Ingrediente
6-8 ciuperci cu palarie mare, 500 g spanac verde, 2-3 catei de usturoi, un ardei rosu, 5 rosioare chery, cateva frunzulite busuioc, sare, ulei de masline, 50 ml vin alb sec (un paharel)
INGREDIENTE
– 3 cani faina (cana normala de ceai)
– 2 cani zahar
– 2 cani apa minerala
– 3/4 cana ulei
– 1 1/2 plic cu praf de copt
– 1 lingura esenta de vanilie sau 2 pliculete cu zahar vanilat
– 2-3 linguri cu cacao
– esenta de rom
INGREDIENTE
– 1 kg de rosii
– 2 dovlecei mai maricei sau 3 mai micuti (in cazul meu)
– 1 ceapa mai mare
– 1 morcov mai maricel
– 1 telina
– 1 bucata pastarnac
– 4 linguri cu ulei
Ingrediente
fasole – 300 g, ceapa – 4 buc., usturoi – 1 catel, sare dupa gust, gogosari pentru ornat, cartof – 1 buc.
Ingrediente
– 300 gr branza tofu
– 200 gr masline
– frunze de salata
– ulei de masline sau floarea soarelui
– 5, 6 ridichi
Ingrediente
Aluat: 500 g faina alba, un praf de sare, 20 g drojdie proaspata, o lingurita zahar, 2 linguri de ulei de masline, 300 ml apa calduta
Topping: 2-3 cepe rosii,150 g rosioare cherry, o lingura de ulei de masline, sare grunjoasa de bucatarie, o lingura seminte de floarea soarelui.
Ingrediente
250 g biscuiti fragezi,100 g biscuiti populari, 200 ml miere lichida, o lingura cacao, 200 g margarina, esenta vanilie sau rom,150 g caise deshidratate (cca 20 buc)
INGREDIENTE
-200 gr faina
-200 ml lapte
-200 gr cascaval
-2 oua
-2 linguri cu ulei
-1 plic praf de copt
-150 gr masline negre
INGREDIENTE
-200 ml iaurt sau sana
-100 ml ulei
-2 oua
-1 plic praf de copt
-100 gr cascaval ras
-100 gr cascaval taiat cubulete mici
-3 bucati carnati afumati
INGREDIENTE
– 3 linguri ulei
– 8-10 ciuperci mai maricele
– 4 catei de usturoi
– 7 oua mai mari
– 250 ml smantana
– 500 ml lapte gras
– 150 gr cascaval
– 1 franzela veche de o zi
– sare, piper
Ingrediente
– mere
– scortisoara
– nuca
– vanilie
– zahar
– o portocala
– Zile in care CENTRUL KINETOBEBE va fi prezent la targ: Joi, Vineri, Sambata ora 15-18.30 – Programul desfasurat: A. 15.00- 15.20 – Gimnastica gravidei grupa A 15.30 – 15.50 – Gimnastica gravidei grupa B Se vor intreprinde programe de
Ingrediente:
aluat:
3 oua
400 g faina
aprox 100 ml apa calda
sare,un varf de cutit
Ingrediente:
Blat: 4 oua, 8 linguri zahar, 4 linguri apa, 4 linguri ulei, 8 linguri faina, 1 praf de copt, 1 pliculet ceai de capsuni, 1 lingurita miere
Crema: 500 branza proaspata de vaci, 4 linguri zahar, 1 zahar vanilat, 1 plic gelatina, 250 gr capsuni
Ingrediente:
250 de grame de branza de vaci
1 lingurita rasa de sare
1 lingurita de scortisoara
1 lingurita de praf de copt
1 plic de zahar vanilat
Ingrediente:
4 lamai mari
700-800 ml apa plata
3-4 linguri zahar tos
menta
Ingrediente
blat: 8 oua, un praf de sare, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina,esenta
sirop: 250 ml apa, 250 g zahar, esenta rom
Ingrediente
250 g biscuiti fragezi Petit Beurre,150 g unt sau margarina,100 g ciocolata tartinabila(tip Finetti),250 g branza proaspata de vaci(crema fina),100 g zahar pudra,zahar vanilat,50 ml frisca lichida,100 g zmeura proaspata(sau alt fruct prospata de sezon)
Ingrediente
2 blaturi din cate: 5 oua, 150 g zahar, 100 g faina, esenta vanilie, un praf de sare
crema: 400 g branza proaspata de vaci, 50 g zahar vanilat, 300 ml frisca lichida
Ingrediente
BLAT – Pandispan din 6 oua
6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri zahar, se adauga pe rand cele 6 galbenusuri iar la final pe rand cele 6 linguri de faina amestecand prin rasturnare.