Shop
Ultimele 100 de articole

Cate ore trebuie sa petreaca copilul in fata ecranelor?

22 iulie 2018, , Vizualizări: ...
copii computer - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - kid-1520705_1920

Pe masura ce inceputul gradinitei si al scolii se apropie, ne gandim tot mai mult cum ar trebui sa arate programul copilului nostru. Desigur, ne-am dori ca acesta sa fie cat mai diversificat, oferindu-i acestuia posibilitatea de a desfasura nu numai activitati instructiv-educative, dar si ludice.

 

De asemenea, nu trebuie sa uitam ca din programul sau nu pot lipsi totusi intervalele in care sa stea la computer, televizor, tableta sau pe telefon. Asa cum veti afla si din articolul de mai jos, timpul petrecut in fata ecranelor poate avea si beneficii pentru cei mici, cu conditia sa fie limitat, iar noi sa-i supraveghem cu atentie. De noi va depinde cum vom reusi sa realizam acest demers, astfel incat ai nostri copii sa fie feriti, pe cat posibil, de pericolele la care ii poate expune utilizarea in exces a ecranelor de tot felul.

 

La ce se refera timpul petrecut in fata ecranelor

Timpul pe care un copil il petrece in fata ecranelor se refera la intervalele in care acesta se uita la televizor, foloseste computerul, DVD-urile, utilizeaza jocuri video, foloseste smartphone-ul sau o tableta.

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu