Shop
Ultimele 100 de articole

Haine bebeluşi: Cum să îţi îmbraci copilul vara

28 iunie 2020, , Vizualizări:
Haine bebeluşi

Haine bebeluşi: Când vine vara, multe mămici îşi fac griji din pricina hainelor bebeluşilor. Pe de o parte hainele bebeluşilor trebuie să fie răcoroase, dar pe de altă parte trebuie să-i protejeze de soare.

Haine bebeluşi: Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi ce trebuie când vine vorba de hainele bebeluşului tău.

Haine bebeluşi: Body-urile nu trebuie să lipsească din hainele bebeluşilor

Cea mai importantă piesă din garderoba unui bebeluş este body-ul. Este practic, rapid de îmbrăcat şi foarte confortabil. Alegeţi piesele din bumbac 100 la sută, în culori deschise care să respingă razele soarelui.

Un alt aspect important pe care mămicile trebuie să îl ia în seama este că un bebeluş are nevoie de un obiect vestimentar în plus faţa de un adult pentru a nu-i fi frig. După ce copilul merge în picioare, nu mai este nevoie de obiectul vestimentar în plus. Dacă ţie îţi este bine cu mânecă scurtă, şi copilului tău îi va fi la fel.

Pentru orice eventualitate, asigură-te că ai în gentuţa cu hăinuţele bebeluşului şi un cardigan, o jacheţică sau o păturică. Fie că se schimbă vremea, fie că se face seară, fie că intraţi într-un loc unde este aer condiţionat, trebuie să fii pregătită.

Haine bebeluşi: Protejează scalpul bebeluşilor pe timpul verii

Din gentuţa cu hainele bebeluşului nu trebuie să lipsească pălăriuţele, şepcuţele, băscuteţele etc. care să-i protejeze scalpul, ceafa şi ochii. Nu uita niciodată să-i protejezi scalpul copilului, mai ales când plecaţi la o plimbare mai lungă sau într-o călătorie.

Dacă ţii bebeluşul în cărucior, îl poţi lăsa în picioarele goale, însă trebuie să te asiguri că nu-l bate soarele direct pe piele. Bebeluşii au pielea foarte sensibilă, aşa că nu uita să aplici de fiecare dată când ieşi din casă crema cu factor de protecţie. Chiar şi pe zonele care urmează a fi acoperite cu haine.

Pe timpul nopţii, dacă temperatura este mai mare de 24-25 de grade, îl poţi lăsa să doarmă în pijamale sau salopetă, fără să-l acoperi. Iar dacă temperatura depăşeşte 27, poţi renunţa la salopete şi să optezi pentru ceva mai lejer.

Imagine de Luidmila Kot de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.