura de cacao.
Crema: 400 g smantana (grasa), 150 g zahar pudra, esenta, un plic de geletina, cateva jeleuri de fructe (sau bucati de fructe din compot sau fructe proaspete)

01 martie 2013

Amandina

Ingrediente

blat: 6 oua, 200g zahar, 30 ml apa, 30 ml ulei, 20 g cacao, 8 linguri cu faiana
crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar pudra, 1 pachet de unt, cacao, esenta de rom

01 martie 2013

Baclava

Ingrediente

un pachet de foi de placinta, un castron de miez de nuca macinat, ulei
sirop: 750 ml apa, 10 linguri de zahar, esenta de vanilie

01 martie 2013

Tarta Tutti Frutti

Ingrediente

250 g faina, 200 g unt, un galbenus, 2 linguri cu miere de albine
Umplutura: o mana de boabe struguri albi, o mana de boabe struguri negri, 2 piersici, 2 mere, 2 pere, 5 linguri cu gem de prune (sau oricare dorim), o cana de zahar, 100 ml vin alb sau apa

01 martie 2013

Tort de ciocolata „ANASTASIA”

INGREDIENTE:
pentru blat:
-8 oua
-240 gr zahar
-210 gr faina
-30 gr cacao
-un praf de sare

26 februarie 2013

Tort de ciocolata cu biscuiti si alune

Ingrediente
Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g
Biscuiti Petit Beurre – 350g
Arahide (alune sau nuci) – 250g
Lapte caldut – 150ml

26 februarie 2013

Desert facut la steamer

Ingrediente:
3 oua
40 g zahar pudra
30 g faina
100g ciocolata de buna calitate
1 lingura alune

25 februarie 2013

Deliciu ciocolatos

Ingrediente;
blat: 6 oua, 150 g zahar, 180 g faina, esenta de vanilie, un praf de sare
crema vanilie: 2 plicuri praf de budinca vanilie, 750 ml lapte, 200 g zahar, 150 g margarina Unirea Original

25 februarie 2013

Tort Ciocolatos

Ingrediente

blat: 8 oua,150 g zahar,150 g faina, un praf de sare, 50 g cacao, esenta de rom
crema: 250 g ciocolata tartinabila (tip Finetti), 200 g margarina pentru crema Unirea, 8-10 trufe de ciocolata

25 februarie 2013

Tort cu mere

INGREDIENTE:
– 1 cana de zahar;
– 1 cana de gris;
– 1 kg mere rase;
– 100 g unt;
– 1 lingurita de scortisoara;
– 200 ml frisca batuta;

25 februarie 2013

Tort cu ciocolata si bezele

Ingrediente
Blat: 8oua, un praf de sare, 175 g faina, 150 g zahar, esenta rom sau vanilie
crema: 500 ml frisca lichida, 400 g crema de ciocolata tartinabila,10-15 trufe de ciocolata, 75 g zahar pudra vanilat
Glazura: 200 g ciocolata cu lapte

25 februarie 2013

Profiterol

INGREDIENTE:
Aluat
• 2 cani apa
• 1 cana ulei
• 2 cani faina
• 6 oua

25 februarie 2013

Placinta aromata cu mere, dovleac, gutui si nuci

Ingrediente pentru 2 tavi;
aluat: cca.700 g faina, 250 ml apa calduta, 3 g sare, 10 g drojdie, 2 linguri ulei, o lingura otet
umplutura; 6 MERE (3 rosii, 3 galbene), un dovlecel pentru placinta, o gutuie mare, 300 g miez de nuca, 200 g zahar, o lingura de scortisoara
pentru uns tavile si ornat: 200 ml ulei,100 g zahar PUDRA

24 februarie 2013

Budinca de orez cu mere

Ingrediente:
500 ml lapte
250 g orez
2 linguri de zahar tos
1 lingura zahar vanilat
un varf de sare
3 mere
2 oua

24 februarie 2013